You are not logged in.

1

Friday, July 22nd 2011, 8:20pm

Záhadný bojový krížnik

Ahojte! Akurat som sopionoval niekoho a zbadal som nieco velmi zaujimave:

Ako moze mat hrac toho bojoveho kriznika, ked ma Laser na 11 (mal by mat 12), Hyperpohon na 4 (mal by mat 5) a nema aliancny sklad???

PS.: Hram na Capelle
Capella => 3 Moons given

2

Friday, July 22nd 2011, 8:40pm

Jednoduchá odpoveď: Našiel ho na expedícii :smile:
A ozaj, aliančný sklad na BCčko nepotrebuješ.
Say "what" again!

3

Friday, July 22nd 2011, 9:08pm

Viem, ze nepotrebujem... preto som tam pisal AS, lebo keby mal, tak mohol niekto poslat svoju flotilu na FS k nemu.

Ale vidis, na expediciu som ani nemyslel (mozno preto, lebo v starej verzii nebola :biggrin: ) Tak diky, takto uz je to jasne... ani som nevedel, ze take veci sa daju najst na expedicii :blink: Poslem aj ja nieco :biggrin:
Capella => 3 Moons given

4

Friday, July 22nd 2011, 9:43pm

a co sa aliancneho skladu tyka, tak ten ani netreba stavat, nie je potrebny na ACS obranu, tato budova je v tejto hre uplne zbytocna :)

5

Friday, July 22nd 2011, 9:48pm

no expedície boli aj na starých vesmiroch

6

Friday, July 22nd 2011, 9:57pm

Pokiaľ sa nemýlim tak aliančný sklad môže predlžiť pobyt APP letky u teba ( dáš napr 1 hod máš aly sklad tak to môžeš predlžiť lebo každá hod navyše keď posielaš zvyšuje spotrebu deut...) ... Skús to ofalangovať až sa ti dá a uvidíš či to je z APP alebo z expedície ...
Nieje "skill" hrať , ak máte celý fleeterský svet vo friendliste .

7

Friday, July 22nd 2011, 9:59pm

Nato, aby ti niekto poslal APP obranu, ho stačí mať vo friendliste alebo byť s ním v rovnakej aliancii, aliančný sklad slúži iba na predĺženie času APP obrany. Ako presne to funguje, to neviem, ešte som neskúšal.

Čo sa expedícií týka, je to ruská ruleta. Určite na ne neposielaj celú letku, v najhoršom prípade môžeš natrafiť na čiernu dieru, v ktorej ti zmizne celá letka (mne sa to počas môjho ogame hrania stalo asi len 2x, ale radšej neriskovať) , prípadne môžeš natrafiť na pirátov, ktorí ti tiež narobia škody. Ak chceš posielať expedície, tak tam pošli len zopár transpov, sondy a ak z bojových lodí, tak len po niekoľko, jednoducho takú letku ktorej ti nebude ľúto. Na expedície treba mať trpezlivosť, často chodia naspäť prázdne (moja pamätná skúsenosť z Electry - poslal som 4 expedície naraz a všetky 4 našli zvieratko) alebo len s drobnými na pivo, ale občas sa podarí nejaký super masaker, a nájdeš aj napríklad 500k skla. NIKDY! nerob expedíciu ako FS, jednak už keď expedícia prebieha, tak sa nedá odvolať, a ak ťa má niekto na falange, tak si na asi 95% jeho. Tých 5% preto, lebo sa stáva, že expedícia sa vráti skôr/neskôr ako pôvodne mala.

Jou trochu som prešiel do off-topicu, ale sú to cenné rady si myslím
:whistling:

EDIT: ale dajte sa vypchať vy traja nado mnou, tak ja si tu vylievam dušu a vy ma predbehnete
:biggrin:

EDIT 2: @Lucifer: áno expedície boli aj na starom dizajne, ale nie stále... Myslím že niekedy od 2007 ich spustili, nehral som vtedy ešte ale čítal som nejaký thread niekde na fóre.
Say "what" again!

This post has been edited 3 times, last edit by "DesertEagle" (Jul 22nd 2011, 10:09pm)

8

Friday, July 22nd 2011, 10:06pm

Wow, fakt? Co sa clovek nedozvie... 2 roky som to hral pred tym, ale ani jednu expediciu som neposlal... (alebo sa nepamatam, lebo mi boli nepodstatne :blink: )

A pravdu povediac o ACS obrane vela neviem, lebo som hral v uni, kde neboli ASC misie :huh: proste FREE for ALL!
:biggrin:

EDIT: A fuuu, ake rady som dostal, to som ani necakal :w00t: Ale ako vidim, tej expedicii sa vela nebudem venovat ani v buducnosti... ked chcem sklo, tam je farming :biggrin:

EDIT2: Ja som to hral 2006 - 2008 ... takze mozno preto mi tie expedicie boli nove, lebo aj ked boli na .org, neposielal som lode
:)
Capella => 3 Moons given

This post has been edited 2 times, last edit by "firestarter" (Jul 22nd 2011, 10:13pm)

9

Friday, July 22nd 2011, 10:18pm

Expedície môžeš posielať, občas sa podarí a nájdeš na nich aj máličko temnej hmoty, a ona sa pomaly nazbiera a môžeš použiť obchodníka, a celkovo je to aspoň malé vytrhnutie zo všednosti hry, ale ako som písal, posielať len malé letky :)
Say "what" again!