Zdravim uni4!
Teda, zdravim samozrejme aj ostatnych. Len som si nemohol odpustit tuto vetu, ktoru som daval takmer vzdy na zaciatok bojovej spravy

proste nostalgia..
Mozno si niektori z vas uz vsimli, ze som si zmenil nazvy planet na "PONUKAM UCET". Veru, je to tak. Koncim s ogame (neviem, na ako dlho) a ponukam svoj ucet.
Chcel by som sa ale este pred tym rozlucit.
Na zaciatok chcem povedat, ze ... Ehm.. No, ak sa niekomu nechce citat dristy, nech si poskrolluje dole a najde oddelovac. (ale dufam, ze moji znami z _PP_ si to precitaju)
Idem sa tu rozpisat o veciach minulych, davno davno minulych, no aj o celkom aktualnych - budem sa ale snazit drzat jednej konkretnej temy.
Zacal by som asi mojou ogame historiou.
Ak sa dobre pamätam, na uni4 som sa zaregistroval cca v septembri 2009. Vtedy som ako uplna lama zacal hrat tuto hru (samozrejme este na starom designe).
Bol som nou nadseny, casto som chodieval na forum a pozeral utoky, hlavne od
tigra. Bol si moj hrdina
Ked som zacal aj trosku lietat (kriznikmi

) vsimlo si ma viacero ludi.. Ani nie tak kvoli talentu ako kvoli letke

a tak ma zacali strielat.
Par utokov bolo väcsich, par mensich. Pri jednom z tychto mi bol aj darovany mesiacik.. Tomu som sa velmi potesil
Neskor som si zacal pisat so Sam. Sam-ozrejme, bola mila a s mnohymi vecami mi pomohla. Takze, hlavne kvoli nej som tym, cim teraz som (co sa tyka ogamu, samozrejme).
Potom prisla na rad
julia. Nebudem tu menovat vsetky jej (jeho) najrôznejsie nicky - kazdy vie, koho myslim. Po par vyfarmeniach sme sa so Sam dohodli na ninji (tusim, nepamätam).
Utok vysiel, surky z toho boli pekne, no vramci pokojnejsieho zivota na uni4 som si namiesto podielu z trosiek vybral DoNku.
V priebehu rokov sme si este par krat pisali, no nic "pravidelne".
Bohuzial - ako uz mozno niektori viete - moja pamät nie je dokonala. Prave naopak. A tak sa stalo, ze som po roku a pol na DoNku zabudol (ale ruku na srdce, komu z vas by sa to stalo tiez? takmer bez spojenia, bez utokov..)
Spoluziak (
ANO, spoluziak - ziadny multiucet.. na ogame som dotiahol asi 10 ludi, z toho 3 mojich spoluziakov) mi jeden pekny den napisal, ze nanho leti par transpikov od Samary.
Tie surky co tam mal vraj potreboval, no nemal ich momentalne ako ochranit. Chcel po mne len, aby som poslal nejake lode. Kedze som mal dost naponahlo (uz som bol obleceny a siel do kina), rychlo som tam poslal par bc a siel som.
Ake bolo vsak moje prekvapenie, ked som sa vratil domov a nasiel si plno sprav
Sam tych par transpikov ocividne chytilo za srdce - zrejme preto, ze uz ine ciele nie su. Hold, mysliet si mozeme kazdy co chceme, len Samara vie, preco sa zachovala tak, ako sa zachovala.
Zacali na mna lietat najazdy HS z __PP__. Prakticky nonstop mi leteli na mesiace a ja ako hlupak som mal fleetku prec na dlhom fs
Keby sa im vtedy podarilo strelit mi moon na :50:, mal by som po nej.. Nie je velka, no je moja.
Jeden vecer, ked som ostal hore aby som vedel, ci mam po moonoch alebo nie, som si vsimol, ze samara poslala hs na utok, no nebola online (

).
Utok siel taktiez od Tsunamiho, ten uz online bol.
Chcem este podotknut, ze nemam nic proti __PP__ (ci ako sa to teraz volaju) - Samara reagovala (mozno trochu prehnane) na moje porusenie DoNky (na ktoru som zabudol a
uprimne som sa jej za to ospravedlnil) a Tsunami len robil, co povazoval za spravne.
V tomto duchu som viedol aj nasu vtedajsiu konverzaciu.
Pisal som mu, ci je Sam online alebo co, lebo je divne ze poslala len tak lode a vykaslala sa na to (kedze sa to na nu nepodoba).
Tsunami mi odpisal bez akehokolvek naznaku hnevu alebo cohosi podobneho. Proste, priatelska konverzacia.
(Dokonca, T. sa podarilo znicit mi jeden moon tu noc a pogratuloval som mu - aspon jedna z 10HS spravila svoju ulohu.. nebolo to vysmesne ani nic v tom zmysle)
O to väcsie bolo moje prekvapenie, ked som par mesiacov na to pocul, ze som mu tam nadaval ci co
Tak ci tak. Prejdem k dalsej casti.
Tu uz musim povedat, ze som zmenil nazor na Samaru.
Pred nejakym casom mi totiz zacala nadavat a vravela, ze mam multiucty (zrejme myslela tych spoluziakov co som spominal vyssie). Vraj ma aj dôkazy.
Hehe, uprimne, rad by som ich videl. Seriozne. Alebo aspon keby povedala, ktore ucty mi udajne mali patrit. Lebo fakt neviem
(POZN: GO boli informovani o tom, ze v case od ~8:00 - 14:00 sa viaceri ludia prihlasuju z tej istej IP adresy [nasa skola])
Teda, bol som dost zaskoceny. Preto som siel za GO. Nesiel som zalovat - co by som z toho mal?
Myslim, ze ma viacero ludi pochopi. Proste som chcel vediet, ci na mna skutocne nieco existuje. Mozno ze sused hrava? Mal by rovnaku IP. Ale ako by sa o tom dozvedela Samara?
Hold, odpoved som nedostal ani na jednu z tychto otazok.
Pisal som GO, nech ma presetria. Bol som vraj cisty.
O par mesiacov na to na mna Samara zas nadavala. Ze som podvodnik, pouzivam skripty a tak.
A navyse, ze chodim zalovat GO. Zaujimalo by ma, ako sa to dozvedela. Ja som o tom nevravel absolutne nikomu.. Takze...

Kazdy si domysli svoje
Ano, tie skripty. Dakujem velmi pekne, nemenovany byvaly hrac ogame, ktoreho prvych 6 pismen krstneho mena je Patrik. Whops, to bude asi cele krstne meno.
Tak vnesiem trochu svetla aj do tejto veci.
Myslim, ze niektori viete, o ake skripty sa jednalo. To mi staci.
Tento nemenovany hrac s tym prisiel prvy - resp. vraj to pouziva ale nieco sa tam pokazilo alebo co.
Ja ako programator (chichichi

rad si to o sebe myslim) som mu to opravil a bol za to neskutocne vdacny.
Priznam sa, anooo, som hnusny cheater a pouzival som skripty.. Asi den na baryme, dva dni na capelle.
Hrat ma s tym ale nebavilo. A nie, Samara. Na uni4 som NIKDY automizer nepouzil. NIKDY.
A odmietam tvrdenie, ze som neschopny hrac, ktory nevie nic ine len tuknut start farming ci co to tam je.
Podla mna je hranie s takymi vecami omnoho nudnejsie a v podstate nema vyznam. Takze tak. Ale pre istotu, napisem to este raz.
Vypracoval som sa sam, s moralnou podporou a dobre mienenymi radami ostatnych. BEZ SKRIPTOV a podobnych veci. Odmietam tvrdenie, ze som podvodnik.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Toto je vyssie spomenuty oddelovac.
To znamena, ze som skoncil, co som chcel povedat konkretnym ludom.
Teraz chcem oslovit vsetkych.
Dakujem, ze ste so mnou hrali, zabavali sa, lietali, obchodovali.
Nasiel som si tu vela dobrych kamaratov a uzil som si to tu.
Uni4 uz vsak nie je, co byvalo.
Pokial sa vesmiry nespoja, nemam tu co robit.
Bol som pol roka v mrazaku a neklesol som ani o jednu priecku. Ba naopak, stupol som o 2.
Tymto sa teda chcem s vami vsetkymi rozlucit a prajem vam prijemne hranie.
Nech deuterium nezdrazie tak, ako benzin.
----------------
pokial mate zaujem o acc, piste ingame msg