You are not logged in.

1

Thursday, August 4th 2011, 11:30pm

kolonizacia

no mal som astro na 13 a po nom kolonizaciu planety ale vypisalo mito to ked prisla kololod

Flotila dorazila na určené súradnice x/xx/xxx, a zistili, že planéta je vhodná na kolonizáciu. Krátko po zahájení kolonizácie však dorazili na domovskú planétu správy o nepokojoch. Administratíva žiaľ nie je v stave spravovať tak veľa kolónií.
astro bolo uz doskumane pre rypalov
a na cz mi top robi este vetcie chybeyale ot inokedy
Einstein je mrtvy, Shakespeare je mrtvy...ani ja sa uz necitim dobre.

2

Thursday, August 4th 2011, 11:37pm

Mám iba jedno rozumné vysvetlenie. V čase, keď sa ti doskúmalo astro a ako letela kolonizačka, si nebol online a nerefreshol si hru, a teda systém bol stále v domnienke, že máš astro 12 a teda nemôžeš kolonizovať 8. planétu.
Say "what" again!

3

Friday, August 5th 2011, 1:29am

tebe sa doskumalo astro na 13 pocas letu alebo ako?

4

Friday, August 5th 2011, 5:38am

no hej presne
doskumalo sa 1 hod pred kolonizaciou cca
ale uz na fs mi kolonizovalo tak poprosim
:nclosed:
Einstein je mrtvy, Shakespeare je mrtvy...ani ja sa uz necitim dobre.

5

Friday, August 5th 2011, 4:17pm

to bude prave tym ze ked si vystartoval tak to doskumane nebolo este. Takze novo vyskumane technologie sa uz k letiacej lodi nemalo ako dostat :P

6

Friday, August 5th 2011, 5:22pm

Toto nieje pravda, čo píšeš. Ja tiež posielam kolonizačky ešte pred doskúmaním astra tak, aby sadli keď bude astro hotové, akurát si dám pozor, aby som refreshol hru.

Je to to isté ako keď sa ti počas toho, ako letíš na útok, doskúmajú zbrane/štíty/pancier, a súboj prebehne s novými techmi.
Say "what" again!

7

Sunday, August 7th 2011, 1:00am

to je divne lebo mne sa stalo presne to iste co stahovi uz nejaku dobu dozadu a pripisoval som to prave tomuto