You are not logged in.

1

Tuesday, July 5th 2011, 9:03pm

end of my legend

Takže ako by som začal.
Pretože som zmenil zamestnanie, nemám už skoro žiaden voľný čas na hru budem musieť ukončiť svoju kariéru na ogame aj ja.Končím aj ako Go a verím že som hráčom viac pomohol ako ublížil.Snažil som sa v každom prípade.Ľudkovia prajem Vám tu veľa zábavy na ktorú zabúdate a to je podstata každej hry "zabaviť sa".Dakujem celému vedeniu ogame ako adminom a modom, ktorých práca tu nebude nikdy dostatočne odmenená, ale aj hráčom, hlavne na uni 2, 3....za všetko dobré aj zlé čo sme tu prežili (menovať nebudem), a neberiem si to tak že som zabil skoro 3 roky voľného času pre niečo čo neexistuje.
Do konca tohoto týždna definitívne končím ako GO a aj hráč.
PS.
Je to len hra ľudia a tak to berte.Nič viac nič menej.
A keď boh povedal a budiž svetlo.....my elektikári sme mali už káble natiahnuté...

Ramzes

GO uni4, Andromeda, Capella

• Send private message

2

Tuesday, July 5th 2011, 9:49pm

Prajem Ti, ako ti iste poprajú aj všetci ostatní veľa šťastia v reále... moje skype aj číslo máš, tak dúfam, že sa ešte skontaktujeme... Maj sa a užívaj život bez ogame :thx:

Quoted

Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat
http://board.ogame.sk/board88-ogame-sk/b…at-na-irc-chat/

3

Tuesday, July 5th 2011, 10:01pm

O ďalšieho super hráča/GO je menej. No tak prajem Ti veľa dobrého v reále nech sa ti darí a dúfam že keď nemáš čas na OGame že na to stretko sa mrknúť prídeš :smile:
Tak ešte raz, maj sa a uvažuj o návrate
:biggrin: :smile:

FANS

Merrevick

This post has been edited 1 times, last edit by "-Hacker-" (Jul 5th 2011, 10:03pm)

4

Tuesday, July 5th 2011, 11:51pm

prajem krasny a ziadnou hrou neruseny real...vela uspechov

5

Wednesday, July 6th 2011, 8:06am

;( no tak uži si aj real a ogame zas prišlo o 1 fajn hráča tak sa maj

Citácia

SLOVENSKO DO TOHO

This post has been edited 1 times, last edit by "Blambo" (Jul 6th 2011, 8:48am)

6

Wednesday, July 6th 2011, 8:33am

Tak to je veľká škoda.
Budeš nam tu určite chýbať hl mne na Andromede bol si skvelý GO možno raz ked ťa real unudí tak sa vrátiš :D
Tak prajem ti veľa veľa zdaru v reále a ako tu zaznelu priď nas sem občas pozrieť.
:peace:

7

Wednesday, July 6th 2011, 10:52am

No tak škoda ťa bude, bol si skvelý GO a takisto aj hráč, dúfam žebudeš na nás spomínať v dobrom, a že sa možno niekedy keď sa ti uvoľní trošku času prídeš na nás pozrieť
Prajem ti veľa úspechov v reále a hlavne nech sa ti darí v novom zamestnaní ;)
som rád že som s tebou mohol byť v tíme
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

8

Wednesday, July 6th 2011, 6:47pm

No nebudem tu pisat a opakovat to co tu pisali ostatny... proste sa k nim v tichosti pridam a zelam ti to co aj oni. Drz sa a vrat sa :)
Darovanych mesiacov : 18
DS Down: 24

9

Thursday, July 7th 2011, 8:26pm

Sme toho teda spolu riadne prezili, skoro od zaciatku v aliancii na uni2, pokracovalo uni3 a nakoniec este aj v time. Nech sa ti dari. :ly:
V nieco si tu moju tvrdohlavu hlavu trosku ovplyvnil. :thumbup:
Keď vám poviem že som dobrý budete si myslieť že sa chvastám.

Keď vám poviem, že nie, budete vedieť že klamem.

10

Tuesday, July 12th 2011, 1:30pm

Team přichází o dobreho GO :(
Hodně štěstí mephisto, at se ti dari !
:admin:
Na tvoji počest si dnes vypiju lahodný BANánový koktejl .... :D:D:D
Tak na Tebe Mephisto !

Quoted

REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008

11

Tuesday, July 12th 2011, 5:20pm

Fúúú veru velká legenda nám odchádza. Je to škoda no real je real :))) dúfam sa ti bude darit v živote a budeš sa mat dobre nezabudnes na nás a prides obcas pozret aspon na skype :P Ja si na teba pripijem na Ogame stretavke a to poriadne :))) Maj sa drž sa a vrat sa :))))

12

Saturday, July 16th 2011, 12:44am

Uz i Ty? :crying:
Fakt skoda, odchazi super clovek, hrac, gameoperator... Aspon se nekdy objev na skype.
Hodne stesti v reale!
Není lehký hrát, když jste s každým kamarád.

109

"Vstávat na útok umí každej debil, skill je všechno prospat."

13

Sunday, July 17th 2011, 3:24pm

pekne tak ja ciham kedy sa rozmrazis na uni3 a ty takto :D neublizil si tak vsetko dobre
http://www.youtube.com/watch?v=uR0CodnrNAo :rofl:

Vojna sa skončí, ale moja armáda je večná