You are not logged in.

1

Sunday, July 4th 2010, 9:44pm

Adios OGAME by Malman

Vela krat som premyslal nad tym co vam ako hracom sem napisem.

Nakoniec som sa rozhodol ze to uplne skratim.Odchadzam z celeho Ogame.S ogame teamom som sa uz pred par tyzdnami rozlucil(mozete byt radi ze su v teame ludia takí akí su!!)..takze sa chcem aj s vami. Pre tych par ludi ktori su na SVK servery slusní a vedia ako sa maju spravat,beru tuto hru tak ze sa nou maju bavit. Na zaciatku som bol velmi nadseny celym ogame ....ako som sa stal adminom tak ma to strasne balivo ...stravil som pri tom vela casu a naucil som sa vela.Mam vela dovodov preco odist, ci uz je to praca , skola, priatelka...ale hlavne postoj GF k tejto hre a najma postoj VAS HRACOV. Nebudem to dalej rozoberat pretoze po skusenostiach viem ze to aj tak nema zmysel(cest vynimkam!!)

Mylsim ze som pre tuto hru spravil velky kus prace a tak isto aj pre cely team, za kazdym svojim banom si stojim...za kazdym svojim odbanovanim uz nie (niektori vedia o co sa jedna).

Takze prajem vam vela uspechov v zivote ---> v tom realnom !!!

BYE

PS: emaily, tickety a vsetko ostatne plz zasielajte GO pre dany vesmir , alebo hausovi....uz ich nebudem citat.
The world is full of kings and queens, who blind your eyes and steal your dream

Ramzes

GO uni4, Andromeda, Capella

• Send private message

2

Sunday, July 4th 2010, 11:51pm

Quoted

Tak Ludia, mozete si buchat hlavy o steny, pretoze odchadza jedna z najvacsich osobnosti ogame.sk!! Dost ma mrzi ze sa malman nakoniec takto rozhodol, aj ked ho chapem, kedze viem ake mal k tomu dovody.... o GF tu hovorit nebudem, ale o hracoch hej, ludia ktori nejednate s GO ako sa ma, mali by ste si vstupit do svedomia, nech vam je vystrahou do buducnosti Malmanov odchod, zvlast tym odbanovanym.. ( ak sa teda nemylim v tusaku kto to je). Malman DIKES za vsetko, isto vies ze ked som zacinal s ogame bol si to prave ty, kto ma naucil vacsine zakladnych principov tejto hry, a vdacim ti za moj rychly vzostup. Prajem vela stastia v reale, a dufam ze aspon obcas prides pozret na forko a celkom na nas nezanevres :n1:

Quoted

Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat
http://board.ogame.sk/board88-ogame-sk/b…at-na-irc-chat/

3

Monday, July 5th 2010, 9:11am

RE: Adios OGAME by Malman

Prajem všetko naj v reále.
Mylsim ze som pre tuto hru spravil velky kus prace a tak isto aj pre cely team, za kazdym svojim banom si stojim...za kazdym svojim odbanovanim uz nie (niektori vedia o co sa jedna).

Neber to v zlom. No nemôžem nezareagovať. Tak sa teda maj.

Ospravedlnenie GO
Som proti redizajnu starých vesmírov. Pre dosť hráčov to bude znamenať koniec s ogame.

UNI2 SK minulosť : pri odchode TOP1 :ABaD: UNI4 SK minulosť : pri odchode TOP1

... vlastné účty ...

4

Monday, July 5th 2010, 10:42am

ok tak sa maj malman uži si realitu ogame prišlo o fakt dobrého človeka tak ešte raz drž sa

Citácia

SLOVENSKO DO TOHO

5

Thursday, July 8th 2010, 9:48am

RE: RE: Adios OGAME by Malman

Ospravedlnenie GO
Neber to ve zlém. Nemůžu nereagovat. Kolik času si ty tiger věnoval proto aby jsi nehral s multakama a dalšíma podvodníkama. Ani vteřinku tak pšššt.

Malman nema smysl nic psat ;) Mas na me kontakt, mej se ! Díky.

Quoted

REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008

6

Thursday, July 8th 2010, 12:47pm

heh, takže i ty si s tým už tresol? :) Nuže, veľa šťastia v RL, snáď sa cez prázdniny vidíme ;-)

7

Thursday, July 8th 2010, 2:50pm

RE: RE: RE: Adios OGAME by Malman

Ospravedlnenie GO
Neber to ve zlém. Nemůžu nereagovat. Kolik času si ty tiger věnoval proto aby jsi nehral s multakama a dalšíma podvodníkama. Ani vteřinku tak pšššt.

Malman nema smysl nic psat ;) Mas na me kontakt, mej se ! Díky.
Neber to v zlom ale musim reagovat.Divil by si sa kolko času venoval tiger aby odhaloval multaky,podvodnikov a vedel to o tom viem a stojim si za tym.Bol velky bojovnik za čistotu v tejto hre tak pšššt. Malmanovi želam skoru rehabilitaciu a nech sa mu dari v živote.

Moon Down 13

8

Thursday, July 8th 2010, 11:16pm

je mi z vas blivno. clovek sa tu luci a vy si tu vylievate svoje podvodnicke srdiecka. ja koncim tiez a nebudem sa s nikym lucit. malmane, furt ta mam rad ;)

9

Tuesday, July 13th 2010, 1:25pm

nech už malman robil svoju prácu SGO akokoľvek, ale podľa mňa to robil správne ...možnože si bol troška prísnejší ako ostatný ale ako inak sa dá dosiahnuť poriadok? tiež si nespravil zle keď si odbanoval niečo aj neprávom, však je to hra a ten priestor hrať si nechal ...je mi lúto že končíš, aj keď mne to môže byť jedno ale ty si taká ogame ikona :) ... som rád že prvý a posledný ban na fóre bol od teba :D:D:D ...nejdem trepať :D ....všetko najlepšie v reále, určite nerobíš zlú vec, bude ti to len k lepšiemu .... :)

FANS

Merrevick