You are not logged in.

1

Saturday, March 5th 2011, 7:51pm

neprehladné „quote”

zdravím,
Mám takú otázočku ohladom fora, presnejšie postovania ...neviem či sa to dá považovať za chybu, ale chcem sa spýtať či sa nedá niečo robiť s tým príkazom „ [/quote] ” ...keď niečo postnete je to celé biele, text vložený pred týmto príkazom nie je čitatelný a myslím si že to nie len mne vadí ...ak sa s tým dá niečo robiť tak by bolo dobré to napraviť :)
Ďakujem

FANS

Merrevick

2

Saturday, March 5th 2011, 7:59pm

jj, ani nevydno ci ma nikto zisk:)

VLASTNE ALIANCIE:
Top1,Top3,Top4,Top6,Top2

3

Saturday, March 5th 2011, 8:01pm

No neziskovy utoky dava na forum asi jenom Antiphus :P
Jinak to quote by se napravit dalo, ale GF jsou pomali :D
Není lehký hrát, když jste s každým kamarád.

109

"Vstávat na útok umí každej debil, skill je všechno prospat."

4

Saturday, March 5th 2011, 8:26pm

a admin fóra si s tým neporadí? Či to je fakt len vecou GF ...ako nič iné mi tu tak nevadí, no toto ma troško rozčuluje :D

FANS

Merrevick

5

Sunday, March 6th 2011, 2:03am

Ja nebudem otvarat novu temu tak sa opytam tuna či to robi na forku iba mne že sa prihlasim a pozriem si neaky prispevok a dajme tomu po chvili idem napisať komment k niečomu a zistim ze nemožem lebo ma to odhlasi a to je asi 3-4 Minutova zaležitosť od mojho prihlasenia ak sa stym niečo da robiť a dokaže to napraviť niektory z Modov tak mi poradte ale nie sem napište mi radšej PM sem zas tak často nechodim :) vdaka :)

6

Sunday, March 6th 2011, 10:17am

ja som sa toto tu už raz pýtal ešte dávno tuším ...mne toto robilo keď som používal chrome a keď som prešiel na mozillu, tak už mi to nerobilo no stalo sa mi už také aj na mozille... Nepoužívaš google chrome?Momentálne to robí aj mne no ja sem chodím len cez mobil tak tu može byť príčinou asi všetko :D

FANS

Merrevick

7

Sunday, March 6th 2011, 7:37pm

tak za prvé s tým quote s tým si musíme počkať na vyjadrenie GF (čo už dosť dlho trvá)
a to že ťa odhlasuje môže mať viacero dôvodov, cookies, typ prehľadávača, a pod. veci
niekde tu na fóre dával aj bjehna nejaké typy ako to odstrániť, myslím že to robilo akonáhle sa zmenil typ fóra
ešte jedna otázka ma napadla, robí ti to len teraz alebo ti to urobilo aj pred tým???
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

8

Wednesday, August 3rd 2011, 2:32pm

stále žiadna reakcia od GF ani po pol roku? tie quoty mi teda dosť lezú na nervy...
btw. na .org fóre sú tie qouty normálne
Say "what" again!

9

Wednesday, August 3rd 2011, 3:32pm

to aj mne...chyba mi stare dobre forum co bolo kedysi :(

Top 1 ogame.sk ACS (with me)

Ogame už len rekreačne ;)