You are not logged in.

1

Wednesday, December 21st 2011, 10:59am

Antigame

Ako som včera prišiel domov a bolo už po update na 3.0, tak mi úplne vypadlo Antigame aj Infocompte. Mám pocit, že problém bude s Greasemonkey, keďže som skúšal skripty preinštalovať, ale namiesto inštalačného okienka ma to hodilo na zdrojový kód skriptu. Samozrejme už som GM preinštaloval asi 100x, Firefox síce len raz, ale tiež, cache a cookies, F5, nič nefungovalo.
Má niekto podobný problém, prípadne dostali GO hlásenia o nefunkčnosti skriptov? Chcem totiž vedieť, či mám chybu hľadať u seba alebo to je zamotanejší problém.
Say "what" again!

Ramzes

GO uni4, Andromeda, Capella

• Send private message

2

Wednesday, December 21st 2011, 11:10am

Od update hry na verziu 3.0 nefungujú verzie AntiGame nižšie než 1.43.6 ...

Skúste toto http://userscripts.org/scripts/show/116819
Nik nám nič nehlásil ako vždy (GF) ale včera som si to všimol , moja chyba, zabudol som to sem hodiť.

Quoted

Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat
http://board.ogame.sk/board88-ogame-sk/b…at-na-irc-chat/

3

Wednesday, December 21st 2011, 11:24am

To mám nainštalované ( teda vlastne už nemám pretože ako som písal, teraz mi skript nejde ani nainštalovať). Zrejme bude ten problém naozaj niekde u mňa, len nechápem kde. Včera keď som bol na intráku, všetko išlo v pohode. Na orgu kde už verziu 3.0 majú pár dní, išlo antigame bez problémov, aj na capelle išlo, aj keď tam ešte update na 3.0 neprebehol, ale mal som najnovšiu verziu 1.43.6
No nič, idem ďalej zisťovať čo s tým je, bez antigameu sa nedá hrať
Say "what" again!

Ramzes

GO uni4, Andromeda, Capella

• Send private message

4

Wednesday, December 21st 2011, 11:28am

No mne to tiež nešlo, tak som zapátral a po preinštalácii už to ide v pohode.. tak netuším, kde soudruzi z NDR udělali chybu...

Quoted

Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat
http://board.ogame.sk/board88-ogame-sk/b…at-na-irc-chat/

5

Wednesday, December 21st 2011, 12:34pm

podla mna sa bez toho hrat da. ja to nepouzivam. a nikdy som nepouzival :w00t:

6

Wednesday, December 21st 2011, 1:50pm

No nič, chyba je jednoznačne u mňa, skúšal som na stránke userscripts.org, odkiaľ sa inštalujú aj doplnky na Ogame, nainštalovať zopár úplne náhodných skriptov, a pri všetkých rovnaký problém - nehodilo mi inštalačné okienko ale zdroják :cursing:

flint: ja som tiež niekedy hrával bez antigame-u, potom som si to nainštaloval a búchal hlavu o stenu, ako som bez toho mohol fungovať. Teraz keď mi to nejde, tak sa cítim ako keby mi odrezali ľavú ruku, vybili dva zuby, prelepili páskou oko, rozbili okuliare a naliali do uší benzín :biggrin:

EDIT: Triple facepalm
:rofl:Mal som vypnutú tú opicu hore napravo na mozille. Díky Edward
Say "what" again!

This post has been edited 1 times, last edit by "DesertEagle" (Dec 21st 2011, 2:42pm)