You are not logged in.

21

Sunday, February 5th 2012, 2:17pm

jop, až na to že jahoda to dval skôr ako radu na stavbu proti raidom a nie na velké kvantum obrany. Nikdy som jeho články nečítal lebo o ogame som vedel všetko čo sa asi vediať dalo :D
A inak osobne nechápem ľudí čo robia velku obranu a výskumi im skončia niekde na 14 14 14 ved pri velkej obrane ked zlepším technológie tak je to na tej planéte hned vidiet o kolko väčšie škody narobí útok :D

22

Sunday, February 5th 2012, 3:14pm

Quoted

jop, až na to že jahoda to dval skôr ako radu na stavbu proti raidom a nie na velké kvantum obrany. Nikdy som jeho články nečítal lebo o ogame som vedel všetko čo sa asi vediať dalo :D
A inak osobne nechápem ľudí čo robia velku obranu a výskumi im skončia niekde na 14 14 14 ved pri velkej obrane ked zlepším technológie tak je to na tej planéte hned vidiet o kolko väčšie škody narobí útok :D

ako vedel by som ti oponovať aj v tomto :D
nič ako proti, ale ja túto hru hrám už niečo cez 3roky a stále sa je čomu učiť, nejde len o základ hry, čo a ako funguje alebo čo potrebujem vyskúmať, ako úspešne urobiť FS, je toho oveľa ale oveľa viac čo sa dá učiť...
netvrdím že som nejaký chytrý ale nie som zas až taký hlúpy na to aby som to nepochopil :D:D

Obrana hrá úlohu pre všetky typy hráčov, či je to fleeter alebo miner, ide o to že aj ten fleeter si postaví určitú proti raidovaciu obranu, je jasné že nezadrží nikoho ak niekoho naštve, ale ide o to že si chráni svoje suroviny, predsa je čas kedy spí a vtedy pri OGame nemože byť nech je už akýkoľvek maniak...

a určite mi dá každý za pravdu že každý jeden má nejakú to tú obranu a nie len holé planéty na ktoré je možné vyslať raid aj len s MT
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

23

Sunday, February 5th 2012, 5:43pm

Hlavne sa opytaj sam seba, ako casto budes pri hre. Ak vies, ze urcite aspon raz za den, tak je ti zbytocne korytnacit. Proste postav si len taku obranu, aby odradila ist ti po jednodnovej produkcii. O ostatne sa postara dobry FS s velkymi transportermi a jednym recyklatorom. Ak vies byt pri OGame pravidelne, i samostatnych niekolko stovak lahkych laserov (+ stity) odradi dostatok raiderov.

24

Monday, February 6th 2012, 12:46am

ja mam vsade cca 5000rk 3000ll 100plaziem a 50+protiraketove strelly ochrani mi to tazbu a 200VT 1000sat
si aj sam mozes vyratat podla simulatora ze na aku obranu sa oplati letiet a na aku nie na tu co mam ja tak ja ked mam 10mil surovin mi na nu nikto nevystartuje jednoducho sa to neoplati ale to som ja!

Vojna sa skončí, ale moja armáda je večná

25

Monday, February 6th 2012, 1:52am

Dobre viem vseto co som chcel :) pri ogame budem casto minimalne raz za den ale aj tak dam korytnacku :)

26

Monday, February 6th 2012, 10:45am

ale osobne by som si dával pozor, lebo poznám pár hráčov, čo lietajú na korytnačky (s DS) len kvoli tomu že ich nemajú radi
takže si dávaj pozor aby si aj ty raz neprišiel o svoj pancier ;)

ale tiež záleží od toho kde budeš hrať...
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

27

Monday, February 6th 2012, 10:48am

Neexistuje obrana na ktorú sa neoplatí lietať ! ... len musíš naraziť na dosť húževnatého protivníka ktorému viac záleží an tom aby ťa zničil než na svojich stratách ! Moja obrana je všade cez 10-20k RK + 2-3k LL atď atdˇ... a tiež som si vravel , že mi to ochráni všetky suroviny :D No prišiel nemenovaný súper ktorý sa vyžíval v tom že poslal vedľa mňa kolóniu a nalietaval s HS-kami (60+) bez rozdielu či zarobil čo i len jednu surovinu :D ... Wellcome to UNI1 :D

moja rada ... obrana je dobrá vec , ale stavaj ju lne do takej mieri aby odradila útočníkov tak na 2-3 dni tvojej ťažby a suroviny FS-vuj ! postal letku o 1HS a niekoľko 1000 VT a rob FS so surovinami :) Ked ťa bude budova stáť 60Mega surovín + tak si to útočníci rozmyslia :D
MOON - *6*
HOF - *25*
ADV-
*1*
DS - *8*

28

Monday, February 6th 2012, 5:56pm

Pocul som ze je aj Konvertor ktory Generuje obranu,nepoznate nejake ?
Ano obranu nemaju radi a na korytnacky sa lieta...ale dobre je stavat RK ako fod... - krytie velmy vela,TL vela tak par tisic,a PL ;) ale musis to postavit tak aby navzajom sa kryli lebo tedi je len ucina...a tedy znej vies vytiahnut maximum. Good luck.

My sme Anonymous
Hnutie Anonymous po celom svete bojuje za dodržiavanie občanských práv a slobôd.

Darovaných měsíců na OGames: 60
My sme Anonymous.My sme légia.Neodpúšťame.Nezabúdame.Očakávajte nás...

This post has been edited 1 times, last edit by "Erdogan" (Feb 6th 2012, 5:58pm)