You are not logged in.

1

Saturday, July 3rd 2010, 12:11pm

2 problemy

Zdravim, tak trvalo to dele nez jsem myslel ale prece me potkaly nejake chyby v redesignu:

vesmes jsem zatim narazil na 2 - jedna uz se tu resila a sice to s tim "fatal errorem", kde muzu rict ze hraju na .org Elektře a tam tuto chybu nemaji misto toho je tam odkaz na "Imprint"
a druha o mnoho horsi je ta ze nemuzu provest zadnou zmenu v nastaveni :( (pocet vysilanych sond, razeni planet podle... atd.)
v nastaveni si vzdycky zmenim co potrebuji dam potvrdit - zobrazi se mi potvrzovaci zprava ze zmena byla uspesna, planety dokonce i zmeni svoje poradi tak jak ho chci ale v momente co kliknu na cokoliv jineho nastaveni se vrati do stavu: 1 vysilana sonda a planety jsou razeny jakymsi "Stavem nouze" misto dle souradnic...

btw tohle na .orgu samozrejme funguje bezproblemove...

cache a cookies jsem 2x smazal, restart browseru, restart pc, zmena browseru na google chrome, tam taky vymaz cache i cookies... uz fakt netusim co s tim... :(

za pripadny napady a pomoc predem diky ;)

2

Saturday, July 3rd 2010, 1:54pm

tak s tým nastavením sa musím pridať..keď som chcel zvýšiť počet sond, ukázalo mi že nastavenie bolo uspešné ale sond mi posiela toľko ako predtým..a keď pozriem nastavenia aj tam je to číslo..
a tiež som skúšal čo sa len dalo..

3

Saturday, July 3rd 2010, 2:31pm

zistil som v čom to je...treba zmenit nastavenie a potom sa odhlasit a prihlasit..
(teda aspon mne to tak funguje)

4

Sunday, July 4th 2010, 3:35pm

s tym druhym bodom suhlasim... ani mne to nejde.. nejde mi zmenit poradie planet, ani pocet sond, a dokonca ani vypnut animacie, ktore mi lezu na nervy...cim dlhsie to takto bude s tymi animaciami, tak tym viac ma prestava bavit cakat na to nez mi tam nebehnu vsetky tie blbosti na uvodnom prehlade, dokym sa mi to tam nenapise, tak nemozem nic robit.. musim pockat az to tam je, potom sa mi to preklikne niekam inam...

k tomu riesenie odhlasit/prihlasit - u mna to nezabralo ... nemate niekto iny napad ako to vyriesit??
UNI 1 - aktive
Andromeda - aktive
hydra fr - aktive

5

Sunday, July 4th 2010, 9:33pm

zistil som v čom to je...treba zmenit nastavenie a potom sa odhlasit a prihlasit..
zkousel jsem i na firefoxu i na chrome a nefunguje :( GO pls help... nebo report do GF...

6

Monday, July 5th 2010, 10:28am

zkousel jsem i na firefoxu i na chrome a nefunguje :( GO pls help... nebo report do GF...

už to nefunguje ani mneeee :((((((((
a musim dotad že vtedy mi to išlo len na Vesmíre 2

7

Monday, July 5th 2010, 1:24pm

probehl update na verzi 1.2.4 - tim se vyresil problem s tim fatal errorem v pravem dolnim rohu... alespon me to tam zmizlo... nicmene nastaveni neustale nejde upravit...

8

Wednesday, July 14th 2010, 12:45pm

:bumpit:

Nastaveni neustale nejde upravovat :( :( Resi to vubec nekdo ???

9

Wednesday, July 14th 2010, 5:00pm

ani mne nejde nastaviť konečný počet sond v nastaveniach, vždy mi to prestavý na pôvodnú hodnotu čiže 1 ale dostal som odpoveď že je to bug, takže sa nápravy asi tak skoro nedočkám :(
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

10

Thursday, July 15th 2010, 12:33pm

:D :D :D tak to jako sorry za vytlem ale to ze je to bug jsem vedel i bez GF :D a ze se brzo nedockame ? taky dobry... fakt zasnu cim dal vic kdo to tam v tom GF sedi... hlavne ze nacpou neodladeny a neodbugovany redesigny uplne vsude a pak kdyz hraci nejaky najdou tak na to kaslou ? fakt nemam slov... hlavne ze se dobre prodava temna hmota :( pritom reseni je na snade ptze na .org serverech tenhle bug neni !!!

