This post has been edited 1 times, last edit by "vintage" (Apr 28th 2009, 11:48pm)
Quoted
Originally posted by radek
vintage obvinit GO je vazne obvinenie. Osobne si myslim ze mame GO ktory patria k spicke a ich pracu si nesmierne vazim. Kazdy tu nadava ze GO nadrza tomu a tomu ale vysvetlite mi ze co by mal z toho ten GO? NIC.Toto je totalne smiesne obvinenie.

This post has been edited 1 times, last edit by "vintage" (Apr 29th 2009, 6:59am)
Quoted
Originally posted by vintage
ja si to myslim take.a dokonce s pozehnanim GO.takze je to on a jisty hrac,kdo tu urcuji,kdo kde bude mit jaky ucet.v teto hre jsem skoncil,o jeji cistote uz hodne pochybuji.hlavne pokud ji vede takovy GO,ktery moc cestnosti nepobral
Quoted
Originally posted by tiger
Quoted
ja si to myslim take.a dokonce s pozehnanim GO.takze je to on a jisty hrac,kdo tu urcuji,kdo kde bude mit jaky ucet.v teto hre jsem skoncil,o jeji cistote uz hodne pochybuji.hlavne pokud ji vede takovy GO,ktery moc cestnosti nepobral
vintage na tvojom mieste by som to hneď nevzdával. Napíš GO nech to preverí. Keď už nepomôžeš sebe, aspoň pomôžeš ostatným hráčom, ktorý hrajú túto hru čestne. Ten kto to spískal, mal by byť potrestaný. Aby si aj ostatní jeho rangu uvedomili, že na každého raz dôjde.

This post has been edited 1 times, last edit by "vintage" (Apr 29th 2009, 8:27am)
Quoted
Žiadne námietky nebudú brané do úvahy, ak si hráči po výmene účtov nezmenia svoje e-mailové adresy.
ted lzes.byla tam dana moje nova emailova adresa.a o tom ze jsem chtel na GO,jsi vedel.mam email!!!!kde ty sam to potvrzujes.zmena adresy a hesla byla to prvni co jsem udelal.podle me jsi jen zametl stopy.podal jsem stiznost dal.
Quoted
Originally posted by Speeder21
No vintage momentalne si ma prekvapil na najvyssom stupni.
za prve co sa tyce vstupom do teamu zastavam nazor ze nemas kvality na GO koli komunikacnym sposobom (tym myslim cestinu). Nic som ti nezariadil ani len som tvoju prihlasku nevidel. Dozvedel som sa o nej uplnou nahodou. Prihlasky vyhodnocuje Boco69 alebo Opquo !!!
za dalsie nikomu som nedal ziadne "pozehnanie" bola mi len polozena otazka ze ak si niekto kto prevzal ucet nezmenil emailovu adresu ci si moze vziat ucet stary majitel spat. Len som odpovedal ze ano ak si niekto nezmeni emailovu adresu je to jeho chyba. Citujem pravidla :
Quoted
Žiadne námietky nebudú brané do úvahy, ak si hráči po výmene účtov nezmenia svoje e-mailové adresy.
Podla zaznamou si tak nespravil. Ani trvala ani dynamicka emailova adresa nie je zmenena !!! Z toho vypliva ze si za to mozes sam.
A prestan ma prosimta napadat ze stale nemam cas ano ? som na 2 vesmiroch a treti pomaham hausovi. Nie som na spagatiku ako si viacery myslite. Som obycajny clovek a robim to vo volnom case !!! Nemozem ovplyvnit to ze mam teraz maturitne obdobie. Aj napriek tomu venujem ogame dostatocny cas az si niekedy niektory myslia ze sialeny.

This post has been edited 1 times, last edit by "vintage" (Apr 29th 2009, 5:00pm)
Quoted
kludne ti skopirujem data z adminu. Ziadna zmena emailovej adresy sa neudiala len zmena mena. No tuto vypisovat nebudem.
sak ja nepopieram ze som o tom nevedel ale dozvedel som sa o tom nahodou

This post has been edited 2 times, last edit by "vintage" (Apr 29th 2009, 5:26pm)
Quoted
Quoted
kludne ti skopirujem data z adminu. Ziadna zmena emailovej adresy sa neudiala len zmena mena. No tuto vypisovat nebudem.
sak ja nepopieram ze som o tom nevedel ale dozvedel som sa o tom nahodou
nenech se vysmat.vim jak jednas.pro tebe neni problem udelat cokoliv.
a Fido,k tobe se radeji nevyjadruji.zatahujes soukrome veci do hry.
dal bych tel rict kazdemu ze muzu vse dosvedcit dukazy.o tom ze GO vedel o me kandidature i o tom jak se jedna mimo hru.mohu poslat PM
Quoted
tak ted jsi se predvedl.ale nesnizim se na tvou uroven a na podlosti ktere delas.preji ti hodne stesti ve hre.a prosim o uzavreni vlakna,uz neni o cem dal hovorit.jak je videt.deji se tu hodne divne veci.CLOSED

on ti neco preposlal?a ty mas jistotu ze nelze?a jak me muzes soudit,kdyz jsme se nepotkaly.asi jsi vseved jako tady pan Fido.ale co.muzu si za to sam.ze jsem mu naletel na jeho reci o pratelstvi.a asi vam zapomel rict,ze vedel kde jsem,jenze on je paranoik,jak sam priznal a tak tomu neveri.nemusim se mu zpovidat a vubec nikomu.soukromy hracu do hry nepatri a jak je videt.i pres ujisteni ze sem ten pan Fido soukrome veci netaha,tak ted jsi sam potvrdil,ze ano.pak kdo je lhar.
Quoted
Originally posted by Zagulach
Rychlo sa sem este vocpem
Vintage okolo teba sa teda fakt deju divne veci a toto cele mi pripada len ako hlupa vyhovorka, neviem naco - neriesim... To co ale postol Fiodorovenko ohladom vaseho stretka ma fakt dostalo. Take zhody "nahod" sa nestavaju ani v pitomych komediach...
Nikdy som na teba nemal vysoku mienku, no po tomto si ju este upravim...

This post has been edited 1 times, last edit by "vintage" (Apr 29th 2009, 5:59pm)
Quoted
on ti neco preposlal?a ty mas jistotu ze nelze?a jak me muzes soudit,kdyz jsme se nepotkaly.asi jsi vseved jako tady pan Fido.ale co.muzu si za to sam.ze jsem mu naletel na jeho reci o pratelstvi.a asi vam zapomel rict,ze vedel kde jsem,jenze on je paranoik,jak sam priznal a tak tomu neveri.nemusim se mu zpovidat a vubec nikomu.soukromy hracu do hry nepatri a jak je videt.i pres ujisteni ze sem ten pan Fido soukrome veci netaha,tak ted jsi sam potvrdil,ze ano.pak kdo je lhar.
Quoted
Originally posted by Zagulach
Rychlo sa sem este vocpem
Vintage okolo teba sa teda fakt deju divne veci a toto cele mi pripada len ako hlupa vyhovorka, neviem naco - neriesim... To co ale postol Fiodorovenko ohladom vaseho stretka ma fakt dostalo. Take zhody "nahod" sa nestavaju ani v pitomych komediach...
Nikdy som na teba nemal vysoku mienku, no po tomto si ju este upravim...
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH