You are not logged in.

1

Tuesday, January 11th 2011, 2:29am

[TD: 2.108.454.000] SUPERSTAR -VS- laki [CHAOS]

Boj dlho očakávaný u mna v hangároch všetkymi pilotmi.

Potreboval som si dokázat pred koncom roka že som TOP,
preto vám hrdo predstavujem nový a najlepší top sólo súboj.
Najvačší počet hviezd celkovo zostrelený, najvačšie škody...
To je moja najlepšia bitka, lakiho som sledoval a daroval som si ho sám na vianoce.
Po rozbalení na mna čakalo cez 200 miliónov..

Som kde som. Robím čo chcem a stále ma to baví.
Nuly ktoré ohovarajú a neprajú len tak dalej, som stále silenší a odolnejší
a výsledky a čísla v tejto hre jasne naznačujú odkial fúka vietor na bojiská....

užite si všetci boj, ogame je mrtve a najlepšie čo možete spravit je sa prepnút do dovolenky, jednoducho skončit. nemá to význam, začnite hrat šachy, lúštite krížovky, hocičo je múdrejšie a prospešnejšie ako hrat takúto hru.
dobre vám radím.

dŇa (20.12.2010 01:25:47) sa v boji stretli tieto flotily::

SUPERSTAR -vs- laki

Útočník: SUPERSTAR

Ľahký stíhač 242.210
Ťažký stíhač 295
Krížnik 50.006
Bojová loď 6.258
Bombardér 235
Devastátor 6.955
Bojový krížnik 1.298

-= V S =-

Obranca: laki

Malý transportér 2.659
Veľký transportér 11.701
Bojová loď 884
Recyklátor 12.231
Hviezda smrti 127
Bojový krížnik 207

.:-BIM BUM BAAAC-:.

Útočník: SUPERSTAR
Ľahký stíhač 203.553 ...(38.657)
Ťažký stíhač 255 ...(40)
Krížnik 42.380 ...(7.626)
Bojová loď 5.309 ...(949)
Bombardér 201 ...(34)
Devastátor 5.905 ...(1.050)
Bojový krížnik 1.080 ...(218)

Obranca: laki
Malý transportér 0 ...(2.659)
Veľký transportér 0 ...(11.701)
Bojová loď 0 ...(884)
Recyklátor 0 ...(12.231)
Hviezda smrti 0 ...(127)
Bojový krížnik 0 ...(207)

Obranca laki bol zničený.

Útočník vyhral bitku!
Získava: 9.757.071 kovu 208.054 kryštálov a 277.801 deutéria.

Útočník stratil celkom 551.180.000 jednotiek.
Obranca stratil celkom 1.557.274.000 jednotiek.
Na týchto súradniciach sa teraz vznáša 378.450.000j. kovu a 254.086.200j. kryštálov.
Šanca na vznik mesiaca je 20%

-= Výsledok boja =-
(Za předpokladu, že útočník sebral trosky)
Útočník získal po odečtení ztrát: 91.599.126
Útočník ztratil: 551.180.000
Obránce ztratil: 1.557.274.000
Celkové škody: 2.108.454.000

plus

29,446,492j. kovu, 3,328,871j. kryštálov a 4,444,809j. deutéria.
23,056,579j. kovu, 1,664,435j. kryštálov a 2,222,404j. deutéria.
15,694,956j. kovu, 832,218j. kryštálov a 1,111,202j. deutéria.
38,505,953j. kovu, 416,109j. kryštálov a 555,601j. deutéria.
9,757,071j. kovu, 208,054j. kryštálov a 277,801j. deutéria.

zrátajte si.. cez 200 miliónov mám pocit.. kto vie..

teším sa na zlučovanie vesmírov, ovečky moje

dúfam že som vám všetkým odpovedal, prečo aliancia CHAOS končí.
ak sa mi podarí, zarobím cez miliardu na chlapcoch, halleluyah

This post has been edited 2 times, last edit by "wladimir" (Jan 11th 2011, 2:32am)

2

Tuesday, January 11th 2011, 3:06am

Tak musím na to reagovať aj keď tu u vás na UNI nehrám ale píšeš o zlučovaní tak som sa začal trast,nie od strachu ani do mrazaku neleziem.
K boju,je to normálna bitka a ničím neohromuje.Ale samozrejme zisk máš tak si ho uži.Obranca sa pravdepodobne spoliehal na silu svojich hviezd,no všetko sa dá prekonať.
Zbytočne tu plašíš ovečky a tešíš sa a dávaš im rady čo majú spraviť.Pozri sa na niektorý boj od hráča sRa ale ten sa až tak nebúchal do prs.Tak možno po zlučeni sa po tvojich výrokoch budu tešiť na teba

Moon Down 13

3

Tuesday, January 11th 2011, 8:40am

pekne hviezd popadalo, uz som zvedavy na ten exodus :)
Lieber sterben, als ein Sklave zu sein

4

Tuesday, January 11th 2011, 11:31am

Tak boj je to v skutku veľmi pekný, no jedná vec sa mi nepáči, a to ten tvoj prístup k hre, chváliš sa do nebies ako keby na teba nik nemal, a pritom nepoznáš nikoho z ostatných uni, možno si myslíš že tvoju letku len tak ľahko nik nezostrelí, no viem že sú to ACS vesmíry a múdrych ľudí je to plno

myslím si že sa predčasne raduješ ;) ale ak sa ti zdá byť ostrá kritika, tak to pre ten tvoj prístup k hre, odháňať hráčov? veď sa pozri ako trpia naše serveri a ty odhováraš hráčov?? no hovorí to samé za seba

a ako sa hovorí aj na psa príde mráz ;)
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

Ramzes

GO uni4, Andromeda, Capella

• Send private message

5

Tuesday, January 11th 2011, 12:05pm

:laugh: Nitro, aka neohrozenost? TOP1 letka z uni2 + ktorakolvek dalsia do TOP7 na tom istom uni by tuto velkeho imperatora rozniesla na kopytach :laugh: Aj s Profitom. Myslim, ze tuto pan hrac si kompenzuje nejake dost velke mindraky, uprimne ta lutujem, skoda toho pristupu inak su to vsetko pekne boje. :actionsmiley2:

Quoted

Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat
http://board.ogame.sk/board88-ogame-sk/b…at-na-irc-chat/

6

Tuesday, January 11th 2011, 12:29pm

no ZEDOLS za prve , boje pekne ... ale tradičné drísty si si mohol nechať pre mna do PM :D a že si odcestovaný ? asi ti zdravý rozum odcestoval , ešte včera si ma nahlasoval MIKSOVI :D mimochodom dakujem za to ;) a k exodusu ... bude zaležať od hračov UNI 2 ako sa zariadia ... a verim tomu že s novými cielmi pride chuť do hry a na teba raz príde SUPERSTAR :tongue:

7

Tuesday, January 11th 2011, 1:16pm

:laugh: Nitro, aka neohrozenost? TOP1 letka z uni2 + ktorakolvek dalsia do TOP7 na tom istom uni by tuto velkeho imperatora rozniesla na kopytach :laugh: Aj s Profitom. Myslim, ze tuto pan hrac si kompenzuje nejake dost velke mindraky, uprimne ta lutujem, skoda toho pristupu inak su to vsetko pekne boje. :actionsmiley2:

súhlasim,nikto kto by sa na prvy pohlad zdal ze je neprekonatelný,tým neprekonatelným nemusí byt :-)
Zedik uzi si profity ked uz nic ine nemas

8

Tuesday, January 11th 2011, 1:59pm

Boj celkom pekny o zisku nehovoriac ale az na tomto prispevku som pochopil co znamena slovne spojenie "Honit si ego" :D

Pripajam sa k tomu co napisal Tsunami a teda ze tento hrac nedozrel (ak to v tomto pripade je vobec mozne) nie hrou ale spravanim na hracov ako je sRA.

9

Tuesday, January 11th 2011, 3:48pm

Rešpekt si nikdy nezískaš a ani nikdy nebudeš najlepší. Aj keby si urobil ešte 1000 takýchto podobných útokov. Zbytočne sa búchaš do hrude že si top 1 v letke atď. Jediné čo si dokázal je vyšplhať sa po chrbtoch druhých a lepších hráčov ako si ty a dokonale sa pretvarovať ,zavádzať a využiť ich pre vlastný prospech. Bez nich by si nikdy nebol tam kde si teraz. Nikdy nebudeš môcť hrať pod svojim skutočným menom. Nikto si na teba ani nespomenie. Nikdy nebudeš mať žiaden rešpekt ani úctu od hráčov.

Bitku slabá. Človek by čakal od takého TD viac. Nebyť toho že obranca je miner a má vždy veľa suriek vo FS mnoho by si nezarobil.

''Som kde som. Robím čo chcem a stále ma to baví.
a výsledky a čísla v tejto hre jasne naznačujú odkial fúka vietor na bojiská...''

Tuším že už každý vie kto je tu nula. A práve výsledky a čísla hovoria za seba keď niekto nefér pôjde o 1 milión bodov v ranku hore bez akejkoľvek zásluhy. Obaja vieme o čom hovorím :) Bohužiaľ kvôli vymazanej BS ktorú už admin nenašiel (aj keď ja ju mám nakopírovanú stále) môžeš ešte stále hrať.

Plne s tebou súhlasim monty. Tento hráč sa ani nikdy nepriblíži správanim k sRA...ktorý je Pán Hráč ;)
Teš sa zo svojho ranku a flotilky dokým môžes. Elita z uni2 ťa rozdupe :P

Top 1 ogame.sk ACS (with me)

Ogame už len rekreačne ;)

This post has been edited 5 times, last edit by "Merrevick" (Jan 11th 2011, 4:09pm)

10

Tuesday, January 11th 2011, 4:16pm

Ja uni1 sledujem len ako divák. Ale ešte pred nedávnom Merrevick postoval Zedolsové boje a teraz ako vidím už medzi sebou priatelia nieste. Priblížte nám tu všetkým čo zase Zedols vyviedol. Nech je tu čo čítať a nech nieje nuda. :biggrin:

Boj velký a pekný. Gratulujem.
Zabíjam predsudky.

11

Tuesday, January 11th 2011, 10:54pm

Boje su velke a pekne, zisky tiez :thumbup: ... diskusia tu tiez riadne ozila - uz sa tesim ako to bude cele pokracovat ked nastane exodus :)

12

Saturday, January 15th 2011, 2:23am

zedols este stale si myslis ze si tu za hrdinu?....boj je dobrz ale zvladol by ho dat kazdy kto ma na ogame tolko casu takze nic moc

-=TOP 10 Boj 5x=--= Advanced 17x =--= HOF 49x=--= HS down 173=-

13

Saturday, February 5th 2011, 8:50am

Rešpekt si nikdy nezískaš a ani nikdy nebudeš najlepší. Aj keby si urobil ešte 1000 takýchto podobných útokov. Zbytočne sa búchaš do hrude že si top 1 v letke atď. Jediné čo si dokázal je vyšplhať sa po chrbtoch druhých a lepších hráčov ako si ty a dokonale sa pretvarovať ,zavádzať a využiť ich pre vlastný prospech. Bez nich by si nikdy nebol tam kde si teraz. Nikdy nebudeš môcť hrať pod svojim skutočným menom. Nikto si na teba ani nespomenie. Nikdy nebudeš mať žiaden rešpekt ani úctu od hráčov.

Bitku slabá. Človek by čakal od takého TD viac. Nebyť toho že obranca je miner a má vždy veľa suriek vo FS mnoho by si nezarobil.

''Som kde som. Robím čo chcem a stále ma to baví.
a výsledky a čísla v tejto hre jasne naznačujú odkial fúka vietor na bojiská...''

Tuším že už každý vie kto je tu nula. A práve výsledky a čísla hovoria za seba keď niekto nefér pôjde o 1 milión bodov v ranku hore bez akejkoľvek zásluhy. Obaja vieme o čom hovorím :) Bohužiaľ kvôli vymazanej BS ktorú už admin nenašiel (aj keď ja ju mám nakopírovanú stále) môžeš ešte stále hrať.

Plne s tebou súhlasim monty. Tento hráč sa ani nikdy nepriblíži správanim k sRA...ktorý je Pán Hráč ;)
Teš sa zo svojho ranku a flotilky dokým môžes. Elita z uni2 ťa rozdupe :P

zedols je este furt tu? :D

Uha merrevick, konecne ti to doslo? No dlho ti to trvalo, ale ja som ti to hovoril.

Boj je pekny, gratulujem

sakra, nejak zle som to quotol, to malo byt vse v jednom

smod nitro// mohol by si aj častejšie chodiť, potom by ti neprišiel warn za spam, no tentokrát budem dobrá víla :D:D
Universum 1 - SK - [OUE] - 18 HoF - 2 Adv - 6 Moon - 9 DS Destroyed - Terminated
Universum 4 - SK - [__DX__] - 1 HoF - Terminated
Universum 6 - SK - [X-COM] - 3 or more unpublished HoF´s - playing as KAPUDRANT
Universum 9 - CZ - [PDS] - 7 HoF - 1 Adv - Terminated