11

Thursday, July 15th 2010, 8:58pm

no tak ak to nie je bug tak čo to potom je? či si myslíš že som až taký de*** a neviem si nastaviť počet sond? veď redesign som hral skorej ako sa spustili nové servery (Andromeda...)

alebo nenarážaš na túto chybu?
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)

12

Thursday, July 15th 2010, 11:39pm

jak se rika: dvakrat cist jednou postovat... kdyz si to v klidu prectes znovu tk si treba vsimnes ze jsem psal ze to ze je to bug jsem vedel od zacatku co jsem tu chybu videl - a nepotrebuju na to de***ni vyjadreni GF, ktery si mysli ze muzou delat kr**eny z hracu a jenom hrabat penize za temnou hmotu - na to jediny byl celej redesign aby se na .org a .de nahrabalo co nejvic penez a na**at na .sk .cz a podobny maly servery, ktery nevynasi - ty kdyz rikas ze jsi hral redesign dokud nebyl oficialne spusten by si to mel sam vedet nejlip... takze jediny je na co narazim je to ze GF se*e na hrace, bugy a nevim co jeste hlavne kdyz budou love...

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

13

Friday, July 16th 2010, 7:30am

OT, problem pretrvava?

14

Friday, July 16th 2010, 9:37am

ale mne to nepovedal nik s GF že to je chyba :D a myslím si že o redesignu sa už dosť hovorilo aj inde :D takže myslím si že pokračovať v téme ktorá je na otázky ohľadom problémov je tu úplne zbytočné

15

Friday, July 16th 2010, 11:00am

to mas pravdu ze je to zbytecne... s takovymhle pristupem nepochybne...

Quoted

OT, problem pretrvava?
Ano, pretrvava - a asi bude navzdycky jak to tak vidim...

16

Friday, July 16th 2010, 4:43pm

no tak ak to nie je bug tak čo to potom je? či si myslíš že som až taký de*** a neviem si nastaviť počet sond? veď redesign som hral skorej ako sa spustili nové servery (Andromeda...)

alebo nenarážaš na túto chybu?
Sila nitro, že si si predošlý príspevok ani poriadne neprečítal. A hneď reaguješ ako keby na teba niekto útočil. Vôbec neľutujem, že som s ogame.sk skončil...
PS: zbytočne mi budeš odpisovať, nechodievam sem, čiže by to bol výkrik do tmy :rolleyes: Len ma upozornili, aby som si prečítal, že je to tu stále o tom istom :(

17

Saturday, July 17th 2010, 11:49am

TAK: najednou uz jde nastaveni upravovat... jsou dve moznosti: kdo ma tenhle problem nejdriv zkuste jestli vam to nepujde samo od sebe... kdyz to nepujde tk si stahnete Firefox 4 beta 1, nic do nej neimportujte a udelejte to pres nej...

Problemy vyreseny (snad nadobro) LOCK

18

Saturday, July 17th 2010, 12:12pm

hej nevite proc my nejde na ogame ndromeda prihlasit ?? :monster: :monster: :monster: :monster:
Veni vidi vici.(Gaius Julius Caesar)(100BC)

19

Saturday, July 17th 2010, 6:12pm

hej nevite proc my nejde na ogame ndromeda prihlasit ?? :monster: :monster: :monster: :monster:

lebo si zablokovaný za nejakú uražku
http://uni101.ogame.sk/game/pranger.php
:blllll: I play only for fun :blllll:

20

Sunday, July 18th 2010, 2:00am

no uz som si vsimol zas ten slaboch teo jaj no nevadi ako vidim uz my zostrelil aj ostatok flotily zbabelec ma da zablokovat a potom zautoci dame si dohodu o neutoceni a o 2 tyzdne my aj hugom zostrelia fleet to ma nesralo ale to ze ma podviedol ano jednoducho je to uboziak ktori zaraba na tom ze klame ludi a to je ubohost ja som s ogame uplne skoncil jednoduchu ako vidim najst tu spravnych ludi je tazke tejto hre vladnu intrigy a klamstva konto darujem kamaradke . cs all

smod nitro// najskôr by si si mal prečítať pravidlá fóra.....warn za flam - urážnie
Veni vidi vici.(Gaius Julius Caesar)(100BC)