You are not logged in.

1

Wednesday, November 24th 2010, 12:08am

Game Over

Takže nastal deň D. Veľmi ťažko sa mi to tu píše. Ale prišiel môj čas.
Sadler mnohými milovaný, nenávidený.
Niekto sa poteší. Mal som veľá nepriateľov, mnohých som sklamal. Ale NIKDY NIKOMU SOM NEUBLIŽIL!!!!
Mal som veľa zlých afér.
Takže zbohom.

Jaro68 tovoje posledné prianie bolo zničiť ma, kôli tomu by si sa aj vratil no nemal si čas. Tak myslím že tvoja vôľa sa z časti naplnila.
C.R. Je to vec názoru no VEREJNE sem môžem napísať z čistým svedomím že ja som len RECYKLOVAL!!! Samozrejme nemal som ani to!
Moje chyby som robil z jedného dôvodu. Hral som veľa Online Games. Všetky boli rovnaké no ogame ma svojho ducha. S ktorým som sa ja nevedel naučiť hrať. Bral som to ako hru a chcel som byť :n1: nech to stojí čo to stojí. No ked som dostal ban. Uvedomil som si jedno. OGame som hral denno denne pre zabavu. Tak hraj preto aby si sa tešil a nie preto aby si bol naj!!!
No všetko sa raz zkončí. Nepíšem to sem aby ste ma poľutovali, aby som sa vam sem ospravdlňoval, chcem vam len tu SUPROVU spravu oznamiť.
Ďakujem všetkým kamaratom ktorý stali primne, pomohli mi a verili mi!! Ďakujem!! Nech sa vam darí! ZBOHOM!

P.S.
C.R.Vám jedniným sa ospravdlňujem je mi uprime ľúto čo som vykonal :( Proste toto, tieto slová stahovi nepômožu, ani vas neodmekčia možno ani neuverite. Ale túto chybu ľutujem najviac! Keby sa to dalo vratiť nevahal by som ani jednu sekundu, ale nedá. Tak poslené čo môžem spraviť je povedať vam PREPAČTE a popriať vám VEĽA USPECHOV A ÚSPEŠNÉ ÚTOKY!. Samozrejme to prajem celej adromede ;( .
GAME OVER

OGame

:imp:

This post has been edited 2 times, last edit by "Sadler" (Nov 24th 2010, 12:12am)

2

Friday, November 26th 2010, 12:16am

Zbohom Sadler, za seba mozem povedat ze som ta po cely cas mal v zuboch, no moje rozmiestnenie planet mi nedavalo velke sance na tvoj zostrel aj ked jeden pokus bol. Myslim ze niesom jediny kto tam mal v zuboch, no ak si tieto posledne slova na rozlucku myslel uprimne a budes sa nimi riadit aj nadalej (ci uz v reale alebo na inej hre), stane sa steba dobry hrac. Tak teda uzivaj si real a s tymto pristupom ta tu radi uvitame ak by si sa chcel niekedy vratit.

Majsa
Darovanych mesiacov : 18
DS Down: 24

3

Friday, November 26th 2010, 12:41pm

Veľmi ťa nepoznám, v hre som sa s tebou nestretol, no snáď si bol dobrým protivníkom svojím nepriateľom ;)
prajem ti všetko dobré do reálu
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

4

Friday, November 26th 2010, 10:00pm

No tým si ublížil viacej mne než stahovy...Bol to môj účet...Zas som musel začať znova...A najhoršie natom všetkom je že ja som prosil o to aby Ťa prijali k nám do ally...A takto sa mi to vypomstilo :)
Fakt dúfam že si skončil a nie len sa premenoval aby si si očistil meno...
Lebo viem že si toho schopný...
MAJ SA

5

Friday, November 26th 2010, 11:44pm

hmm...Dokazovať niečo v takých hrách je veľmi ťažké.
Inač ešte by som podotkol niektoré veci, v reale som úplne iný. A dôvod prečo som v Online hrách je veľmi jednoduchý.
Hral som jednu hru menom BiteFight. (2roky) investoval som to doho cca 40 alebo 50€ Nastala taka situacia že "veľmi dobrý kamarat" mal veľkú núdzu. Tak som mu chcel pomôcť.
A pomohol som mu tak. že som mu kúpil pekelné kamene, ak neviete čo to je je to ako na OGame "temná hmota", je to zakazané, akakoľvek akontacia s pelenými kamenami sa trestá.
No ked som mu ich poslal on ma zato na druhý deň udal adminom. a ja som dostal Trvalý ban za obchodovanie s pk.
Takže prišiel som o 2roky, 50€, + 3€ čo stala ta sms. Tak sa zamyslime nadtým a pouvažujme. Samozrejme nemusel som sa tak spravať, iná hra, iné pocity...atd..no za ten čas som sa naučil jedno.
NIKDY NEVIEš KTO SEDí NA DRUHEJ STRANE.
Staho skončíl som. samozrejme dokazať sa to nedá. No ani ja mojími slovami ťa nepresvedčím. Ešte raz sorry nemal som do toho ísť :(

Teky ale ved vaša alli ma zostrelila :D Tak môžeš byť spokojný.
A ďakujem all hračom. za všetko.

PS: hmm...veľmi ťažko sa mi hrajú také hry po tom čo sa mi stalo. Ano môžete byť iný. Ale je tam to slovo môžete :( A Craig, Staho vam nič iné nemôžem napisať len SORRY fakt ruka na srdce že ma to mrzý :( ale to tak isto nemam ako dokazať.
ZBOHOM..all
GAME OVER

OGame

:imp:

6

Thursday, December 2nd 2010, 8:22pm

hh sadler aj napriek tomu ze ta niektori nemali radi pre mna si bol pohodak a tada skoda ze odchadzas....vela zdaru v reale :) a dufam ze sa zase uvidime :)