You are not logged in.

1

Wednesday, April 21st 2010, 3:52pm

chyby...

Quoted

Nepriateľská flotila z zagulach Napísať správu z planéty Vvardenfell [10:415:40] sa blíži planéty Nereide (Mesiac) [20:103:21]. Jej úlohou je Zničenie mesiaca.

Nepriatelska flotila OD zagulach by som dal skor... a sa blizi K planetE, nie planety...

Este jedna mala chybicka:
V menu stavba lodi:

Quoted

Bojová loď
Bojové lode tvoria chrbticu flotily. Ich ťažké kanóny vysoká rýchlosť a veľký nákladový priestor nútia nepriateľov k tomu, aby ich brali smrteľne vážne.
Potrebné zdroje:

Ich tazke kanony, vysoka rychlost....

Dalej, aj ked to nie je asi preklad ale ked uz pisem o chybach, tak v menu ked clovek klikne na Pravidla, presmeruje ho to na neexistujucu stranku... to by chcelo upravit na link, ktory funguje...

Quoted

edit Hef.
ad1: nalezeno ale neopraveno nebot chyba nenalezena
ad2: ciarka pridana
ad3: opraveno
Universum 1 - SK - [OUE] - 18 HoF - 2 Adv - 6 Moon - 9 DS Destroyed - Terminated
Universum 4 - SK - [__DX__] - 1 HoF - Terminated
Universum 6 - SK - [X-COM] - 3 or more unpublished HoF´s - playing as KAPUDRANT
Universum 9 - CZ - [PDS] - 7 HoF - 1 Adv - Terminated

This post has been edited 3 times, last edit by "Hefaisto" (Apr 21st 2010, 5:14pm)

2

Friday, April 23rd 2010, 10:28pm

RE: chyby...

Quoted

edit Hef.
ad1: nalezeno ale neopraveno nebot chyba nenalezena
ad2: ciarka pridana
ad3: opraveno

Ved ciarka tam stale nie je, a ten link je stale zly... myslel som na stare vesmiry...
Universum 1 - SK - [OUE] - 18 HoF - 2 Adv - 6 Moon - 9 DS Destroyed - Terminated
Universum 4 - SK - [__DX__] - 1 HoF - Terminated
Universum 6 - SK - [X-COM] - 3 or more unpublished HoF´s - playing as KAPUDRANT
Universum 9 - CZ - [PDS] - 7 HoF - 1 Adv - Terminated

3

Saturday, April 24th 2010, 12:42am

Moje chyba zapomel jsem vam rict ze vsechny upravy se objevi az po aktualizaci jazykoveho balicku (to nastava pri nahravani noveho updatu hry nebo kdyz je opraveno vice chyb - v nouzovych pripadech na pozadani admina).
Proto stale nevidis carku a ani odkaz zatim nefunguje spravne.
Zivot je o hledani, tak sakra hledej !!
Pokud jste me do ted nemeli radi tak to je teprve zacatek az s vami skoncim budete me milovat.

4

Sunday, April 25th 2010, 12:25pm

ANDROMEDA pri medziplanetarnych raketach:
Medziplanetárne rakety ničia nepriateľskú obranu.Medziplanetárne strely majú aktuálny dosah xy.

Quoted

edit Hef.
opraveno na rakety
RED DWARF,FUTURAMA,SG1,A ARE BEST

This post has been edited 2 times, last edit by "Hefaisto" (Apr 26th 2010, 11:02am)

5

Wednesday, April 28th 2010, 8:15pm

Uni 1, popis Lahkeho Stihaca:
Ľahký stíhač je obratná loď, ktorú nájdete na takmer každej planéte. Náklady nie sú obzvlṻ vysoké, avšak sila štítu a nákladová kapacita je veľmi nízka.

Quoted

edit Hef. opraveno

Jupí, redesign! Naň som dlho čakal spoza kríčka, a po dlhom čakaní som sa dočkal...
:rofl:

This post has been edited 1 times, last edit by "Hefaisto" (Apr 30th 2010, 7:15pm)

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

6

Thursday, April 29th 2010, 7:38am

precitajte si pravidla sekcie!!!!!
:tclosed: