You are not logged in.

1

Sunday, August 1st 2010, 3:07am

ZBOHOM OGAME.... Nadobro.....

Taže ludkovie Lučim sa takto svami,dnešne udalosti mi ujasnili že dalej na Ogame nema vyznam vobec niečo robit....a treba raz skončit...

Myslim si že som toho neukazal malo taže sa nemam začo hanbit....

Chcem Podakovat ludom ktory Založili tak skvelu ALIANCIU akou HUNTERS je... myslim si ze ako celok sme sa vždy vedeli dohodnut a aj sme tak aj spolupracovali... Niektori naši členovia ju opustili skor a niektori z nevedno akych dôvodou ako napriklad (i) SCHOPENHAUER

A moj čas prišiel prave teraz taue všetkym čo ma poznaju či z uni 1,2,3,4 alebo z ANDROMEDY vam patri velke DAKUJEM za zabavu ktoru som tu zažil ale už je tomu Koniec a už vam možem napisat iba ZBOHOM.... menovite ( Cela ali HUNTERS-aj ty čo ju opustili skôr, Samarka,Neko,Bracer,keksik,všeci z ali C.R. na uni4,BOTOX,Tiger,Tsunami,Darkness a este vela vela ludi ale nebudem tu všetkych menovat vy viete okoho ide a viete aj koho som mal vo FL taže majte sa tu pekne zabavajte sa a uživajte surky ktore nalupite... )

A este jedno zbohom patri protihračom niektorim slušnym ale aj tym menej slušnym.....

ZBOHOM OGAME......

2

Sunday, August 1st 2010, 4:12am

Nio, co to do tebe tak najednou vjelo?
OGame.sk prichazi o dalsiho kvalitniho hrace, za chvili se to tu uplne vylidni.
Preju hodne stesti v reale, byl jsi dobrym souperem.
Není lehký hrát, když jste s každým kamarád.

109

"Vstávat na útok umí každej debil, skill je všechno prospat."

3

Sunday, August 1st 2010, 9:23am

No tak Nio prajem všetko naj v reale ,ogame prišlo o skutočné dobrého hráča ale aj tak zostaneš v našich pamäťiach ako lovec a pre niekoho ako kamarát .Tak ADIOS NIO .

Citácia

SLOVENSKO DO TOHO

4

Sunday, August 1st 2010, 9:28am

No co s tebou bratu, mozem povedat len dakujem zato ze si domna vstepoval zaklady ogame, ze si bol medzi ludni ktory ma prijali do ali Hunters ktora mi tiez dala dobru skolu a hlavne ti dakujem zato ze si sa stal mojim kamosom, rad som s tebou pisal neskoro v noci ked tu uz vela ludi nebyva logniutych. Odchadzas z Andromedy ako najvecsi hrac myslim ze mi da kazdy za pravdu, tak vela stastia bratu v reale, ak ked budes na SK, mozme dat dake ali stretko :D

ESTE RAZ VELKE DAKUJEM NIO ZA VSETKO
Darovanych mesiacov : 18
DS Down: 24

5

Sunday, August 1st 2010, 9:41am

no co uz s tebou kamo..ked si sa takto rozhodol,urcite mas dobre dovody..tak prajem GL v reale,nech sa dari a snad sa dakedy na dakom servery este stretneme a zase par pasci nachystame:) a na skype sem tam pokecame aj bez ogame hh:))

:thumbsup:

6

Sunday, August 1st 2010, 10:10am

Tak andromeda týmto asi zažije šok.odchádza najlepší strateg a planovač utokov na uni5...mal som česť s tebou hrať a niekedy si aj písať.Pamatám si velmi dobre na tie naháňačky...Myslel som si že raz ma ajtak chytíš.Nestalo sa.Bez teba bude andromeda zívať prázdnotou :( Škoda kto teraz bude používať moj konvert???? Ešte raz všetko naj v reale ogame opúšťa další skvelý hráč a aj človek. :)

7

Sunday, August 1st 2010, 10:12am

No toto ma prinutilo zaregistrovat sa na fore. Tak teda vela stastia v real life Nio, dobre sa s tebou obchodovalo a skoda ze odchadzas.......

8

Sunday, August 1st 2010, 10:13am

Tak to by ma zaujímalo prečo končíš, o tebe by som to fakt nepovedal....ale tak je to tvoje rozhodnutie a nech si sa rozhodol pre čokoľvek takto tak ti prajem aby sa ti tam vonku darilo a aby ti išlo všetko tak ako si si plánoval ;) Dáko osobne sme sa veľmi nepoznali, ale sem tam sme si popísali a nemôžem povedať (až na pár drobností ;) ) že si vystrkoval rožky :D

tak ešte raz všetko dobré do reálu a nech sa ti darí :D a nie že zabudneš sa sem občas mrknúť ako to chodí
P.S. som zvedavý koho si vyberieš ako nástupcu, a či mu to pôjde rovnako dobre ako tebe ;)
ešte jedna vec, tvoji protivníci asi oslavujú, že si konečne môžu vydýchnuť :D
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

9

Sunday, August 1st 2010, 10:14am

nio aj ty ? :( :) ogame je dobra hra, ale odtial potial, pokial dosiahnes svoje ciele, dalej sa to nepolati hrat :) no jo aj na dalsieho dobreho hraca prislo :) glotr teda nio na skype popiseme :)
Lieber sterben, als ein Sklave zu sein

10

Sunday, August 1st 2010, 1:56pm

Neverim, Neverim, z najlepsich sa stanu (i) (b)
Ba aj ty koncis, budem uprimny, som rad ze koncis lebo si mal umna velky respket. A kazde tvoje slovo som bral vazne.
Ako sa tu pisalo, bol si najvecsi strateg. Proste podla mna bol si POSTRACHOM PRE VSETKYCH.
Ved aj ked pojdem na forum, skoro kazdy druhy utok je tvoj :jojo: .
No co uz.... Urcite mas dovod skoncit, aj ked sa mi tomu este nechce veri :crazy:
GAME OVER

OGame

:imp:

11

Sunday, August 1st 2010, 8:30pm

nelucim sa s kazdym hracom ale tebe imaginarne podavam ruku a prajem vela stastia v naozajsnom zivote. bol si nebezpecny super ...... aj ked sme sa v boji nestretli.... aspon si nespominam

12

Sunday, August 1st 2010, 9:29pm

Skoda. Nech sa ti dari.
Teo
aliancia:
SILA SK

13

Monday, August 2nd 2010, 9:42am

Drz se , dobre se s tebou obchodovalo :)

Quoted

REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008

14

Monday, August 2nd 2010, 10:34am

Odchádza další top hráč ako weafy napísal najvačší stratég však sa ani necudujem keď mal skvelého učitela :)
Užívaj si real je ta škoda rád som si pozeral tvoje boje no co už hádam sa raz vratiš.

15

Monday, August 2nd 2010, 5:39pm

Škoda, ale maš svoje dôvody. Z môjho pohladu to je dosť škoda, bola sranda ako si všetkých strašil už len prítomnosťou, takto bude zrazu veľa drzých hráčov čo budu dačo chcieť dosiahnuť :D
|EVIL| VLKO

16

Tuesday, August 3rd 2010, 9:16pm

Tak sa maj krásne Nio,určite máš dôvod,kedže si sa takto rozhodol.
Good luck in the real life ;)
(online)

This post has been edited 1 times, last edit by "SAMARA" (Aug 3rd 2010, 9:22pm)

17

Wednesday, August 4th 2010, 9:26pm

veľa štastia v reále, maj sa pekne :) ...no veľmi som ťa nepoznal, dá so povedať že vôbec ale rád som si pozeral tvoje boje, vždy to bol kus práce, koľko som videl tak aj podstivej :) ...snáď niekedy skočíš ešte na fórko, nech ťa tu sem-tam je vidieť :)

FANS

Merrevick

18

Wednesday, November 24th 2010, 5:20pm

nooo skoda ta, bol si vyborny Hunter

hadam sa este niekedy vratis k ogame, ak nie tak sa dufam uvidime na nejakom tom stretku HUNTERS co uz rok planujem :P

smod nitro// je pekné že sa chceš rozlúčiť, ale nabudúce si daj pozor na dátum