You are not logged in.

1

Monday, November 21st 2011, 3:25pm

Novy sk server

Dobry chcem sa opitat kedy zacne novy sk server.Viem ze zacal cz formax ale chcel by som vedet kedy zacne novy, pretoze by som chcel hrat od uplneho zaciatku servera.

2

Monday, November 21st 2011, 3:40pm

Dúfam že v najbližšej budúcnosti u nás neotvoria žiaden nový server. Hráčov je stále menej a menej a nový server by to len zhoršil.
Takže moja rada: ak sa ti teda nechce hrať na našej Capelle alebo Baryme, registruj sa na tom českom Fornaxe. Pozerám na štatistikách, že prví hráči tam majú po 3000 bodov čo vôbec ale vôbec nieje nedosiahnuteľná strata, a práve naopak, tým že vesmír už beží koľko, dva tri týždne? tak sa tam už situácia mierne ukľudnila a teda sa nebudú posielať slepé útoky kvôli 1000 surkám.
Ak si myslíš, že keď sa na nový vesmír registruješ prvý deň a tým sa staneš najsilnejším hráčom a ostane to tak aj o dva tri mesiace, o rok dva, tak si na omyle. Kľudne sa dajú dosiahnuť top priečky aj keď sa registruješ do rozbehnutého uni, treba sa len veľa pýtať, čítať návody, skús sa dostať do nejakej aliancie, v ktorej sú silnejší hráči, ktorí by ti mohli dávať rady a hlavne ich treba počúvať!
Prajem veľa zdaru :smile:
Say "what" again!

3

Wednesday, November 23rd 2011, 7:11am

V najblizsej dobe novy SK vesmir nehrozi. Aspon teda dufame.
Ked chces hrat od zaciatku co si nezahras CZ Formax??
Neumis cesky?
Keď vám poviem že som dobrý budete si myslieť že sa chvastám.

Keď vám poviem, že nie, budete vedieť že klamem.

4

Wednesday, November 23rd 2011, 2:45pm

ďalšia zbytočná téma, stačí použiť vyhľadávanie a dozvieš sa o tom viac, pre ostatných skúste napísať niekomu z tímu PM, myslím si že to bude rozumnejšie...
a v konečnom dosledku, nové servery sa ohlasujú dopredu, aspoň týždeň pred spustením...
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)