You are not logged in.

1

Thursday, July 28th 2011, 10:15am

Zmizla mi planéta,hm?????

Ráno po prihlásení mi chýba jedna planéta,skúsil som aj ine internet.prehliadače,ale výsledok rovnaký!!!Neviem,čo s tým,a ako to riešiť!!!!!

Počet darovaných Moonov 5

2

Thursday, July 28th 2011, 10:23am

zmizli ti aj body za tu planetu ??

3

Thursday, July 28th 2011, 11:27am

Práve že nie,ale ked pozriem do systému,kde tá planéta je,tak tam je,tak to vobec nachápem,čo je tu za bordel!!!!A takisto aj s tými flotilami,vypisuje to naozaj nechápem ako,chlapci kompetentní zamyslite sa,ide to tu dolu vodou,nič v zlom,ale je to tak....

4

Thursday, July 28th 2011, 12:22pm

Ak myslíš tými chlapcami kompetentnými Game Operatorov, tak sa ich musím zastať, toto nie je ich robota opraviť to, oni to môžu jedine reportovať vyššie a čakať, kedy to soudruzi z NDR vyriešia. Tento problém nie je len na slovenskom Ogame, update dnes prebehol aj na ogame.org a vyskytli sa tam tie isté problémy ako tu.

Tvoj problém so zmiznutou planétou najskôr vyriešiš tak, že to nahlásiš GO príslušného vesmíru. Veľa šťastia :wink:
Say "what" again!

5

Friday, July 29th 2011, 2:43pm

Presne jak pise desert. THX
Tvůj problem byl reportovan ... Reseni bude ticketem.

Priste si ty kompetentni odpust, nebo to napis kompetentnim do nemecka. Dekuju

Quoted

REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008

6

Friday, July 29th 2011, 3:47pm

sRA ved sa neurážaj,ja som nemyslel Vás chlapcov,čo robíte oper tu na serveroch,ale sám to vidíš,že tých chýb,začína byť viac a viac,a treba s tým niečo robiť!!!Vdaka za info,hodne zdaru...

Ramzes

GO uni4, Andromeda, Capella

• Send private message

7

Friday, July 29th 2011, 4:41pm

Keď tu napíšeš odkaz pre tých, čo bugy riešia, isto to tu nenájdu, lebo po slovenskom fóre nechodia a ak by náhodou, nevedia po slovensky, preto tá reakcia, že to bolo myslené na nás :wink:

Quoted

Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat
http://board.ogame.sk/board88-ogame-sk/b…at-na-irc-chat/

8

Friday, July 29th 2011, 11:41pm

Ogemu blbne

Ja mám podobní problém.Zmenil som emailovú adresu a zmenil mi zničoho nič aj meno účtu na azet.sk totálne to nechápem ako to,ja som nemenil meno účtu ale emailovu adresu...a teraz musím počkat 7 dní aby som dal naspat svôje pôvodné meno na John Connor :-(

This post has been edited 1 times, last edit by "John Connor" (Jul 29th 2011, 11:45pm)