This post has been edited 2 times, last edit by "noob" (Feb 12th 2011, 2:12am)

This post has been edited 3 times, last edit by "Davy Jones" (Feb 12th 2011, 9:20am)
ja sa zabávam už viac než rok na vás, na vašich trapnych komentoch, o prosbach ako mam skončit a podobne... stale to iste dokola, zavist
vybudoval som tu ucet ktory je top5 a ma 8 miliard bodov, kazdy mesiac si najdem chvilu cas a zahram bitku len aby forum prasklo od zavisti.. a ja som ten ktory sa smeje, moje bitky pozerate a citate.. bjehna nie tvoje, moje
This post has been edited 3 times, last edit by "noob" (Feb 12th 2011, 10:46pm)
This post has been edited 2 times, last edit by "bjehna" (Feb 12th 2011, 10:48pm)

Este tak mozno kopec kamosov. Ale ked uz mas 8 MLD. bodovy ucet tak sa nie je co divit ze mas nepriatelov
to si myslel vážne ?? zaslužil si by si si za ne ban
alebo minimalne silný náraz na niečo tvrdé , potom ti možno dopne že rýmovať ... rapovať
nevieš ... a teraz pod a povec kto sa na kom smeje
otvorte si oči..This post has been edited 1 times, last edit by "noob" (Feb 14th 2011, 12:26am)
V podstate si Zedolsa ani nechcem zastávať a ani na neho kydať. Nikdy som s ním nehral žiaden vesmír a nikdy som sa s ním v hre nijak nestretol.
Ale keď na to pozerám čisto ako na boj na fóre tak vidím viac vecí :
1. Hrať to ten človek jednoznačne vie a hrá to na asi najlepšej úrovni akú som na SK videl.
2. Počul som že spravil nejaký podraz a to je fakt, ktorý nemá rád nikto.Ani ja.
3. Odsudzujete ho tu za závislosť, pritom každý jeden z Vás , keď spraví boj, ktorý za to stojí ho postuje na fórum a postuje ho preto, aby sa pochválil, akurát že tento hráč postuje boje a zároveň sa hrá na niečo ako Rytmus v rape. To znamená že zo samolúbosťou a chválou to až trochu preháňa.A svoje Ego dáva najavo 1000 krát viac ako všetci ostatní.
4. To že tieto boje sú velké a vždy pekné musíte všetci uznať a to že sú najlepšie zo všetkých v uni1 priznať tiež musíte.
5. Tak jak je on závislý ste závislý všetci čo to hráte, čo si svoje lode strážite, čo bojujete a čo chcete byť čo najlepší. A ja možno tak isto, akurát že táto závislosť ma nikdy v živote nijak nezruinuje.
6. Keď hocikto iný postne boj, automaticky je závislý a mal by sa dať liečiť? Darkness, ktorý má asi 100 bojov v uni 3 je automaticky závislák? Samara je závisláčka? sRA je závislák? A mnoho iných , ktorý majú kopec bojov na fóre...
Ja na to pozerám čisto ako človek, ktorý hrá iný vesmír a sleduje slovenské fórum.
Mne osobne sa tieto boje páčia, absolútne nič im nechýba.

Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH