kto somnou prehodil trebars len pár správ si o mne určite urobil svoj názor, ktorý mu určite neberiem.. Snažil som sa byť vždy slušný ku svojim spojencom, ale i k nepriatelom.. Som velmi rád že som si mohol písať s ludmi ktorí mi ukázali správny smer v hre, a tiež ma niečo naučili..
Zistil som že v tomto OGame svete má každý hráč veľa tvárí.. Niekedy priatelskú a niekedy zase zradnú.. No nech to bolo kedykolvek akokolvek vždy som sa snažil byť slušným.. Začiatkom tohto roka som vstúpil do aliancie CC kde som doteraz.. Spoznal som super hráčov ako sú Pedro, Trollo, Charisma, Tommo, Dementor, Splintel, a mnohí další
Tiež som mal samozrejme aj mimoaliančné kontakty ktorých bolo naozaj neúrekom

Tak to skusim napisať doradu, pekne ako to príde 
Ale ak áno budem velmi rád..
Verím Ti tak nesklam 

ale ty sam musiš vedieť kedy je čo doležitejšie ..... dokazal si tu vybudovať pekný učet a dokonca aj v TOP acs si 
možno zase dame dake to pivo
tak uživaj život my friend a ... dakujem ;-)
tak si užívaj real
ale dúfam, že skype len tak neopustíš a budeme nadalej v kontakte
....v konečnom dôsledku, ogame je zabiják času čo nikomu nič nedá, len nás oberá o rôzne udalosti v reále ...verím že budeš sledovať forko a budeš chodiť tiež pravidelne na skype
si jeden z hráčov ktorých poznám najdlhšie ešte za čias keď sme boli v POABE,to bola moja prvá aliancia ktorá nebola moja vlasna ..veľa informacii či už v ogame alebo inde som dostal práve od teba..to boli časy ked som bol total brutal lama a som skusal hesla na tvoj acc 
......tak ešte raz, všetko najlepšie v reále a bodaj by sa ti darilo minimálne raz toľko tam ako na ogame a to už by bolo čo povedať,
FANS
Merrevick
![]()
... je mi to dost luto... bol si fakt dobry hrac. .. aj ked si nedal vela bitiek .. vieme ze si bol vynikajuci hrac.. ktorych je vo vesmire strasnee maličkooo... dufam ze sa niekedy rozhodnes vratit spet .. bol by som velmi rad .. aj ked sice real je omnoho lepši .. taktiež to poznam ked som prenechal ucet bratovi .aa zacal sa venovat sportu
.. BASKET I LOVE YOU
.. dufam, ze ty sa tiez das na nejaky sport aa vsetko si vychutnas .. tak ako len najlepšiee vieš .. maj sa krasnee viemee ze na skype budeme ... takze definitivne sa s tebou nelucime...
...na skype mame toho popisaneho AZ AZ
to su kilometre pisania
si fakt super chalanisko tak sa drz..lucim sa s tebou ako z hracom pretoze ako kamarat ostanes navzdy :ly: .....
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH