You are not logged in.

1

Saturday, March 6th 2010, 3:05pm

problem z prihlasenim

Quoted

Skusal som vsetko mozne ale kdekolvek sa prihlsaim mi to spravi

prihlasim sa a napsie mi toto : "You are not allowed to enter this page. You do not have the required permissions to enter this page." potom ma hned odhlasi takze sa musim znova prihlasit a napise to znova ked ale stihnem dat PM schranku tam sa mozem presmerovat an forum a ide mi to neviete kde mam hladat problem ?
Nieje "skill" hrať , ak máte celý fleeterský svet vo friendliste .

2

Saturday, March 6th 2010, 5:18pm

Ahoj takze prosim ta o par informacii:
Kedy sa zacal tento problem vyskytovat?
Menil si nieco v nastaveniach uctu? (ci uz email alebo nejake nastavenia uctu)
Prosim priloz screenshot

Zatial nevyzera nic nato ze by mali takyto problem aj dalsi uzivatelia takze zrejme nieco bude na tvojej strane. Ale prv mi odpis na dane veci aby sme mohli zistit kde je chyba a odstranit ju. :)

3

Tuesday, February 8th 2011, 7:48am

Ja mam podobny problem prihlasim sa do hry /andromeda/a po minute ma odhlasi. Uz som o tom pisal aj s mephistom napisal ze mam vypnut Ip kontrolu a stale to iste. Potom my radili vymazat cokies chase atd. a stale to iste. Zaujimave je ze ked sa prihlasujem s PC vsetko je vporiadku ale ked s notebooku je tento problem. Dakujem za radu

4

Wednesday, February 9th 2011, 8:34am

tak za prvé, mal si si otvoriť novú tému, táto je stará skoro rok, pozor na to!!!!
a čo sa toho týka robí ti to aj v inom prehliadači? alebo iba v tom jednom?
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)