You are not logged in.

21

Thursday, May 27th 2010, 10:53pm

takže za prvé kemmy môže mať na túto vec názor aký chce pokiaľ sa to neodzrkadlí v práci takže ak máte nejaké námietky rád ich prijmem, svoju prácu si robí dobre

ďalej....nejaké to tie warny za spam poletia....a čo sa týka warnu pre kemmyho? no to vy riešiť nemusíte my máme svoje postupy o ktorých neviete a ani nemusíte....viac nemám čo k tomu

a do poslednej rady ak v tomto budete pokračovať tak aj naďalej budú lietať warny a téma dostane closed
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

22

Thursday, May 27th 2010, 11:26pm

Len tak kuknem ze co sa deje tuna na slovensku a vidim ze o zabavu tu mate postarane... :D
Uz som myslel ze sa to snad nikdy nestane :D ale opak je pravdou...

Nuz, Very nice battle Totte, like we can see, Chaos is still here :D

PS: najlepsie je ze vsetky bitky chaosu alebo evo maju menej hviezdiciek :D myslim ze by ste mali hodnotit boj nie ci ich mate radi alebo ci vasho zostrelili :D
Universum 1 - SK - [OUE] - 18 HoF - 2 Adv - 6 Moon - 9 DS Destroyed - Terminated
Universum 4 - SK - [__DX__] - 1 HoF - Terminated
Universum 6 - SK - [X-COM] - 3 or more unpublished HoF´s - playing as KAPUDRANT
Universum 9 - CZ - [PDS] - 7 HoF - 1 Adv - Terminated

This post has been edited 1 times, last edit by "Achernar" (May 27th 2010, 11:47pm)

23

Friday, May 28th 2010, 9:03am

Quoted

...Tak toto je uz vrchol...kde sme...?...ste ma dobre nastvali teraz...taketo nepodlozene obvinenia a osocovanie mna a ally eVo...???...k tomu este spochybnovanie MOD-a...???...

...zase sa pytam kde sme...???...mate dokazy, fakty, podozrenia, hocico...???...ak ano => SMOD, SGO, Paci, pripadne samotne GF...a ked to nemate podlozene neplacajte somariny na fore...si SPAM-ujte toto v aliancnych spravach ale tu si to odpustite...A ESTE ZE TO ZROVNA HOVORIA HRACI KTORY BOLI V PRANGERI ZABANOVANY NAJMENEJ 5x...!!!

...Ja ze som ZEDOLS...?...sa spametajte...kludne piste vyssie nadradenym nech nas s Damianom oboch preveria v hre aj na fore LOL...pripadne spojenia so Zedolsom...lebo nemam co skryvat...na svojom ucte hram ja a nie ZEDOLS...on uz NEHRAAA...dostal PERM a tym to hasne...Jedine zeby prisiel ku mne do Michaloviec a z mojej IP nieco napisal alebo hral LOL...ale to by musel z tej istej IP hrat aj V2...

...Za dalsie...MOD v svojich komentaroch pokial viem vobec nemusi byt nestranny...moze vyjadrit svoj slobodny nazor k bitke a hracom aj ako MOD aj ako hrac...pri rozdavani WARN-ov a celkovo praci MOD-a ma byt nestranny...ale ked chce nieco iba OKOMENTVAT kludne moze vyjadrit svoj nazor...aspon to si myslim...a ak s tym mate problem neosocujte kemmyho tu na fore ale piste nadriadenym => SMOD, Haus, Paci, GF...

...s achernarom suhlasim...je to velmi zaujimave s hviezdickami...:D...a zase nemusite cele CC obhajovat Dementora...kazdy povedal svoj nazor na jeho hru...nech sa obhaji sam...nieste jeho rodicia...:D...

...Najskor dostanem pekny WARN za SPAM ale neda mi to...
:spammer:
MOD Remonnes// ...mas uplnu pravdu. SPAM

Top 1 ogame.sk ACS (with me)

Ogame už len rekreačne ;)

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

24

Friday, May 28th 2010, 9:16am

pekny den prajem...nerusim?.... :admin: and :smilieclosed: