You are not logged in.

1

Wednesday, April 27th 2011, 10:37pm

Expedície na Capelle

Keďže capella je double speed vesmír, tak prečo nie sú aj expedície skrátené na polovičný čas, napr. namiesto hod. by pri speede mala trvať len pol hodinu, viem je to len nepodstatný detail, ale trochu ma to prekvapilo.

2

Thursday, April 28th 2011, 6:56pm

speed x2 funguje tusim presne akoby si mal nano na 1lvl

ked postavis nano tak to tiez nema vpliv na dlzku expedicii.. lode, budovy, etc, expedicia ani dlzka letu nie su ovplivnene
Vacation

3

Thursday, April 28th 2011, 8:01pm

amfg, nemáš celkom pravdu. Na electre.org - 4x speed - svojho času expedície prebiehali presne ako by chcel Yano, teda hodinová expedícia trvala 15 minút. Potom zrejme prišiel nejaký update a zmenili časy na normálne, ako sú teraz na capelle.
Say "what" again!

Ramzes

GO uni4, Andromeda, Capella

• Send private message

4

Thursday, April 28th 2011, 8:15pm

Ako bolo zmienené, doba expedície je ako na klasickom , nie zrýchlenom vesmíre ( aspoň podľa mojich informácií)a je to tak spravené zámerne. Dôvody Vám však povedať neviem, to je už vec GF :wink:

Quoted

Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat
http://board.ogame.sk/board88-ogame-sk/b…at-na-irc-chat/

5

Friday, April 29th 2011, 2:10am

Zeby biznis? Z expediek sa da nosit th. Ked si nanosite th, nemusite ju kupovat. Ked ju nebudete kupovat, GF pride o podstatnu cast svojich prijmnov. A to by sme predsa nikto nechceli :)
Expedky aj napriek vsetkym alienom a ciernym dieram oplatia. Iny dovod moze byt, ze ten cas upravili, prave kvoli balancu hry. Pamatam si ako to na Electre kedy si bolo, ze expa trvala 15min. (4x speed). Chvilu dokonca 1s.!!! Potom to upravili na terajsich 1hod a viac pre vsetky speed.

6

Saturday, April 30th 2011, 1:54pm

ono to nebude kvôli biznisu, pretože algoritmus sa dá upraviť podľa svojich predstáv kedy nájdeš a nenájdeš TH
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

7

Saturday, April 30th 2011, 2:27pm

no to mi vysvetli ako sa dá upraviť algoritmus
Say "what" again!

8

Friday, January 20th 2012, 9:57am

hehe presne ":) teraz si sa bud preriekol alebo povedal nieco co si nemal - vysvetli alebo rovno s pravdou von ":) a ked vies ako to upravit napr typom lodi posielanych tak tiez poprosim o info ":)

9

Sunday, January 22nd 2012, 8:25pm

no ja to neviem isto ale myslim si ze to bude podobne ako s vyhern. automatmi......da sa tam naprogramovat kolo vyplaca v percentach ...tusim od 60 do 80 percent to je...no a ak daju ze 2 exp z 10 napanu pirati a vyhraju tak bude mat 8 hracov zisk a 2 hraci budu bez lodi. Ale? moze to bit aj 1 znicena letka k 100 neznicenym.....asi tak to bolo myslene.
:wink: :wink: :wink: Za každym počítačom sedí len človek :wink: :wink: :wink:
SFSF
CAPELLA