You are not logged in.

1

Wednesday, December 21st 2011, 8:13am

expedicie

Myslim ze expedicie tiez uz nie su v poriadku... po niekolkych expediciach mozem povedat len jedno, je to strata casu a deuteria. ked najdem nejaky material tak ho je malo, ak najdem lode, tiez smiesne mnozstva, ak najdem pitratov a votrelcov tak mam zrazu velke straty... :cursing: Bude sa s tym nieco robit? Inak si myslim, ze s expediciami skoncia asi vsetci, co ich este nahodou robia.
Otrávili sme svoj vzduch a vodu aby sme odstránili slabých! Odpálili sme špinavé atómové bomby v našej jedinej biosfére! Priklincovali sme svojho boha k palici! Nezahrávajte si s ľudskou rasou mimozemšťania!

This post has been edited 5 times, last edit by "Psionik" (Dec 21st 2011, 8:28am)

2

Wednesday, December 21st 2011, 8:44am

No neviem ale stále to tak bolo malo všetkého a aké lode tam chceš nájsť hádam neočakávaš dáku HS, a tak isto suroviny najviac aspon čo viem sa mi zdá bolo 300tis kovu .

Citácia

SLOVENSKO DO TOHO

3

Wednesday, December 21st 2011, 8:49am

Mnozstvo ziskanych zdrojov a lodi na expedicii zalezi od Povrchová Integrity lodi vyslanych.
Cim viac lodi tym viac surovin a lodi. Je udcena aj maximalna hranica a ta sa rovna povrchovej integrite 1HS: (hviezdy smrti)
Ci sa to oplati alebo nie je len otazkou stastia. Ja sa na stastie nespolieham.
Keď vám poviem že som dobrý budete si myslieť že sa chvastám.

Keď vám poviem, že nie, budete vedieť že klamem.

4

Wednesday, December 21st 2011, 8:50am

Nebolo... bezne som do tejto zmeny nachadzal denne 1-2M kovu, 0.5-1M krystalov a do 300k deuteria... a samozrejme ked sa darilo aj 2x tolko. a lode? prakticky vsetky co mam teraz okrem VT mam z expedicii. je to sice beh na dlhe trate, ale nebol az taky problem najst za mesiac aj 1000 lodi. a to nehovorim len o SS ale aj o tazsich lodiach. HS, Rec a kolonizacky nebolo mozne najst nikdy.
Otrávili sme svoj vzduch a vodu aby sme odstránili slabých! Odpálili sme špinavé atómové bomby v našej jedinej biosfére! Priklincovali sme svojho boha k palici! Nezahrávajte si s ľudskou rasou mimozemšťania!

5

Wednesday, December 21st 2011, 6:02pm

ano,aj ja chodim často na exp. a po update tiež doniesli len omrvinky,ale ako opravili s dalšim update obchodnika,sa mi zda že aj exp. su v poriadku :smile:
už doniesli ako zvykli predtym :smile:

6

Wednesday, December 21st 2011, 6:06pm

Expedície posielam iba zriedka, takže to neviem potvrdiť z vlastných skúseností, ale možno tu je pes zakopaný:

http://board.ogame.org/board1-news/board…-1/#post9158404
Say "what" again!

7

Saturday, December 24th 2011, 9:35pm

Expedicie uz su znova v poriadku... dnes po 17 expediciach... je fakt ze som par krat narazil na piratov, (bez strat) a par krat som bludil, ale v celku to dnes uslo. Taka priemerny vysledok expedicii za den ako pred prechodom k 3.0.0 verzii OGAME

Korisť: 2,736,000: Kovy.
Korisť: 192,000: Kryštály.
Korisť: 256,000: Deutérium.
Korisť: 125: Temná hmota.

Nasledujúce lode boli pričlenené k flotile:

Špionážna sonda 1
Veľký transportér 1
Ľahký stíhač 68
Ťažký stíhač 4
Krížnik 6
Bojový krížnik 1
Bombardér 1
Devastátor 1

8

Saturday, December 24th 2011, 9:48pm

Po dlhej dobe som bol vcera na expedicii :(

Od: Velenie flotily Pre: slnko Predmet: Výsledky expedície [2:xxx:16] Dátum: 24.12.2011 05:05:19
Jedinou vecou, ktorá zostala po expedičnej flotile, je tento rádiový prenos: "Zzzrrt Gosh! Krrrzzzzt čo zrrrtrzt vyzerá krgzzzz nie Krzzzzzzzztzzzz..."...

Koniec záznamu

Vsetky vojenske lode co som mal sli vcera do prdele. Som stastny, ze hviezdy ne expediviu neposielam.
Uz som zluceny :rofl:

9

Saturday, December 24th 2011, 10:23pm

Zlozenie expedicie: 253VT, 1D a 1SS. Ine je k nicomu. Toto zabezpecuje max. zisk vo vesmire, kde ma prvy hrac viac ako 5M bodov a zaroven aj to, ze pirati nesposobuju skody a votrelci len minimalne. A co sa tyka toho, co si nasiel, to sa mi stava tak raz za mesiac... staci si vsak pozriet, ake mame zisky a zistis, ze co sa neoplati, je nerobit tie expedicie.

10

Sunday, December 25th 2011, 1:59am

slnko mne sa to stalo na zaciatku hry a tam som prisiel o 1/3 z letky ... bola to v tedy velka strata :D

Vojna sa skončí, ale moja armáda je večná

11

Wednesday, January 18th 2012, 2:31pm

cize to co najdem na expedicii zalezi od mojho postavenia v rebricku? ja tam nachadzam maximalne do 10 LS, raz som nasiel par SS a 1 TS a suroviny do 10 000... :/

12

Wednesday, January 18th 2012, 9:16pm

Ja posielam 300VT, 300Sond a 1Des a nachádzam minimálne 500k kovu abo 200k kryštálov. Zanedbateľný počet lodí, nejakú TH, piráti a votrelci nič nerobia. Čiže nepociťujem nejakú zmenu, len som už veľmi dlho nenašiel obchodníka.

13

Wednesday, January 18th 2012, 10:53pm

dodlo, nezáleží od tvojho postavenia, ale od zloženia lodí...
každý to robí inakšie, je veľa diskusií na túto tému, zvlášť na serveroch ako sú org a fr...

no ak poprosíš niekoho skúseného (hlavne v expedíciách, priznám sa sám som ich málo vysielal) tak ti určite poradia ;)
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

14

Wednesday, January 18th 2012, 10:57pm

máš pravdu, ale aj nemáš, po update už neviem ktorom výsledky expedícií závisia aj od bodov TOP1 hráča v danom vesmíre...dal by som aj nejaký konkrétnejší línk, ale už sa mi nechce hľadať
Say "what" again!

15

Wednesday, January 18th 2012, 11:02pm

máš pravdu, ale aj nemáš, po update už neviem ktorom výsledky expedícií závisia aj od bodov TOP1 hráča v danom vesmíre...dal by som aj nejaký konkrétnejší línk, ale už sa mi nechce hľadať

tak ako toto som ani nevedel :D
ale to bude tým že sa o to veľmi už nezaujímam, skor by sa to hodilo do tých nových serverov, keď je to veľmi užitočné na začiatky, a nie do starých uni ako je 1,2,3,4
tam je to už fuk či natrafím na 500k kovu alebo nie :D (nijak ti to extra nepomože, a ani neublíži.. )
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)