You are not logged in.

1

Thursday, February 10th 2011, 9:09pm

Intergalaktická výskumná sieť

viem že sa tu niečo písalo ohľadom sieti, ale aj tak.
Mám ju postavenú na jednej planéte a keďže výskum je na všetkých planétach taký istý , tak výskum mám , aj na drzhej, ale chcem sa spýtať. Chcem si vybudovať Terraformer ale na neho mi treba energetické technológie úrovne 12. Tak som si povedal že vybudujem tu sieť, pretože sa píše o nej toto :
pomocou tejto siete spolu dokážu komunikovať vedci a výskumníci na rôznych planétach.

Každé vylepšenie pripojí na túto sieť ďalšie laboratórium, pričom pripojené sú vždy najrozvinutejšie laboratóriá.

Pripojené laboratórium musí byť dostatočne rozvinuté, aby bolo schopné
viesť aktuálny výskum aj nezávisle. Výskumné úrovne všetkých
laboratórií, zapojených v intergalaktickej výskumnej sieti, sú spočítané
dohromady
.
Ale ja nevidím žiadnu zmenu aj keď mám tu sieť na dvoch planétach. Takže musím si teraz energetické technológie vylepšiť na úroveň 12. Alebo čakám na odpoveď vopred dík. :thumbup:

2

Thursday, February 10th 2011, 9:22pm

takže má sa to takto
Intergalaktická sieť zapojuje laboratória a teda skracuje čas skúmania ale ako si tam čítal "Každé vylepšenie pripojí na túto sieť ďalšie laboratórium, pričom pripojené sú vždy najrozvinutejšie laboratóriá"(takže ak máš na domovskej planéte lvl labákov napr. 12 a na ďalšej planéte 10 a na ďalšej 8 tak ti pripojí tie čo majú vyšší lvl a teda lvl 10) a "Výskumné úrovne všetkých
laboratórií, zapojených v intergalaktickej výskumnej sieti, sú spočítané dohromady"
(to znamená že ak použijem vyššie spomínaný príklad a teda aj to pravidlo že ti pripojí lvl 12 a lvl 10 tak výsledný lvl je 22 a teda všetky výskumy ti bude skúmať takým časom ako keby že máš laboratória na lvl 22)

a teda nie je možné aby sa ti neudiala žiadna zmena, možno máš len slabo rozvinuté laboratória a teda si zmenu veľmi nepostrehol, ale určite musela nastať
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

3

Thursday, February 10th 2011, 10:04pm

inak, tie energeticke technologie skumaj tam, kde mas vyskumny labak najvyssej urovne. Ked ich vyskumas, budu ich poznat aj na ostatnych planetach, cize nemusis skumat tam, kde potrebujes terraformer.
Uz som zluceny :rofl:

4

Friday, February 11th 2011, 8:24am

No najprv sa zasmejem aký som ja eheh...... A idem nato.
THX.