You are not logged in.

1

Saturday, June 19th 2010, 10:33pm

Darujem ucet

Darujem ucet na uni1 je top 50 body 2,1 mega letka top15 - 75k

2

Sunday, June 20th 2010, 1:06am

nazdar config ja by som ho zobral kedze ten ta orgu si dal hausovi :)
Neber život priliš vážne, aj tak z neho neviviazneš živý :lol:

3

Sunday, June 20th 2010, 11:00am

ok zatial ste dvaja , konkurz ukoncim do 2 dni :D

4

Sunday, June 20th 2010, 12:05pm

Cau Congiq..

Vsimol som si ze chces darovat ucet a kedze mas zrejme plnu schranku a PM-ku nemozem poslat pisem tu.. Uz mas mozno vybraneho hraca ktoremu chces darovat ucet a ja mam uz jeden ucet s cosi okolo 860k bodov ale keby si mi daroval ten tvoj tak ja darujem zase dalej ten moj... Keby ze mi darujes ucet budem sa onho snazit dobre starat.. zase nemozem ti slubit ze ma nikdy neodchytia lebo to uz naslubovalo kopec hracov aj lepsich a ... sam vies ako to dopadlo.. ale uz nejaky ten den hram tak to viem rozbehnut len hladam ucet kde je aj slusna letka.. mna to bez lietania velmi nebavi :) nech sa rozhodnes akokolvek tak dufam ze najdes sikovneho hraca co sa postara o ucet ;)

5

Sunday, June 20th 2010, 12:46pm

monty ked chces od niekoho ucet tak sa poriadne nauc jeho meno a nehraj tu na city ;)
Mimochodom o ten accout mam zaujem, mam trojrocne skusenosti z orgu kde mam 6M ucet. Tu na sk hram len par dni ale ocenil by som lepsi ucet s lepsou letkou.
Mozes si byt isty ze to hrat viem ;)

6

Sunday, June 20th 2010, 6:02pm

NO takze situacia sa meni s hodiny na hodinu :D po prehre s pragvajom ma presla chut do setkeho :dead: :dead: :D a ucet som uz daroval nitrovi :D viem onom ako hra, hral som snim tak dufam ze sa mu bude darit je mi luto ze vam nemozem vyhoviet vsetkym :(

Dofaka napis mi pm kde na orgu ktory server :D ci to nahodou nieje elektra ? :D

A aby som nezabudol NOVY ZELAND -taliansko 1:1 :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
TAkze 24.6 o 16:00 VSETci k Tv a FANDITE SLOVAKOM PROTI TALIANOM , nas posledny existencny zapas :D :spammer: :nospam:

tymto dakujem a poprosim :closingdance: :closingdance: :closingdance: