You are not logged in.

1

Wednesday, September 1st 2010, 11:33am

Kolonizácia a veľkosti v nových vesmíroch

Nenašiel som vlákno o kolonizácii v nových vesmíroch (Andromeda a vyššie), tak zakladám nové. Viem že sa menili veľkosti planét v nových vesmíroch, tak sa chcem opýtať, aké sú teraz maximálne, minimálne a priemerné veľkosti planét na rôznych pozíciách. Našiel som niečo okolo toho na ogame wikia, ale neviem či je to správne. Hlavne sa mi nezdá planéta na 15. pozícii. Skúšam danú pozíciu kolonizovať už desiaty krát a ešte som nedosiahol ani planétu priemernej veľkosti (73 polí?), maximálne 71 polí. Alebo mám až takú smolu?

2

Wednesday, September 1st 2010, 12:31pm

tu by si na to mohol nájsť odpoveď aspoň s časti, zatiaľ to je len po anglicky no v blízkej budúcnosti sa pracuje na preklade

Ogame survey for you
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

3

Wednesday, September 1st 2010, 8:50pm

Jedina cast, co ako tak hovori o velkosti planet je:

After the changing we will have a higher minimum size for planets. It still will be possible to find smaller planets, but it won´t be possible to find something below 60 fields that often. On the other side we also cut the maximum size, it won´t be around 330 further on, the best will be around 255.

A to je hooodne malo. Skusal niekto kolonizovat planetu na 15. pozicii a dostal planetu okolo 180 poli (185 je najviac podla ogame wiki)? Pravdaze stale sa jedna len o Andromedu, o starych vesmiroch je len zatial prieskum, ci by to hraci chceli.

4

Thursday, September 2nd 2010, 12:27pm

Ja mám v kolonizovanú planétu na 15 tej pozícií a má 204 polí.Hrám uni3,takže treba skúšať. :pc:
A keď boh povedal a budiž svetlo.....my elektikári sme mali už káble natiahnuté...

5

Thursday, September 2nd 2010, 8:00pm

Ja mám v kolonizovanú planétu na 15 tej pozícií a má 204 polí.Hrám uni3,takže treba skúšať. :pc:

Sorry Mephisto, pytam sa len na Andromedu. Asi si prehliadol. :)
Inac stale skusam...

This post has been edited 1 times, last edit by "dudasl" (Sep 2nd 2010, 8:03pm)

6

Thursday, September 2nd 2010, 8:04pm

ale pokiaľ viem aj v tom to bolo pekne písané, upravené sú iba veľkosti planét z cca 330 (ako je na starom) na 255 čiže šancu že nájdeš veľkú planétu je max. 255 polí, čiže ja si myslím že toto je iba náhoda.....minimálna by mala byť okolo 60 polí
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)

7

Thursday, September 2nd 2010, 8:04pm

Viem ze si sa pytal hlavne na andromedu ale ja som odpovedal na nove red vesmíry.Na andronede Ti žial neporadím bo ju nehrám iba banujem... :P
A keď boh povedal a budiž svetlo.....my elektikári sme mali už káble natiahnuté...

8

Thursday, September 2nd 2010, 9:39pm

ale pokiaľ viem aj v tom to bolo pekne písané, upravené sú iba veľkosti planét z cca 330 (ako je na starom) na 255 čiže šancu že nájdeš veľkú planétu je max. 255 polí, čiže ja si myslím že toto je iba náhoda.....minimálna by mala byť okolo 60 polí

Ak ja viem tak od Andromedy je urcena minimalna a maximalna velkost planety na jednotlivych poziciach. Maximalna velkost planety moze byt na 8. pozicii, prave tych 255. Ostatne pozicie nemozu tuto velkost nikdy dosiahnut. A 60 tiez nie je minimum, ale dostat sa pod tuto je malo pravdepodobne. "It still will be possible to find smaller planets, but it won´t be possible to find something below 60 fields that often." Dolezite je to that often.

A stale, v tej teme sa jedna len o hlasovanie, ci aj na starych vesmiroch zaviest veci tak ako su v novych vesmiroch, teda pocet planet v zavislosti od astrofyziky, velkosti planet, atd. Teda nie je to o zmenach na novych vesmiroch, ale len na starych a teda neriesi to, ci to co je na ogame.wikia je pravda.

9

Friday, September 3rd 2010, 2:58pm

tak viem že tam sa jedná o staré vesmíry, ale myslím že keď sa to má zmeniť tak podľa toho ako to je na Andromede no a s tou veľkosťou mi to takto pripadá, ja sám osobne veľmi na tie zadné pozície nechodím, ale aj tie sa zídu, máš to to isté ako tie slnečné na začiatku systému, tiež sú malé

10

Saturday, September 11th 2010, 7:43am

Osobne som ešte nenašiel v pozíciach 1-3 planetku s 200 poliami, maximum bolo 120.

11

Saturday, September 11th 2010, 3:54pm

Takze informacie na ogame.wikia boli upravene 3. septembra. Teraz je udana maximalna velkost planety na 15. pozicii ako 80. Ale aj tak som smoliar, kedze doteraz som dostal vsetky planety pod 73 poli. :(

12

Monday, September 13th 2010, 3:08pm

Tak isto 8 pokusov alebo aj 9 a stale pod 73 polí, potom som sa nato vykašlal.
GAME OVER

OGame

:imp:

13

Wednesday, September 15th 2010, 8:39am

Ja mam na andromede ozkouseno tak 50 pokusu na pozice 13,14 a 15 s žádnou jsem nešel nad 140 polí.

Quoted

REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008