You are not logged in.

1

Thursday, June 10th 2010, 1:08pm

HaluzMan končí V1,V3

Tak možno to niektorí z vás vedia a niektorí ešte nie.. Rozhodol som sa ukončiť moje posobenie v tejto hre.. Dôvodom nieje redizajn, i ked ten k tomu dosť dopomohol.. Dôvod je prostý.. Zistil som že niektoré veci v živote su dôležitejšie ako imaginárne budovy, loďky a bitky.. Zistil som že niekedy treba seknúť s tým čo má na človeka najvačší vplyv.. OGame malo na mňa až príliš velký vplyv :)

Ked som začínal asi pred 2 a pol rokom, bol som lama ako každý iný.. Moj účet sa daleko nedostal, len po nejakych 250 000 bodov.. Tak som dostal učet mojej sestry.. Tymto sa ospravedlnujem všekým ktorých som tak trochu neúmyselne oklamal že učet je moj vlastný.. Tento účet mal pri prevzatí niečo okolo 400 000 bodov.. Možno niečo navyše.. Odvtedy som ho z rúk nedal.. Staral som sa oň najlepšie ako som vedel, a dával som do toho všetok môj volný čas.. Účet som dotiahol až tam kde je teraz.. To je nejakych 2 600 000 bodov... Na účte je v čase mojho odchodu viac ako 97 000 lodí ktoré som vybudoval sám, bez akéhokolvek podvodu.. Vlastným úsilím a vlastnými surovinami, kedže okrádať druhých sa mi velmi často nedarilo :D

Mrzí ma však, že som si poškodil meno velkou škvrnou za ktorú sa stále hanbím..
Snažil som sa zneužiť multiúčty, no naštastie Haus nato prišiel.. Som rád, a chcem sa osobitne Hausovy podakovať, zato že ajked to bolo očividné tak ako je to iste aj vo vačšine pripadov, mi dovolil dalej hrať, a nenechal moj účet zrušiť..
Takže Haus velká vdaka :thx:
Keby si to vtedy neurobil, mysilm že by som nezažil tolko zábavy ako sa dá zažiť pri takejto hre a tých skvelích ludoch ktorí sa tu dajú stretnúť..

K tomu stretávaniu :) kto somnou prehodil trebars len pár správ si o mne určite urobil svoj názor, ktorý mu určite neberiem.. Snažil som sa byť vždy slušný ku svojim spojencom, ale i k nepriatelom.. Som velmi rád že som si mohol písať s ludmi ktorí mi ukázali správny smer v hre, a tiež ma niečo naučili..

Spominam si ešte pred istym časom ked som vstúpil do aliancie P.O.A.B, že tam boli hráči ktorych som dovtedy možno tolko nepoznal, ale velmi rychlo sa to zmenilo :) Zistil som že v tomto OGame svete má každý hráč veľa tvárí.. Niekedy priatelskú a niekedy zase zradnú.. No nech to bolo kedykolvek akokolvek vždy som sa snažil byť slušným.. Začiatkom tohto roka som vstúpil do aliancie CC kde som doteraz.. Spoznal som super hráčov ako sú Pedro, Trollo, Charisma, Tommo, Dementor, Splintel, a mnohí další :) Tiež som mal samozrejme aj mimoaliančné kontakty ktorých bolo naozaj neúrekom :)

Pomaly ako som hral videl som ako hráči jeden za druhým odchádzali.. Od spomínaného Markusa aj Mio, Fedo80 a mnohí mnohí další.. Myslel som nato kedy hru opustím aj ja, ale snažil som sa myslieť pozitivne a dufal som že ešte niečo dosiahnem.. Aby namna aspon pár ludí nezabudlo tak ako ja nezabudnem na tych ktorí už nehrajú.. Bohužial sa mi to asi nepodarilo.. Moja hra bola suchá, minerčenie a stavanie letky ktoru som ajtak nemal ako využiť, kedže na lietanie som lama :)

Viem tiež že na alianciu CC padla kopa obvinení, z toho a onoho.. Nikomu to neberiem.. Každý si o tom samozrejme niečo myslieť musí.. Ale ja som medzi nimi polroka hral.. V každodennej konverzácii na skype sme sa zabávali a písali kraviny, ako vždy.. A viem že títo chlapci sú jedny z najlepších slovenských hráčov.. Niekedy nato netreba postavenie v rebríčku, alebo velkú letku.. Ale jednoducho len chuť hrať a nebáť sa letieť tak ako som sa niekedy bál ja :)
:thx:Takže CC velká poklona a velká vdaka že som medzi vami mohol hrať:thx:

Chcem sa teda podakovať mnohím hráčom.. Menovite to skúsim ale určite na niekoho aj zabudnem, takže prosim Vás o prepáčenie :)
Uf neviem ani kde začať :) Tak to skusim napisať doradu, pekne ako to príde :)

Ďakujem hráčom - Pedro11112, Trollo, Charisma, Dementor, Tommo, Splintel, LmN, AVATAR, Jaspa, Letúšik, Mercury, Wladooo, Gooogle, KEMMY, Zagulach, Destet, scarto, Pseudonym, Nico Belic, Fantomas, King Arthas, Confiq, SpagatiK, SpagatikovaLaska, Markus, Mio11, Fedo80, a mnohím dalším..

:thx: Bolo mi cťou hrať s úžasními ludmi :thx:
Bez vás by táto hra nestála za nič.. Nezabúdajme že je to hlavne o zábave a spoznávaní ludí..

Fórum budem sledovať vždy ked sa bude dať.. Verim že v tychto vymierajucich vesmiroch sa toho môže ešte vela udiať

Myslím že už by toho stačilo.. No i tak neverim že to niekto dočíta dokonca :P Ale ak áno budem velmi rád.. :thumbup:

Ešte by som chcel oznámiť že účet prevezme jedna z najelšpích osôb pre túto úlohu a dúfam že sa o letku a účet postará a budem mu v tom plne držať palce..
Nezabudni ;) Verím Ti tak nesklam

Takže posledný krát..
Zbohom priatelia a zbohom OGame

2

Thursday, June 10th 2010, 1:12pm

a na mňa si si nespomenul :D

tak ti prajem všetko dobré do reálu, a hlavne zavše niekedy príď pozrieť, niekedy sa zase stretneme v BB a skočíme do Bažanta :D

ešte raz všetko dobré and Good Luck my friend ;)
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

3

Thursday, June 10th 2010, 1:15pm

mier s tebou kamarat tak uz je to tu co si stale hovoril par krat som ta od tohto cinu odhovoril snazil som sa ti ukazal ako raidit a vsetko mozne popisali sme cez skype rozne koniny na com sme sa patricne smiali bol si moj verny dodavatel deutka za co ti dik. vela stastia v reale.a dam ti jednu radu do zivota
BEZ TUBY INDULONY ANI NA KROK
maj sa haluzacik

4

Thursday, June 10th 2010, 1:16pm

Nitro prepáč :) Akoby som mohol zabudnúť na to krásne stretko :D

Tak Musím pridať aj dalšie mená :)

Nitro :), Stopo, Špekulan, Kávičkár a tie dve krásavice :D

Peťo dík za radu :) Určite ju v živote využijem :D

Budete mi všetci chýbať, vďakabohu že je ten skype ;)

5

Thursday, June 10th 2010, 2:06pm

nazdar bratku...drž sa...dík za dedi...

6

Thursday, June 10th 2010, 3:20pm

tak ......... haluzak prchááá...... kolkorazi som ta odhovaral ? ...dooooosť že :D ale ty sam musiš vedieť kedy je čo doležitejšie ..... dokazal si tu vybudovať pekný učet a dokonca aj v TOP acs si :P
tak bud hrdy na to čo si dokazal a nejdem sa lučiť s tebou lebo viem že písať budeme :) možno zase dame dake to pivo :) tak uživaj život my friend a ... dakujem ;-)

7

Thursday, June 10th 2010, 6:24pm

tak to si ma nepotešil Haluzák :( :(

no ale je to tvoje rozhodnutie a tiež som rád,že sme sa spoznali....aj osobne na stretku :D tak si užívaj real ;) ale dúfam, že skype len tak neopustíš a budeme nadalej v kontakte :D

8

Thursday, June 10th 2010, 7:00pm

haluz ti čo... ešte včera som nič takéto nezaznamenal ...no bude ta škoda kamarát, no ale jak nás tu tak toľko končí, o to je mi lahšie skončiť ...no ale odchádzaš so super výsledkami, dotiahol si účet tak vysoko + si vybudoval obrovitánsku letku, jeden veľký prst hore nad tebou ..budeš moc chýbať ...ale poviem narovinu že po chvili vytriezveš a budeš hovoriť ja hlupak, toľko času čo som pri jednej blbej hre zabil ....nepoznám nikoho ktorý po skončení hry po už dlhšom čase by nemal rovnaký názor, neber to ako že ťa vyhanam alebo čo :D ....v konečnom dôsledku, ogame je zabiják času čo nikomu nič nedá, len nás oberá o rôzne udalosti v reále ...verím že budeš sledovať forko a budeš chodiť tiež pravidelne na skype :) si jeden z hráčov ktorých poznám najdlhšie ešte za čias keď sme boli v POABE,to bola moja prvá aliancia ktorá nebola moja vlasna ..veľa informacii či už v ogame alebo inde som dostal práve od teba..to boli časy ked som bol total brutal lama a som skusal hesla na tvoj acc :D:D ......tak ešte raz, všetko najlepšie v reále a bodaj by sa ti darilo minimálne raz toľko tam ako na ogame a to už by bolo čo povedať,

FANS

Merrevick

9

Friday, June 11th 2010, 9:22am

Tak a teraz som dost prekvapeny... Kazdopadne prajem vsetko dobre do dalsieho zivota , snad sa bude darit minimalne tak ako tu na OGame :P

10

Friday, June 11th 2010, 12:49pm

Ach jo, skoda.
Tak se mej, GLIRL!
Není lehký hrát, když jste s každým kamarád.

109

"Vstávat na útok umí každej debil, skill je všechno prospat."

11

Friday, June 11th 2010, 5:09pm

skoda ze koncis, si dobry hrac, ;( ;( ;( , skoda ta, tak raz to i tak muselo prist, vela stastia v reale :thumbup: ,
UNI 1 - Time2Rush

UNI Barym - Time2Rush

12

Saturday, June 12th 2010, 2:52pm

taaak ... haluzacik moj milyy... nechcel som aby si odisiel .. vela krat sme ta na skype s chalanmi prehovarali .. ale ty si vydrzal ... skoda ze uz tento krat nie :( ... je mi to dost luto... bol si fakt dobry hrac. .. aj ked si nedal vela bitiek .. vieme ze si bol vynikajuci hrac.. ktorych je vo vesmire strasnee maličkooo... dufam ze sa niekedy rozhodnes vratit spet .. bol by som velmi rad .. aj ked sice real je omnoho lepši .. taktiež to poznam ked som prenechal ucet bratovi .aa zacal sa venovat sportu :D.. BASKET I LOVE YOU :P :D.. dufam, ze ty sa tiez das na nejaky sport aa vsetko si vychutnas .. tak ako len najlepšiee vieš .. maj sa krasnee viemee ze na skype budeme ... takze definitivne sa s tebou nelucime...

GLIRL
Tvoj podpis je v rozpore s pravidlami. Prosím Ťa, prečítaj si pravidlá platné pre Fórum OGame.sk. Your signature violated the Board Rules, please read them if you haven't done so yet.

13

Tuesday, June 15th 2010, 10:23pm

Dakujem všetkým za komentáre..
Som rád že som vás všetkych spoznal :)

:thx: Ešte raz dík chlapci :thx:

14

Thursday, June 17th 2010, 3:31pm

no haluzacik moj....je vela veci ktore mam na teba ale nebudem to tu vsetko pisat....bol si dobry hrac...a hlavne sprvny chalan....moc sme sa nepoznali ale ked si prisiel do CC 1.1 2010 tak sme zacali na plno pisat...a potom to stretko...som rad ze som chalana ako ty spoznal.....ludia tu pisu ze uzi real..ale verim ze aj pocas hry si si ho uzival krasne :) ...na skype mame toho popisaneho AZ AZ :) to su kilometre pisania :) si fakt super chalanisko tak sa drz..lucim sa s tebou ako z hracom pretoze ako kamarat ostanes navzdy :ly: .....

-=TOP 10 Boj 5x=--= Advanced 17x =--= HOF 49x=--= HS down 173=-

15

Thursday, June 17th 2010, 7:13pm

Tak tak Maťko.. Rela som si užíval i počas hry, no teraz ho ovela viac prežívam ;) Vdaka za krásne slová k mojej osobe a prajem vám všetkým veľa herných úspechov a krásnych útokov..

:):):):):)

Edit: Dočítal to niekto dokonca ? :D

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

16

Monday, June 21st 2010, 10:12am

ja si to uz sice nepamatam ale ok, prajem vela stastia v reale...

haus :imp: