You are not logged in.

1

Monday, August 23rd 2010, 1:37pm

Ogame maj sa

no ako zacat
uz niekolko mesiacov som chcel skoncit a teraz to prislo hra ma uz uplne prestala bavit v poslednej dobe som nerobil fs aj letka mi 3 ci 4 dni sedela na planete no som stastlivec tak ma nik neskenoval

cela hra uz nie je to co bola jedna chyba bola ze sa vytvorila andromeda a s ostatne vesmiri vymreli druha je redizajn sice je pekny no z hladiska funkcnosti je uplne naprd naviac zacala ma bavit ina online hra hra ju cca 42 mil hracov a narozdiel od GF sa spolocnost snazi vychadzat hracom v ustrety

sem tam zavitam na forum ak by bolo dake stretko rad pridem vsak ma mate na FB hlavne pedro a letuch :D

kto by chcel ucet tak dajte vediet cez PM ale ucet darujem len skusenemu hracovy nie lamke

moje podakovanie patri xymaxovi, vsetkym co boli na stretku v bb cize avatar, trolo, kavickar, pedro, letuch, haluzman, jaspa, nitro... rovnko aj hracom davy jones, bjehna, honzk...

ak som na niekoho zabudol tak sa ospravedlnujem

este raz majte sa tu pekne ak sa raz GF spameta a bude pocuvat co hraci vravia tak sa mozno vratim
dovtedy dovi dopo
odchadza uz aj stopo :D
UNI3.sk - stopo 3 807 616 rank=10, fleet=14, research=9, ali K9 COP
15. 12. 2011 - 11:03

2

Monday, August 23rd 2010, 3:54pm

tak už aj ty kamo??? to je škoda, no ale ako si písal o tých dôvodoch to je bez debaty, takže ja len dúfam že si sa tu aj niekedy dobre zabavil a som rád že som ťa aj osobne spoznal (viď to stretko BB na to sa nedá zabudnúť :D to proste nejde :D ) tak ja teda pevne verím že sa tu zavše zastavíš nás pozrieť a niekedy by sme mohli BB zopakovať ;)

Tak sa teda maj a hlavne nech sa ti darí v reále, uži si života bez FS :D Dúfam že sa ešte stretneme ;)
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

3

Monday, August 23rd 2010, 9:04pm

Nuž kamarát prajem Ti vela štastia a hlavne pohody do reálu :)
Uži si ho, samozrejme dúfam že sa ešte niekedy uvidíme :)

A ešte niečo -

:thumbup: TO STRETKO SA MUSI ZOPAKOVAŤ !!! :thumbup:

4

Tuesday, August 24th 2010, 10:23am

no stretko sa zopakuje uz som trocha kecal s letuchom tak na silvestra by sme spravili daku chatu alebo isli na donovali k letuchovy na byt :D :D este sa uvidi dotrepem aj jake-a ktory uz nehra :D

pedro ked ma bol pozriet v RK a ked zbadal jake-a tak len sa zacal smiat a povedal toto je jake :D vsak viete pedro :D
UNI3.sk - stopo 3 807 616 rank=10, fleet=14, research=9, ali K9 COP
15. 12. 2011 - 11:03

5

Tuesday, August 24th 2010, 10:33am

a nezabudnite pribaliť aj jaspu :D:D:D
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

6

Wednesday, August 25th 2010, 9:10pm

tak maj sa pekne stopo :)
bol si dobrý hráč..
achh vtedy ked si mi spravil ten mesiac :) aky som bol rád :)
Dakujem že som si stebou mohol zahrat

7

Saturday, August 28th 2010, 5:32pm

Uz zase na tebe leze konceni? :D
Tak hodne stesti v reale, at se ti dari.
Není lehký hrát, když jste s každým kamarád.

109

"Vstávat na útok umí každej debil, skill je všechno prospat."