You are not logged in.

1

Friday, October 28th 2011, 12:49am

prihlasenie

ludia vobec my nejde sa lognut na ogame bol som prihlaseny kliknem na prehlad a vyhodilo ma na prihlasovaciu stranku a z nej nie a nie sa lognut

Ramzes

GO uni4, Andromeda, Capella

• Send private message

2

Friday, October 28th 2011, 7:27am

Vzhľadom na to že nemám práva na UNI1 môžem tak poradiť skúsiť iný prehliadač, reštartovať PC, vyčistiť registre , prípadne tu boli na fóre popísané menšie problémy, ktoré môže spôsobiť na príklad antivírus .Ak nepomôže , treba len počkať na AK47/sRA /Hausa , inak Ti pomôcť neviem :crying:

Skús prečítať na samom spodu Login page update

Quoted

Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat
http://board.ogame.sk/board88-ogame-sk/b…at-na-irc-chat/

3

Friday, October 28th 2011, 7:46am

no cez chrome mi ide prihlasit ale cez modzilu nie ale je to divne lebo na capellu sa lognem normalne skusil som setko f5 som skusil aj cookis som vymazal a nic

Ramzes

GO uni4, Andromeda, Capella

• Send private message

4

Friday, October 28th 2011, 8:15am

Možno to bude nejakým doplnkom, ktorý máš inštalovaný na mozzilie, skús ich po jednom zakazovať.

Quoted

Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat
http://board.ogame.sk/board88-ogame-sk/b…at-na-irc-chat/

5

Friday, October 28th 2011, 9:43am

no stale nic nejde mi to pustit capella ide normalne ale uni 1 ani tuk uz neviem co skusit

6

Tuesday, December 6th 2011, 12:19pm

jj mal som ten isty problem pocas hry ma to vyhodilo, ostal bieli monitor a hore tento napis

Sorry, you tried more passwords than normal users should. To protect accounts with weak passwords you are locked out for a while. If you are not a password guessing bot please come back in three hours (and maybe use the password recovery email instead of guessing). See you later!

Toto iste riesili aj na CZ fore http://board.ogame.cz/Thread&threadID=36990/
Darovanych mesiacov : 18
DS Down: 24

7

Tuesday, December 6th 2011, 12:30pm

myslím si, že toto tu už bolo vyriešené, a haus niekde aj napísal prečo to tak bolo...
ale kto nevie, tak z bezpečnostných dovodov naši sysadmini pozmenili prihlasovanie do hry, že kto sa pomýli (neviem presný počet) tak znovu sa bude mocť prihlásiť až o pár hod...
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

8

Tuesday, December 6th 2011, 12:35pm

áno nitro máš pravdu, ale ja som to pochopil tak, že teky bol prihlásený v hre a vyhodilo ho, teda sa nepokúšal neúspešne prihlásiť...to isté sa minule stalo aj ally kolegovi
Say "what" again!

9

Tuesday, December 6th 2011, 12:40pm

Áno . Bol lognutý šiel preč a ako prišiel tak ho vyhodilo a nedalo sa znova lognúť .
Nieje "skill" hrať , ak máte celý fleeterský svet vo friendliste .

10

Tuesday, December 6th 2011, 12:48pm

Tak to potom neviem, že by v tom mali nejaký zmatok?
ak nepomáha ani staré osvedčené F5, chache and cookie, prípadne zmena prehliadača, potom o tom treba diskutovať s adminmi...
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)

11

Tuesday, December 6th 2011, 12:54pm

Prehliadač neviem či menil ale mazané bolo všetko : Cache ,Cookies , História a aj registre boli prečistené .

12

Tuesday, December 6th 2011, 1:42pm

No neviem pred niekoľkými dňami bol útok na servery na Ikariam.sk a aj cz
teraz keď som sa prihlasoval, tak mi prvý krát ukázalo že stránku nejde načítať, a druhý krát ma tam pripojilo, pozor na to, možné je že sa o to budú pokúšať aj tu, zjavne mi to tak pripadalo, ak vás bude často vyhadzovať z hry, tak potom odporúčam v krátkom čase ktorý budete mať odoslať FS alebo zapnúť dovolenku aby ste neprišli o lode....
ale dúfam že to útok nebude....
ak to bude pretrvávať kontaktujte adminov....

13

Tuesday, December 6th 2011, 4:56pm

caute vospolok......moj postreh je : pouzivam dsl pripojenie k netu a tam ma nevihodilo nikdy, ak som ale na cestach tak pouzivam mobilne pripojenie samozrejme cez PCMCIA MODEM konkretne orange a tam ma vyhadzuje casto a hlavne ked som pripojeny na andromedu aj capellu sucastne....a v sile signalu to nieje......
:wink: :wink: :wink: Za každym počítačom sedí len človek :wink: :wink: :wink:
SFSF
CAPELLA

14

Tuesday, December 6th 2011, 5:31pm

Mobilný internet si často mení IP preto ťa vyhadzuje ak by si bol na ňom stále treba sa dohodnúť z GO daného vesmíru aby si si mohol deaktivovať IP kontrolu