Quoted
Tak Ludia, mozete si buchat hlavy o steny, pretoze odchadza jedna z najvacsich osobnosti ogame.sk!! Dost ma mrzi ze sa malman nakoniec takto rozhodol, aj ked ho chapem, kedze viem ake mal k tomu dovody.... o GF tu hovorit nebudem, ale o hracoch hej, ludia ktori nejednate s GO ako sa ma, mali by ste si vstupit do svedomia, nech vam je vystrahou do buducnosti Malmanov odchod, zvlast tym odbanovanym.. ( ak sa teda nemylim v tusaku kto to je). Malman DIKES za vsetko, isto vies ze ked som zacinal s ogame bol si to prave ty, kto ma naucil vacsine zakladnych principov tejto hry, a vdacim ti za moj rychly vzostup. Prajem vela stastia v reale, a dufam ze aspon obcas prides pozret na forko a celkom na nas nezanevres :n1:
Quoted
Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:
Neber to v zlom. No nemôžem nezareagovať. Tak sa teda maj.Mylsim ze som pre tuto hru spravil velky kus prace a tak isto aj pre cely team, za kazdym svojim banom si stojim...za kazdym svojim odbanovanim uz nie (niektori vedia o co sa jedna).
Neber to ve zlém. Nemůžu nereagovat. Kolik času si ty tiger věnoval proto aby jsi nehral s multakama a dalšíma podvodníkama. Ani vteřinku tak pšššt.Neber to v zlom. No nemôžem nezareagovať. Tak sa teda maj.Mylsim ze som pre tuto hru spravil velky kus prace a tak isto aj pre cely team, za kazdym svojim banom si stojim...za kazdym svojim odbanovanim uz nie (niektori vedia o co sa jedna).
Ospravedlnenie GO
Mas na me kontakt, mej se ! Díky.
Quoted
REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008
Neber to v zlom ale musim reagovat.Divil by si sa kolko času venoval tiger aby odhaloval multaky,podvodnikov a vedel to o tom viem a stojim si za tym.Bol velky bojovnik za čistotu v tejto hre tak pšššt. Malmanovi želam skoru rehabilitaciu a nech sa mu dari v živote.Neber to ve zlém. Nemůžu nereagovat. Kolik času si ty tiger věnoval proto aby jsi nehral s multakama a dalšíma podvodníkama. Ani vteřinku tak pšššt.Neber to v zlom. No nemôžem nezareagovať. Tak sa teda maj.Mylsim ze som pre tuto hru spravil velky kus prace a tak isto aj pre cely team, za kazdym svojim banom si stojim...za kazdym svojim odbanovanim uz nie (niektori vedia o co sa jedna).
Ospravedlnenie GO
Malman nema smysl nic psatMas na me kontakt, mej se ! Díky.

... som rád že prvý a posledný ban na fóre bol od teba 

...nejdem trepať
....všetko najlepšie v reále, určite nerobíš zlú vec, bude ti to len k lepšiemu ....
FANS
Merrevick
![]()
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH