You are not logged in.

1

Tuesday, April 28th 2009, 11:31pm

ucet

dnes jsem se ve 14 hodin odhlasil s uctu a kdyz jsem se vecer chtal prihlasit.zjistil jsem,ze to nejde.heslo jsem nemenil!!!na dotaz jestli by se mi Sorry Kamo nepodival na ucet,jestli je aktivni,rekl ze nejsem v jeho pratelich!!!!pritom ja jsem ho nevymazaval.mam podezreni,ze se mi nekdo dostal na ucet.potrebuji pomoci.ale z OG tymu tu nikdo neni a nikdo neodpovida.co mam delat.nove heslo nedostanu,protoze stale nemam aktivni novy email
ted jsem zjistil ze se tu da na udani jineho hrace jen tak vratit ucet,bez toho aby jeho soucasny majitel dostal vubec vedet.takze jsem si vzal svuj stary ucet.jen to oznamuji.a ten dotycny at si sahne do sveho svedomi.

"Mak tal shree. Lok tak. Mekta satak VINTAGE
Tel kol,Hashak

This post has been edited 1 times, last edit by "vintage" (Apr 28th 2009, 11:48pm)

2

Wednesday, April 29th 2009, 6:08am

RE: ucet

Neférové jednanie. Ak to spravil pôvodný majiteľ, dá sa to nejak prehliadnuť. Ak niekto iný, treba mu klepnúť po prstoch. Ak má dotyčný pevnú IP dalo by sa zistiť kto to bol. A bloknúť mu za trest aj jeho vlastný účet. No nato sú tu GO.

PS : Môj názor.
Som proti redizajnu starých vesmírov. Pre dosť hráčov to bude znamenať koniec s ogame.

UNI2 SK minulosť : pri odchode TOP1 :ABaD: UNI4 SK minulosť : pri odchode TOP1

... vlastné účty ...

3

Wednesday, April 29th 2009, 6:44am

v

ja si to myslim take.a dokonce s pozehnanim GO.takze je to on a jisty hrac,kdo tu urcuji,kdo kde bude mit jaky ucet.v teto hre jsem skoncil,o jeji cistote uz hodne pochybuji.hlavne pokud ji vede takovy GO,ktery moc cestnosti nepobral

Tel kol,Hashak

4

Wednesday, April 29th 2009, 6:50am

vintage obvinit GO je vazne obvinenie. Osobne si myslim ze mame GO ktory patria k spicke a ich pracu si nesmierne vazim. Kazdy tu nadava ze GO nadrza tomu a tomu ale vysvetlite mi ze co by mal z toho ten GO? NIC.Toto je totalne smiesne obvinenie.

5

Wednesday, April 29th 2009, 6:55am

Quoted

Originally posted by radek
vintage obvinit GO je vazne obvinenie. Osobne si myslim ze mame GO ktory patria k spicke a ich pracu si nesmierne vazim. Kazdy tu nadava ze GO nadrza tomu a tomu ale vysvetlite mi ze co by mal z toho ten GO? NIC.Toto je totalne smiesne obvinenie.

takze smesne neni to ze se v poledne odhlasim vecer kdyz chci hrat,zjistim ze mi ucet uz nepatri a jeho majitel,mi na mmuj dotaz,odpovi,ze mu nekdo napsal,ze si ma prevzit zpet ucet a tak to s pozehnanin GO udelal!!!!!bez toho aby me nekdo vubec kontaktoval!!!!!ale to jsem si uz zvykl,ze GO stale nema cas.a s tou spickou GO,budu hodne proti.jeho kamaradickovani a slibovani postu,jen aby ziskal vetsi podporu.chtel jsem byt GO,ale jak jsem se dovedel,tak GO rekl tomu,co zaridil ze jsem prisel o ucet,ze bude proti,protoze jsem si dovolil rict,ze svou praci nezvlada.ale co by clovek vchtel po 18 klukovi.

Tel kol,Hashak

This post has been edited 1 times, last edit by "vintage" (Apr 29th 2009, 6:59am)

6

Wednesday, April 29th 2009, 7:04am

RE: v

Quoted

Originally posted by vintage
ja si to myslim take.a dokonce s pozehnanim GO.takze je to on a jisty hrac,kdo tu urcuji,kdo kde bude mit jaky ucet.v teto hre jsem skoncil,o jeji cistote uz hodne pochybuji.hlavne pokud ji vede takovy GO,ktery moc cestnosti nepobral

vintage na tvojom mieste by som to hneď nevzdával. Napíš GO nech to preverí. Keď už nepomôžeš sebe, aspoň pomôžeš ostatným hráčom, ktorý hrajú túto hru čestne. Ten kto to spískal, mal by byť potrestaný. Aby si aj ostatní jeho rangu uvedomili, že na každého raz dôjde.
Som proti redizajnu starých vesmírov. Pre dosť hráčov to bude znamenať koniec s ogame.

UNI2 SK minulosť : pri odchode TOP1 :ABaD: UNI4 SK minulosť : pri odchode TOP1

... vlastné účty ...

7

Wednesday, April 29th 2009, 7:07am

RE: v

Quoted

Originally posted by tiger

Quoted

vintage na tvojom mieste by som to hneď nevzdával. Napíš GO nech to preverí. Keď už nepomôžeš sebe, aspoň pomôžeš ostatným hráčom, ktorý hrajú túto hru čestne. Ten kto to spískal, mal by byť potrestaný. Aby si aj ostatní jeho rangu uvedomili, že na každého raz dôjde.

dekuji,tohle jeste dotahnu do konce.ale ve hre koncim.zatim toho dotycneho nebudu jmenovat,ale udelam to i za cenu,ze tady dostanu Ban

Tel kol,Hashak

8

Wednesday, April 29th 2009, 8:24am

a jak jsem se dovedel,celou vec zosnoval jen proto,ze jsem se nedostavil na setkani.na ktere jsem neprisel,protoze jsem z vaznych duvodu nemohl.to jen na doplneni.jeho PM s oduvodnenim,muzu zaslat kazdemu na vyzadani!!!je zajimave,jake ma radovy hrac moznosti,ze urcuje kdo a kdy muze hrat.

smod radek// warn za violation of board rules - doublepost

Tel kol,Hashak

This post has been edited 1 times, last edit by "vintage" (Apr 29th 2009, 8:27am)

9

Wednesday, April 29th 2009, 9:23am

vintage daj to PM sem na forum nech kazdy vidi aky su ludia v nasej spolocnosti.
2 x HOF

10

Wednesday, April 29th 2009, 4:45pm

No vintage momentalne si ma prekvapil na najvyssom stupni.

za prve co sa tyce vstupom do teamu zastavam nazor ze nemas kvality na GO koli komunikacnym sposobom (tym myslim cestinu). Nic som ti nezariadil ani len som tvoju prihlasku nevidel. Dozvedel som sa o nej uplnou nahodou. Prihlasky vyhodnocuje Boco69 alebo Opquo !!!

za dalsie nikomu som nedal ziadne "pozehnanie" bola mi len polozena otazka ze ak si niekto kto prevzal ucet nezmenil emailovu adresu ci si moze vziat ucet stary majitel spat. Len som odpovedal ze ano ak si niekto nezmeni emailovu adresu je to jeho chyba. Citujem pravidla :

Quoted

Žiadne námietky nebudú brané do úvahy, ak si hráči po výmene účtov nezmenia svoje e-mailové adresy.

Podla zaznamou si tak nespravil. Ani trvala ani dynamicka emailova adresa nie je zmenena !!! Z toho vypliva ze si za to mozes sam.

A prestan ma prosimta napadat ze stale nemam cas ano ? som na 2 vesmiroch a treti pomaham hausovi. Nie som na spagatiku ako si viacery myslite. Som obycajny clovek a robim to vo volnom case !!! Nemozem ovplyvnit to ze mam teraz maturitne obdobie. Aj napriek tomu venujem ogame dostatocny cas az si niekedy niektory myslia ze sialeny.
Moc prináša aj veľkú zodpovednosť.

11

Wednesday, April 29th 2009, 4:59pm

Quoted

Originally posted by Speeder21
No vintage momentalne si ma prekvapil na najvyssom stupni.

za prve co sa tyce vstupom do teamu zastavam nazor ze nemas kvality na GO koli komunikacnym sposobom (tym myslim cestinu). Nic som ti nezariadil ani len som tvoju prihlasku nevidel. Dozvedel som sa o nej uplnou nahodou. Prihlasky vyhodnocuje Boco69 alebo Opquo !!!

za dalsie nikomu som nedal ziadne "pozehnanie" bola mi len polozena otazka ze ak si niekto kto prevzal ucet nezmenil emailovu adresu ci si moze vziat ucet stary majitel spat. Len som odpovedal ze ano ak si niekto nezmeni emailovu adresu je to jeho chyba. Citujem pravidla :

Quoted

Žiadne námietky nebudú brané do úvahy, ak si hráči po výmene účtov nezmenia svoje e-mailové adresy.

Podla zaznamou si tak nespravil. Ani trvala ani dynamicka emailova adresa nie je zmenena !!! Z toho vypliva ze si za to mozes sam.

A prestan ma prosimta napadat ze stale nemam cas ano ? som na 2 vesmiroch a treti pomaham hausovi. Nie som na spagatiku ako si viacery myslite. Som obycajny clovek a robim to vo volnom case !!! Nemozem ovplyvnit to ze mam teraz maturitne obdobie. Aj napriek tomu venujem ogame dostatocny cas az si niekedy niektory myslia ze sialeny.
ted lzes.byla tam dana moje nova emailova adresa.a o tom ze jsem chtel na GO,jsi vedel.mam email!!!!kde ty sam to potvrzujes.zmena adresy a hesla byla to prvni co jsem udelal.podle me jsi jen zametl stopy.podal jsem stiznost dal.

Tel kol,Hashak

This post has been edited 1 times, last edit by "vintage" (Apr 29th 2009, 5:00pm)

12

Wednesday, April 29th 2009, 5:08pm

kludne ti skopirujem data z adminu. Ziadna zmena emailovej adresy sa neudiala len zmena mena. No tuto vypisovat nebudem.

sak ja nepopieram ze som o tom nevedel ale dozvedel som sa o tom nahodou
Moc prináša aj veľkú zodpovednosť.

13

Wednesday, April 29th 2009, 5:13pm

Najskor si precitajte toto a potom sudte.

vintage a jeho prava tvar

14

Wednesday, April 29th 2009, 5:14pm

Quoted

kludne ti skopirujem data z adminu. Ziadna zmena emailovej adresy sa neudiala len zmena mena. No tuto vypisovat nebudem.

nenech se vysmat.vim jak jednas.pro tebe neni problem udelat cokoliv.
a Fido,k tobe se radeji nevyjadruji.zatahujes soukrome veci do hry.
dal bych tel rict kazdemu ze muzu vse dosvedcit dukazy.o tom ze GO vedel o me kandidature i o tom jak se jedna mimo hru.mohu poslat PM
a k tem pravidlum,jak ten dotycny mohl vedet jestli byla zmenena adresa nebo ne.a jsme u toho.kdyz si das zmenit adresu.trva nejakou chvilku nez se zmeni.a ja ji zmenil.kvuli tomu jsem si delal novou.takze je tu dost nejasnosti.ale to neni poprve

Tel kol,Hashak

This post has been edited 2 times, last edit by "vintage" (Apr 29th 2009, 5:26pm)

15

Wednesday, April 29th 2009, 5:29pm

Quoted

Quoted

nenech se vysmat.vim jak jednas.pro tebe neni problem udelat cokoliv.
a Fido,k tobe se radeji nevyjadruji.zatahujes soukrome veci do hry.
dal bych tel rict kazdemu ze muzu vse dosvedcit dukazy.o tom ze GO vedel o me kandidature i o tom jak se jedna mimo hru.mohu poslat PM

Ja viem, ze ta stve fakt, ze sme odhalili tvoju pravu tvar. Si obycajny klamar. Na kazdeho si len vymyslas nepravdive obvinenia len aby si nam zneprijemnil tuto hru. Ja na tvojom mieste by som sa prepadol od hanby. Vymyslat si take veci o sebe a potom ked sa na to pride, tak si to ani len nepriznas a vymyslas si jednu vyhovorku za druhou. Ze ta hanba nefackuje. Ja tu nezatahujem sukromne zalezitosti, ale pokial si hrac vymysli cely svoj zivot, tak sa s nim nemam o com bavit.
Normalne ta lutujem. Musis byt velmi nespokojny so svojim zivotom ked si vymyslas taketo bajky.

16

Wednesday, April 29th 2009, 5:36pm

tak ted jsi se predvedl.ale nesnizim se na tvou uroven a na podlosti ktere delas.preji ti hodne stesti ve hre.a prosim o uzavreni vlakna,uz neni o cem dal hovorit.jak je videt.deji se tu hodne divne veci.CLOSED

Tel kol,Hashak

17

Wednesday, April 29th 2009, 5:49pm

Quoted

tak ted jsi se predvedl.ale nesnizim se na tvou uroven a na podlosti ktere delas.preji ti hodne stesti ve hre.a prosim o uzavreni vlakna,uz neni o cem dal hovorit.jak je videt.deji se tu hodne divne veci.CLOSED

Lebo ani nemas co povedat. To je tvoj problem. Ked uz sa pride na to o com pisem, tak sa nemas ani cim obhajit lebo si klamar a vsetko si si len vymyslel. Pre mna si uzatvorena kapitola a chalani z ali Vampires maju skusenost do zivota aby neverili len tak hocikomu.

18

Wednesday, April 29th 2009, 5:51pm

Rychlo sa sem este vocpem ;)
Vintage okolo teba sa teda fakt deju divne veci a toto cele mi pripada len ako hlupa vyhovorka, neviem naco - neriesim... To co ale postol Fiodorovenko ohladom vaseho stretka ma fakt dostalo. Take zhody "nahod" sa nestavaju ani v pitomych komediach...
Nikdy som na teba nemal vysoku mienku, no po tomto si ju este upravim...

19

Wednesday, April 29th 2009, 5:56pm

Quoted

Originally posted by Zagulach
Vintage okolo teba sa teda fakt deju divne veci a toto cele mi pripada len ako hlupa vyhovorka, neviem naco - neriesim... To co ale postol Fiodorovenko ohladom vaseho stretka ma fakt dostalo. Take zhody "nahod" sa nestavaju ani v pitomych komediach...
on ti neco preposlal?a ty mas jistotu ze nelze?a jak me muzes soudit,kdyz jsme se nepotkaly.asi jsi vseved jako tady pan Fido.ale co.muzu si za to sam.ze jsem mu naletel na jeho reci o pratelstvi.a asi vam zapomel rict,ze vedel kde jsem,jenze on je paranoik,jak sam priznal a tak tomu neveri.nemusim se mu zpovidat a vubec nikomu.soukromy hracu do hry nepatri a jak je videt.i pres ujisteni ze sem ten pan Fido soukrome veci netaha,tak ted jsi sam potvrdil,ze ano.pak kdo je lhar.

a fidovi vzkazuji.urazej si nekoho jineho.sam lzes.jen vyuzivas sve popularitya schovavas se zani.ja si na nic hrat nemusim.ty se tu predvadis a urcujes co a jak.

koncim ne proto ze nemam argumenty,jen je pod mou uroven se dohadovat s lidmi kteri kazou o moralce a za zady druhych chystaji podraz.viz skype komunikace.Fido nejsem hloupej,vse mam ulozene

Tel kol,Hashak

This post has been edited 1 times, last edit by "vintage" (Apr 29th 2009, 5:59pm)

20

Wednesday, April 29th 2009, 6:01pm

Quoted

Quoted

Originally posted by Zagulach
on ti neco preposlal?a ty mas jistotu ze nelze?a jak me muzes soudit,kdyz jsme se nepotkaly.asi jsi vseved jako tady pan Fido.ale co.muzu si za to sam.ze jsem mu naletel na jeho reci o pratelstvi.a asi vam zapomel rict,ze vedel kde jsem,jenze on je paranoik,jak sam priznal a tak tomu neveri.nemusim se mu zpovidat a vubec nikomu.soukromy hracu do hry nepatri a jak je videt.i pres ujisteni ze sem ten pan Fido soukrome veci netaha,tak ted jsi sam potvrdil,ze ano.pak kdo je lhar.

Uz sa konecne uvedom clovece. Ako sa chces prezentovat tu na ogame, ked si si vsetko okolo tvojej osoby vymyslel??? Sukromie a aj hra uzko suvisi. Lebo je dost pravdepodobne, ze ako sa spravas tu, tak sa spravas aj v reale. Takze aj v reale takto motas ludom hlavu??? Ja som len predlozil fakty. Nie je tazke si ich dat dokopy.