You are not logged in.

Freeman

Unregistered

1

Thursday, February 5th 2009, 2:53pm

mesiac

aKO SA teda tvori ten mesiac?????????jeden tu pise ze nieco treba zrecykolvat trosky a poslat mi ich naspet a druhy mi hovoril ze iba ked je troskove pole mesiac sa vytvori sam bez mojho zasahu ????
tak ako to je??????????

Hakunss

Unregistered

2

Thursday, February 5th 2009, 2:56pm

Predbehol si ma! chcel som to napísať aj ja :D :D :D

radek

Unregistered

3

Thursday, February 5th 2009, 3:09pm

Ahojte takze odporucam si toto kuknut:
Ako ziskat mesiac?

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

4

Thursday, February 5th 2009, 3:32pm

zatvaram toto vlakno :)

5

Thursday, February 5th 2009, 4:36pm

ece jednaa otaazocka.... mal som milion kraat sancu 20% a maam prd...jak je to mozne??:D
new nick: danooo84-danulienko
:banana2:

Freeman

Unregistered

6

Thursday, February 5th 2009, 4:40pm

RE: mesiac

noo to je sice pekne ale nechapem z toho navodu nic .... inac kamos ma mesiac a vravel ze nic nerobil ziadne posielanie ani zbieranie surovin proste na neho zautocili a mal mesiac n nicoho nic a tak mi to povedalo uz viacej ludii

7

Thursday, February 5th 2009, 5:10pm

ak na teba niekto zautoci tak ked mas na planete letku a on ju znici, trosky budu kov+krystal vecsie ako 100k tak mas 1% na vytvorenie mesiaca....s kazdym + 100k sa pridava sanca na vytvorenie mesiaca...ale 20% je maximum = 2.000.000 trosiek
nie vzdy sa mesiac vytvori je to ostasti niekedy skusas 5x 20% a raz budes mat 5% a mesiac sa ti vytvory...;)
PS: ak nalozis transportery napr 2M surovinami a robijes ich tak tie suroviny sa nebudu ratat do sance na mesiac -> zo surovin sa nevytvoria trosky
.

This post has been edited 1 times, last edit by "JSSJ" (Feb 5th 2009, 5:11pm)

Freeman

Unregistered

8

Thursday, February 5th 2009, 5:31pm

no dobre ja chapem ze max je 20 percent ale stale neviem mam zbierat trosky ci nezbierat?? ci iba cakat ci sa vytvori mesiac a nic nerobit ??

9

Thursday, February 5th 2009, 5:49pm

ano trosky zbieraj lebo az sa mesiac nevytvori hned tak uz vobec :D

10

Thursday, February 5th 2009, 6:34pm

Tak este raz!
Mesiac sa vytvori z TROSIEK, ktore vzniknu zo zostrelenych lodi po suboji. Z pozemnej obrany NIE. Aka je sanca na vznik mesiaca sa docitas v bitevnej sprave na konci. Mesiac moze vzniknut aj z 1% trosiek a pritom nemusi ani z 20% trosiek, je to nahoda. % udava len aka je sanca.
Ty ak chces mesiac, bud nechaj kamosa nech ti zostreli lode a dufaj ze sa ti spravi mesiac (a potom si trosky zrecykluj recyklatormi) alebo sa 1 tyzden neprihlas na ogame a nejaky dobrak co ta rozdupe sa urcite najde.
Mesiac vznikne hned. Ak nevznikne hned, neskor ti nenaraste. Ostatne (mnozstvo surovin atd) uz popisali vyssie.
Uz som zluceny :rofl:

Hakunss

Unregistered

11

Thursday, February 5th 2009, 6:39pm

Super aj ja si to zapamätám

12

Thursday, February 5th 2009, 9:47pm

hh lamky nevedia ako sa robi mesiac,:D :D :D
nic si z toho nerobta ja som si chcel mesiac okolonizovat kolonizacnou lodou:D :D :D
uni2
top 2
pocet darovanych mesiacov 33

Fefito

Unregistered

13

Thursday, February 5th 2009, 9:49pm

RE: Mesiac a co zbierat a nezbierat

Ok, zbezne som tu cital toto vlakno. Uz ste mu vysvetlili, ako vytvorit mesiac a z coho. Druha jeho otazka bola, ze mu niekto pisal, ze ma pozbierat trosky a poslat naspat. TAKZE: Ked mas pole trosiek a vznikne mesiac, tie trosky tam ostanu a bude aj mesiac, to znamena, ze po bitke budes mat mesiac a niekolko MEGA suriek vedla. A TIE TREBA POZBIERAT, ONI NEZMIZNU V TOM MESIACI. To je to, co treba poslat napsat, pokial si robis mesiac vzajomne s nejakym kamosom. Ak sa tak stane pri utoku, pravdepodobne ich zrecykluje utocnik.

Freeman

Unregistered

14

Thursday, February 5th 2009, 11:58pm

RE: Mesiac a co zbierat a nezbierat

aha cize ked mi roubiju lode tak mesiac vzinkne sam od seba a okrem toho tam budu aj nejake suroviny ktore vznili pri boji a ja ich mozem ale ani nemusim pozbierat (napr. ak nestihnem vsak) chapem to??

Israfel

Unregistered

15

Friday, February 6th 2009, 12:12am

Áno, je to jednoduché:

Ak ti rozbijú dostatok lodí aby z nich boli 2 milióny trosiek, máš 20 percentnú šancu na vznik mesiaca.(maximálna možná).

Ak je lodí menej aj šanca je menšia (minimum 100 000 trosiek a 1 percentná šanca).

Lenže ani z 20 percentnej šance mesiac vzniknúť nemusí. (20 percent nie je 100 percent) Ak vznikne, tak okamžite po boji a je to napísané aj v správe z boja.

Tieto riadky sú v správe z boja vždy:
Útočník stratil xxx jednotiek.
Obranca stratil xxx jednotiek.
Na týchto súradniciach sa teraz vznáša XXX kovu a YYY kryštálov
Šanca na vytvorenie mesiaca je 1 až 20 percent

Obrovské množstvá voľného kovu a kryštálov na obežnej dráhe planéty sa zrážajú a pomaly vytvárajú mesiac. (toto je v správe napísané len vtedy ak mesiac vznikne)

A ako už bolo napísané, trosky po rozbití lodí vzniknú vždy a ak z nich vznikne aj mesiac, aj tak v ňom nezmiznú a dajú sa pozbierať.

Doghar

Unregistered

16

Friday, February 6th 2009, 2:12am

Quoted

Originally posted by radek
Ahojte takze odporucam si toto kuknut:
Ako ziskat mesiac?

Že Vám není ani trochu trapně, že jste prostě zkopírovali návody z CZ a přeložili. A vydávat je za své. TO JE HNUS

radek

Unregistered

17

Friday, February 6th 2009, 6:21pm

Po tychto reakciach uz hadam chapete ako vznikne mesiac a v tej teme co je v navodoch je to troska podrobnejsie popisane.

Doghar ------ prosim taketo nazory ani nepis kedze ja som nikdy nenapisal ze je to moj vlastny navrh. Ano mas pravdu je to prebrane z ceskeho fora. Inac na tie navody som sa pytal clenov timu ogame.cz a napisali ze mozme. Takze asi tak. ;)

18

Friday, February 6th 2009, 7:36pm

No hneď na 2 pokus mam mesiac :-) a teraz ide oto ako ho ochrániť :P oplatí sa stavať obrana (keď sila sa nedajú postaviť) asi len toľko.... nechcem aby hneď po útoku mi ho zničily :)

This post has been edited 1 times, last edit by "oky" (Feb 6th 2009, 7:36pm)

19

Friday, February 6th 2009, 7:37pm

oky: co:D naco obrana:D mesiac sa da znicit len DS a pochybujem ze taka obrana bude na ds stacit:D
.

20

Friday, February 6th 2009, 7:42pm

Mesiac dokaze znicit IBA hviezda smrti a je to riskantne, kedze sa pri tom moze sama znicit (ber to ako vybuch alebo co).
Takze ty a najme v pociatocnych stadiach sa vobec nemusis o mesiac bat. A kedze mieto na mesiaci je poriadne drahe, rozmysli si co tam postavis.

EDIT: som to nestihol, som druhy
Uz som zluceny :rofl: