You are not logged in.

1

Sunday, March 6th 2011, 6:50am

Majte sa tu chalani

Tak po roku a troch mesiacoch aktivneho hrania a ucenia sa hrat, nastal aj moj cas. Pocas tejto doby som presiel dvoma alianciami kde som spoznal fajn ludi a mohol som lietat proti zdatnym a dobrym hracom. Podarilo sa mi prispiet na forko aj s par peknimi bojmi. Zazil som s Vamy vela peknych chvil ... ako s chalanmi z ali tak aj so superiacimi hracmi, a samozrejme aj tu na fore som spoznal dost ludi ktory hraju sice ine Uni ako som hral ja. Dost ludi som mozno nasr*l, no tato hra je aj o tom, treba to prehriznut a ist dalej. No verim ze sa tu najde aj zopar ludi ktory si na mna obcas spomenu v dobrom. Kto vie
mozno sa raz na dake Uni vratim ... no momentalne to pre mna nema zmysel ... . Nebudem tu menovat ludi ktorim som vdacny a rad by som ich pozdravil lebo by toho bolo vela. Som rad ze po takej dlhej dobe si mozem dovolit konstatovat, ze odchadzam s cistym kontom, teda bez zostrelu.

Ucet budem spravovat dovtedy kym sa nenajde vhodny adept na jeho dalsi rozvoj, tak ako aj Jarto budem aj ja tvrdy pri vybere mojho nastupcu.

PS: ANTIPHUS ani sa neunuvaj ...

Tak sa mi tu majte ludkovia :ly: HEKTOR alias Teky
Darovanych mesiacov : 18
DS Down: 24

2

Sunday, March 6th 2011, 7:39am

Nepripustné a nemožné :cursing: :cursing:

Teky Norris predsa nemože skončiť, skončiť môže len ogame ked zabadá Tekyho :attention_1: :attention_1:
|EVIL| VLKO

3

Sunday, March 6th 2011, 8:41am

Tak lapaj prajem vela stastia v reale. mozno sa raz stretneme na nejakom vrsku tam u vas.... ak uvidis chlapika s kerkou na krku co ma cez dva metre budem to ja :) urcite to raz caka kazdeho tak praje vela stastia v reale a dobre vyuzi tu kopu volneho casu co teraz budes mat

4

Sunday, March 6th 2011, 10:00am

No čo to vidím ;( koniec a teky no tak ogame prichádza o pána velkého a skuseného hráča no tak si uži real :thumbup:

Citácia

SLOVENSKO DO TOHO

5

Sunday, March 6th 2011, 10:11am

jaaj bratu toto mi nerob :( tak nech sa ti vedie iba dobre a sak raz to snad sa podary a sadneme na to pivko ked budes v mojich koncinach :) drz sa
HoF : - 10 -
Darované mesiace : - 3 -

6

Sunday, March 6th 2011, 10:16am

joj ,......teky uz som ti chcel napisat :)
no nic prajem vela stastia v reale :)

VLASTNE ALIANCIE:
Top1,Top3,Top4,Top6,Top2

7

Sunday, March 6th 2011, 10:20am

Zbohom Bratm....

Ojojoj chalani zachvilku tu nebude z Ali HUNTERS nikto hrať či čo ??? jedno prekvapko za druhym :( :( škoda škoda Teky ale iste maš dôvody prestať hrať :( aj ked dufam že si to ešte premysliš :P a ked nie tak ved FB mame stretko raz zrealizujeme :) no nie?? :)

8

Sunday, March 6th 2011, 4:50pm

já myslim ze sa skoro vratis ...
my ti zacneme chybat :biggrin:
prajem ti vela stastiav reale a plne chapem tvoj odchod... ja o svojom stale a stale premyslam a chvilu uz hram len ako miner a skoro ta myslim budem nasledovat :) ( snad konecne uz prelomim sa... )

zanehal si tu pekne boje tak len tak na teba nik nezabudne... aspon obcas dojdi ceknut na forko :)
Cestu si nájdem alebo spravím. ( Hannibal )

9

Sunday, March 6th 2011, 5:13pm

Nechcem sa tym nikoho dotknut, ale zo vsetkych odchodov napr z HUNTERS ma najviac mrzi tvoj odchod bratku :( Telefon mame, niekedy sa este ozvem a skocime na pivko ked bude casu :) Nech sa ti dari , maj sa :)

10

Sunday, March 6th 2011, 7:43pm

tak Ogame prichádza o ďalšieho hráča :(:(:(
škoda, no reál je reál a niekto to tu napísal veľmi pekne, uži si ten čas čo ti ostane ;)
a príď sa občas mrknúť ako žijeme, nažívame a ako sa ti darí ;)
ako sa píše po bojoch GLIRL :D
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

11

Monday, March 7th 2011, 11:02pm

Až dnes sa ku mne donieslo, že s Jarom ževraj končite, tak som sa na to prišiel sem na forko pozrieť. Ako pozeram, tak je to pravda. Tak ti prajem všetko naj... v reale, par PM sme si počas tvojich naletov popisali v gentlemanskej rovine, takže aj to je dôvod prečo ti tu aj ja prispievam pri tvojom odchode. Ogame prichadza o dalšieho dobreho hrača, ale ako to tu alebo inde už bolo raz napisane:,,raz to čaká každého hrača ogame - odchod,,. Maj sa.

12

Tuesday, March 8th 2011, 9:17pm

Dikes

Ogame prichadza o skveleho a feroveho hraca jedneho z mala ktory stal na opacnej strane aj napriek tomu dokazal vzdy komunikovat v prvom rade ako clovek a inteligentny hrac preto ma moj RESPEKT !

Kazdy z nas raz odide ale to nie je tak podstatne ako to co po nas ostane a verim ze ta zabava teky za to stala tek vsetko dobre !

:n1:
VENOM

Počet darovaných mesiacov : 14

13

Tuesday, March 8th 2011, 9:43pm

Juj ludkovia ale sa vas nakopilo :D , a mam z toho radost, necakal som vas tu tolkych, myslel som ze mi napise len par chalanov z ali, o to si to viac cenim ze sa so mnou prisli rozlucit aj hraci z inych ali. Na ucet sa este logujem ale len kvoli dvom veciam ... jednu este neprezradim a ta druha ... prvy adept na ucet ma odmietol a s druhym sa pilne rokuje :D ( v rezerve je este jeden ktory o tom este ani nevie).

Sangy : Prepalil som na tebe mrte deut no nebanujem aspon bola zabava :D s planovanim a potom aj pri nasledom pokeci :D

Venom : Tak by to malo byt a je nas tu viac co si nemame problem normalne pokecat aj so superom. Ak by sme nemali superov tato hra by nemala zmysel, preto cim lepsi super tym lepsie ... medzi takych ste bezvyhradne patrili aj Vy. Superov si treba vazit ...

Angelic : Ty loptos tomu kur ze dame dakeho BEERA :D

Tube : ty kluku klukata :D neboj bude dobre ... :D

Homi : uz teraz mi chybas aj s Pecom :D (loptoši)

Nio : nerozmyslim bratm ... ale na FB mozme steknut hocikedy :D

Blambo : Teba som povazoval za elitu od mojho pociatku ... skoda ze si odysiel z Andro a nehral ju na plno

Flint : Ak zbadam na kopcoch 2 m chlapa s kerkov na krku ... tak vyhodim penazenku a zdrham kade lahsie :D

PS : Hra mi ani tak nechyba kedze poslednu dobu som uz dako nehral ... no vy chalani ano, ci Huntri, chalani z K9 a aj ostatnych aliancii. Urcite sem rad obcas nakuknem aby som vydel ako sa vam dary.

Tak do boja hosi
Darovanych mesiacov : 18
DS Down: 24

14

Tuesday, March 8th 2011, 10:18pm

Tak sa teda maj pánko a všetko dobré ti prajem v reále,škoda že končíš,raz to čaká aj mňa :)

15

Thursday, March 10th 2011, 9:06am

pekne napísané teky ;( preto odo mňa dostávaš purpurové srdce

Citácia

SLOVENSKO DO TOHO

16

Friday, March 11th 2011, 11:24pm

kazdeho to raz caka :D

tak sa teda maj v reale a ucet odovzdaj skusenemu nech neskonci ako 99% predanych uctov ;(

Vojna sa skončí, ale moja armáda je večná

17

Saturday, March 12th 2011, 9:37pm

Skoda ze koncis, byl jsi jeden z nejlepsich hracu na Andromede, super a ferovej hrac.
Rozluckovej let v ten ctvrtek nevysel, tak az bude Artemis dole, tak ti to aspon venuju :D A v lete zajdeme na to pivo :D
Ucet nech zatim ve (v), nez najdes dobrou nahradu... Nebo si dej chvili pauzu a zase se vrat :D
Není lehký hrát, když jste s každým kamarád.

109

"Vstávat na útok umí každej debil, skill je všechno prospat."

18

Sunday, March 13th 2011, 9:53am

škoda teky
neviem čo ti mam napisat,počul som o tebe iba pozitíva,dufam ze sa zasa vratis

Good luck in real jak sa hovori :P

19

Monday, March 14th 2011, 10:06pm

Ajajajaaaj, Teky. Užívaj si teda kopec voľna v reále...
no a možno sa k hre ešte vrátiš :thumbup: bol si dobrý a férový hráč