) - ale o tomto neni tato rozlucka, je to vlastne o tom ze som si uvedomil ze Ogame neni az tak dolezity... v poslednej dobe som na velmi vela veci kaslal, tak isto aj na ogame... rozhodoval som sa skoncit uz davnejsie, ale potom mi brat povedal nech si zoberem jeho ucet a ja ze ok, tak som hral chvilku na bratovom ucte(na ktorom som potom hral az do redizajnu)... no akonahle dosiel redizajn, rozhodol som sa ze ukoncim posobenie na Ogame, budem mat aspon viac na studium a svoje veci. Dobre mi tu bolo s vami ale je na case pobrat sa s tadeto prec
Ciele v ogame som dosiahol co som vzdy chcel som mal : :ds: 

), KUCHY, MATES, BISMARCK, JOCO, NIO, AVATAR
tymto ludom parti velke dakujem 
a uzite si ogame svet 

This post has been edited 2 times, last edit by "Neko" (Jun 10th 2010, 1:46pm)
ale je to tvoje rozhodnutie
aj ked mi to je straaaaaaaaaaašne luto a velke dakujem od teba primam ale nepatri mi lebo patri tebe odomna zato čo si mi ty pomohol nie ja tebe
taže uži si real ja sa este idem hrat
a uzi poriadne aj leto aj ked nebudem skromny aj ja si stale uzivam aj real aj hru da sa to aj skombinovat tak aby ti hra nezasahovala do realu aj real do hry
taže neko bude ta velka škoda ja ta poznam ako skuseneho a feroveho hrača
taže velikansky GLIRL odomna 

ak nie tak si bol super kamrat a hrac super sa stebou pisalo na skype patri ti velke dakujem
drz sa v reale a Studuj a STuduj
:jojo: :coffee: a drzim ti palce v boxe dufam ze to niekam aj dotiahnes , napr. do Popradu presnejsie Svitu tam ta pockam ked pojdes okolo tak mi daj vediet ze ti zhorsim naladu
tak sa maj
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH