You are not logged in.

1

Thursday, August 26th 2010, 8:07pm

veľa vecí na fóre mi nefunguje

Quoted

Nejde mi veľa vecí na fóre, .... ?(
-stále ma odhlasuje
-nejde mi cez editor upravovať posty tak isto ako to nejde na ogame.cz
-nejde mi pozerať profily
-a ďalšie ktoré som našiel, zabudol a neviem vysvetliť

-

Možno je to len dočasná chyba pre prerobenie boardu

nehrám ogame tak ma to neštve :D

Quoted

Král OGame SK
Trollo

2

Thursday, August 26th 2010, 9:01pm

Quoted

Tiež mi vela vecí nefunguje,napríklad :
- mi nejde postovať a to mám dnes taký akčný deň :biggrin:
- ked som na hlavnej stránke fora - vidím,že som prihlásená,ale...
- ked chcem ísť niečo postnúť,nemám tam ani New thread a vidím sa ako odhlásena pritom v skutočnosti som prihlásená ... som z toho mierne v lese ...
- tiež nemôžem reagovať na posty a rada by som ^^

This post has been edited 1 times, last edit by "SAMARA" (Aug 26th 2010, 9:02pm)

3

Friday, August 27th 2010, 11:18am

s toho si nič nerobte, aj ja sám som mal veľa chýba a stále aj mám, musím to pretlmočiť našim adminom aby s tým niečo vedeli urobiť, a nie vždy sú tu takže chvíľku strpenia prosím, dúfam že sa to čo najrýchlejšie odstráni
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

4

Tuesday, August 31st 2010, 8:11pm

:bumpit:

Kto používa Mozilu Firefox tak mu radím aby si vymazal históriu, potom vám to pomôže a budete znovu všetko vidieť tak ako pred tým ;)
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)

5

Tuesday, August 31st 2010, 8:32pm

Spíš spustit v anonymnim módu (ctrl+shift+n) a vyzkoušet, jestli to nefunguje.
Doublepostere :D (Nic proti, sám bych to taky udělal, kdyby šlo o radu :P)
Darovaných měsíců na OGame.sk: 108

6

Wednesday, September 1st 2010, 9:10am

To s tou históriou ma nenapadlo, ok to mi funguje len momentálne som tu na chrome lebo na mozille mi nejde prihlásiť, raz ide potom ma zas odhlási ... neviem čo je za tým
a ešte mi stále ukazuje že
títo hráči

estel, Hyper_BlasterKEMMY-OUE, Remonnes - the Last

pozerajú fórum a to všetky vlákna naraz a non- stop, možno je to len u mňa chyba alebo oni fakt non-stop obzerajú vlákna :D:D

Quoted

Král OGame SK
Trollo

This post has been edited 1 times, last edit by "-Hacker-" (Sep 1st 2010, 9:19am)

7

Wednesday, September 1st 2010, 10:14am

a neukazuje ti náhodou to že oni sú tam Moderátori?

8

Wednesday, September 1st 2010, 4:35pm

ak oni moderujú v každom vlákne tak to môže byť :D

Quoted

Král OGame SK
Trollo

This post has been edited 2 times, last edit by "-Hacker-" (Sep 1st 2010, 4:40pm)

9

Wednesday, September 1st 2010, 4:46pm

tak estela, Kemmyho a Remonnesa by si mal mať v sekcii Game a Hyper_Blaster tam má práva preto lebo on tam premiestňuje TOP bitky

10

Wednesday, September 1st 2010, 7:56pm

no to viem ale mne to ukazuje aj v iných sekciách, tým myslím "Otázky a odpovede" a sekcia "Rôzne" .... ale asi to bude tou históriou, som tu na chrome tak bohvie čo asi bude za tým, ale to mi moc nevadí ..
-
to by bolo preberať inde lebo už som post hunter :D:D

Quoted

Král OGame SK
Trollo