You are not logged in.

1

Thursday, June 10th 2010, 1:36pm

Tak a teraz tu je uz naozajstny koniec :-)

Cize ako zacat, Ogame hram uz nieco cez rok a pol, naucil som sa nespocetne vela veci a dufam ze som aj vela naucil, (ked niekto potreboval pomoc tak som sa pokusil pomoct :) ) - ale o tomto neni tato rozlucka, je to vlastne o tom ze som si uvedomil ze Ogame neni az tak dolezity... v poslednej dobe som na velmi vela veci kaslal, tak isto aj na ogame... rozhodoval som sa skoncit uz davnejsie, ale potom mi brat povedal nech si zoberem jeho ucet a ja ze ok, tak som hral chvilku na bratovom ucte(na ktorom som potom hral az do redizajnu)... no akonahle dosiel redizajn, rozhodol som sa ze ukoncim posobenie na Ogame, budem mat aspon viac na studium a svoje veci. Dobre mi tu bolo s vami ale je na case pobrat sa s tadeto prec :) Ciele v ogame som dosiahol co som vzdy chcel som mal : :ds: ^^
PS: neni to iba kvoli redizajnu, i ked mu dost dopomohol :)

NO NESPOCETNE DAKUJEM PATRI TYMTO LUDOM : SPIKE SPIEGEL, MATHEE, SAMARA, HE-VT-HE, BLOODY(SNAKE), BUBLIFUK, ADAM, XRUNHO, DARKNESS, BLONDI(BRAT MOJ :D ), KUCHY, MATES, BISMARCK, JOCO, NIO, AVATAR :) tymto ludom parti velke dakujem :)

No tak sa tu teda pekne majte :) a uzite si ogame svet :)
PS2: na forko obcas dojdem kuknut :)
Lieber sterben, als ein Sklave zu sein

This post has been edited 2 times, last edit by "Neko" (Jun 10th 2010, 1:46pm)

2

Thursday, June 10th 2010, 2:34pm

Škoda tě chlape ...
Tak se měj , užívej rl ;)

Quoted

REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008

3

Thursday, June 10th 2010, 3:12pm

Ako som vravel tí posledný čo tam ostali na Uni 4 teraz odchádzajú a ostane tam pár hráčov no čo už ... Neko užívaj si real bol si dobrý hráč ... snaď si ešte zahrajeme :) ..
Vlastný účet
Uni 4

Top - 36
(Body - 841.256)
Výskum - Top 11 (Body - 162)
Flotila - Top 19 (Body - 27.758 )
Koniec (09.06.2010)

4

Thursday, June 10th 2010, 4:22pm

Neko no..vidím,že si další z mnohých..škoda,..ale na druhej strane,si to už neviem predstavit,ked sa pozriem kolko nás je na v4,tak..si uži leto,RL,skypáka máš,tak občas písni,ako sa darí ;)
Good lock in Real
(online)

5

Thursday, June 10th 2010, 6:47pm

najväčší posthunter slovenského fora končí :) ...no čo by som povedal, ako hráča som ťa nepoznal ale na fóre si sa ukázal ako v pohode človek, budeš tu určite chýbať a určite nie len mne :( ...tak sa drž a veľa štastia v reále :)

FANS

Merrevick

6

Thursday, June 10th 2010, 9:57pm

Skodaaaaaaaaaa velka skoda ze nas opuštaš :( ale je to tvoje rozhodnutie :(aj ked mi to je straaaaaaaaaaašne luto a velke dakujem od teba primam ale nepatri mi lebo patri tebe odomna zato čo si mi ty pomohol nie ja tebe :D taže uži si real ja sa este idem hrat :D a uzi poriadne aj leto aj ked nebudem skromny aj ja si stale uzivam aj real aj hru da sa to aj skombinovat tak aby ti hra nezasahovala do realu aj real do hry :D taže neko bude ta velka škoda ja ta poznam ako skuseneho a feroveho hrača :D taže velikansky GLIRL odomna :)

PS: Neko a dakujem aj za dnešne prianie zabudol som ti to do PM napisat :)

7

Friday, June 11th 2010, 5:58am

No tak sa maj drž sa v reale.

Citácia

SLOVENSKO DO TOHO

8

Friday, June 11th 2010, 11:34am

no este som zabudol na par hracov : menovite - sRA -> da sa povedat moj vzor :P potom confiq a zedols :)
nespocetne diky patri aj ludom s teamu ako boli : radek a speedy :)

Quoted

tak adios kamarati
Lieber sterben, als ein Sklave zu sein

9

Friday, June 11th 2010, 12:48pm

Tak Neko taky...
Skoda, ze koncis.
Tak se drz, hodne stesti v reale!
Není lehký hrát, když jste s každým kamarád.

109

"Vstávat na útok umí každej debil, skill je všechno prospat."

10

Friday, June 11th 2010, 2:38pm

No tak vidim ze koncis aj ty..no tak ri prajem vsetko naj v reale a na skype este popiseme..
Counter Strike 1.6
4 E V E R

11

Friday, June 11th 2010, 4:30pm

Aj ty koncis?
Nu coz, tak vela stastia do buducnosti!
Universum 1 - SK - [OUE] - 18 HoF - 2 Adv - 6 Moon - 9 DS Destroyed - Terminated
Universum 4 - SK - [__DX__] - 1 HoF - Terminated
Universum 6 - SK - [X-COM] - 3 or more unpublished HoF´s - playing as KAPUDRANT
Universum 9 - CZ - [PDS] - 7 HoF - 1 Adv - Terminated

12

Tuesday, June 15th 2010, 8:18pm

Sorry ze tak neskoro ti tu pisem snad si to niekedy precitas :D ak nie tak si bol super kamrat a hrac super sa stebou pisalo na skype patri ti velke dakujem :D drz sa v reale a Studuj a STuduj :D :jojo: :coffee: a drzim ti palce v boxe dufam ze to niekam aj dotiahnes , napr. do Popradu presnejsie Svitu tam ta pockam ked pojdes okolo tak mi daj vediet ze ti zhorsim naladu :D tak sa maj :D

13

Tuesday, June 15th 2010, 9:39pm

Neko uz aj TY...? no to by som na teba nepovedal ze to tak isto zabalis....-(( to bude skoda.
JE to velmi zle ze kopec dobrych hracov takto odchadza.-((

Tak vela stastia v reali ti prajem.

14

Sunday, June 20th 2010, 9:37pm

No uz aj ty.Dalsi kamos a prima hrac opusta hru.
Skoda naozaj skoda,ze si sa tak rozhodol.
Pocital som stym,ze ked si mi dal svoj ucet a ty si prebral bratou,ze budes hrat dlksie ako zopar mesiacou,ale nevadi hlavne vela stastia v reale.
inak pozeraj dal si mi ucet a bol na 77 uz teraz je na 44 a pojde este hore.
Nezabudaj ze platis pivo zato,ze si ma nespomenul v svojej rozlucke.
Kto nema v hlave ma v deuteriu.