You are not logged in.

1

Sunday, January 10th 2010, 6:26pm

Kontakt GO po banu

Ahoj,
nevim, jestli to tu uz bylo, ale kdyz dostanete ban a pak se prihlasite, dostanete napriklad tuhle stranku

Quoted

Tento účet je až do 2010-01-11 03:49:56,Účet je zablokovaný za priestupky majiteľa.bližšie informácie tu .
V prípade otázok prosím kontaktuj operátora hry.

Poznámka: V prípade, že máš zakúpený status veliteľa, prosím pozastav ho, pomocou prihlasovacích údajov, obdržaných pri registrácii.
Nepozastavený kontrakt platí aj v čase zablokovania účtu.

V prípade otázok prosím kontaktuj operátora hry.
"operátora hry" je odkaz, který vede na následující webovku: http://ogame.org/portal/?go=team&lang=org
No a problém je v tom, že ta webovka neexistuje. Ne, že bych to kdy použil, ale byl to jeden ze dvou odkazů na stránce.
Za objevení chyby děkuji ridikovi a Icyakovi. Ridik me zaspamoval, ja mu napsal neco jako "nespamuj blbecku", a az po trech dnech jsem dostal ban.
Icyak, to mas tak pomalej net?
Není lehký hrát, když jste s každým kamarád.

109

"Vstávat na útok umí každej debil, skill je všechno prospat."

2

Sunday, January 10th 2010, 6:40pm

SSS

JA SEM TI VIPRAVAL TO MAS ZA TO ZES NADAVAL BRATOVI DO BLBECKU TAK NEWIM NAC TOTO ROBIS

3

Sunday, January 10th 2010, 7:00pm

RE: SSS

JA SEM TI VIPRAVAL TO MAS ZA TO ZES NADAVAL BRATOVI DO BLBECKU TAK NEWIM NAC TOTO ROBIS
BMX ja mám taký poit že ty bjehnu lubiš (nehcem urazit bjehnu) Pretože takto trápne priam detinsky sa vijadrovan na každé druhé bjehnovo vlákno (thread) to mi prijde jedine v tom zmysle že tvoja 10 ročna hlavička si nevie dat dve dve dokopy..
teraz zaitujem jedného hráča ,,loooool ty už radši nič nepíš ! Lidi se ti nebudu smát´´
Tak si to zapametaj...
Ja som mono spamer ale Taku Gramatiku,vijadrovanie ... atd. nemám...
Tak si daj na to pozor...
A ked niečo píšeš Vipni Caps Lock a nazačiatok nedavaj to p****e S už ma hnevaš BMX ..
Len tolko

4

Monday, January 11th 2010, 4:43pm

RE: RE: SSS

BMX ja mám taký poit že ty bjehnu lubiš (nehcem urazit bjehnu) Pretože takto trápne priam detinsky sa vijadrovan na každé druhé bjehnovo vlákno (thread) to mi prijde jedine v tom zmysle že tvoja 10 ročna hlavička si nevie dat dve dve dokopy..
teraz zaitujem jedného hráča ,,loooool ty už radši nič nepíš ! Lidi se ti nebudu smát´´
Tak si to zapametaj...
Ja som mono spamer ale Taku Gramatiku,vijadrovanie ... atd. nemám...
Tak si daj na to pozor...
A ked niečo píšeš Vipni Caps Lock a nazačiatok nedavaj to p****e S už ma hnevaš BMX ..
Len tolko

Ze lubi Bjehnu urcite neni xxx a ty byl bych ticho ked si das fotku xxx a ty si zas xxx.

BA radek// to je teda riaden hnus co pises na adresu druhych ludi. Ban na 3 dni - toto sem vobec nepatri!

5

Monday, January 11th 2010, 5:04pm

lol jake nadavky :D ze tranvestyt :D:D:D :laugh:
bmx a ridik ste uplne rovnaky :D
a bjehna ten link uz mozno neni aktualny uz sa mozno presunuli na druhu stranku

6

Monday, January 11th 2010, 5:15pm

lol jake nadavky :D ze tranvestyt :D:D:D :laugh:
bmx a ridik ste uplne rovnaky :D
a bjehna ten link uz mozno neni aktualny uz sa mozno presunuli na druhu stranku

Ty si taky xxx ze nevis co je xxx

BA radek// toto sa tazko uz komentuje..

7

Monday, January 11th 2010, 6:02pm

Quoted

Ty si taky retard ze nevis co je tranvestyt
ridik neplac ja viem co je tranvestit narozdiel od teba
kolko mas rokov ?? 5 ??
nauc sa spravat

BA radek// warn za spam - spamming - mas pouzivat tlacitko report a nie sa nechat zbytocne vyprovokovat

8

Monday, January 11th 2010, 6:11pm

vidieť, že ste bratia ridik...tiež nevieš písať...
a nechápem ako niekto može byť taky d****t ako ty že nepochopíš že to je kvoli tomu že ta fotka sa mu páči, nie že je transvestit...už sa vy dvaja uvedomte...len vás asi žere že vás bjehna farmí...

9

Monday, January 11th 2010, 6:32pm

bjehna dakujeme za nahlasenie - preverime to a posnazime sa o rychle napravenie.
Ohladom ostatnych v tejto teme - co uz, mozte sami vidiet ako to skoncilo - 1 ban + aj 1 warning -- vsetko zalezi len a len na Vas ako sa spravate!