You are not logged in.

1

Sunday, September 12th 2010, 3:31pm

Otázky - aktivácia redesign funkcii

1: Expedicne technologie mam na leveli 9 a mam 8 z 9 planet kolonizovanych (1 plavajuca). Ked prebehne aktivacia tak budem mat astrofyziku na lvl9 lenze ked chcem mat prip. na andromede 9 planet tak musim mal astrofyziku na leveli 15 (ci 16?). Co sa potom stane s volnou koloniou? zmizne? A ked kolonizujem este pred aktivaciou??

2: Sklady na andromede su lacnejsie ako na zredesignovych starych uni. Tym padom ked sa to zmeni tak hraci s vyzsimi levelmi skladov do toho logicky treskli viac surovin ako do toho este len vlozia po aktivacii ostatny hraci resp budu znevyhodneni a pridu prakticky o suroviny. Ako to bude so skladmi? (kapacitu a cenu skladov poznam)

2

Sunday, September 12th 2010, 4:46pm

jedine na čo ti viem odpovedať ja je že aby si mohol mať 9.planetu potrebuješ astrofyziku lvl.15 , ktorá stojí 10M kovu 20Mkryštalu a 10 M deuteria :)
:blllll: I play only for fun :blllll:

3

Monday, September 13th 2010, 5:06pm

Pokial som dobre pochopil anglicky text na org tak ak mas postavene kolonie ostanu ti nezmiznu tak si tu plavajucu zakotvi a uz ti bude musiet stat.

4

Monday, September 13th 2010, 5:17pm

To viem ze kolonie nezmiznu :D ale co sa mi stane ak mam vlny slot (alebo si ho spravim ked opustim koloniu) ???