vdaka za reakcie
Quoted
Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:
This post has been edited 2 times, last edit by "DesertEagle" (Feb 5th 2012, 12:28am)

tiež sa čudujem, že mi to nerozbíjajú, lebo aj mne sa to zdá ako malá obrana ale vidíš no...neviem sa prinútiť a dostavať všade obranu, ale už bude treba
určite sa ich oplatí stavať a na druhej strane, viem že sme sa bavili o TL a tie nepovažujeme za veľmi dôležité, už sa mi teraz nechce zisťovať a porovnávať RF voči konkrétnym lodiam...This post has been edited 1 times, last edit by "DesertEagle" (Feb 5th 2012, 1:34am)
nitro ver mi, že rovnakú otázku si často kladiem aj jatiež sa čudujem, že mi to nerozbíjajú, lebo aj mne sa to zdá ako malá obrana ale vidíš no...neviem sa prinútiť a dostavať všade obranu, ale už bude treba
áno dobre vravíš, LL by som nazval ekvivalentom LSiek v dobre zloženej letke, také malé svine to súurčite sa ich oplatí stavať a na druhej strane, viem že sme sa bavili o TL a tie nepovažujeme za veľmi dôležité, už sa mi teraz nechce zisťovať a porovnávať RF voči konkrétnym lodiam...
EDIT šemhamforaš: tvoje woo-doo je fajn, keď sa už niekto chce poriadne zakorytnačiť a mať ťažko zničiteľnú korytnačku a tiež súhlasím, že LL sú dosť dôležité, ale ak si len chceš ochrániť planétu pred ničením satelitov a vyberaním ťažby, tak sa myslím zhodneme že stačí aj spomínaná kombinácia RK+plazmy a ešte trochu bordelu k tomu
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH