You are not logged in.

1

Tuesday, December 6th 2011, 9:54am

Ahoj dalšia otázka

Včera ma niekto napadol z nejakej planéty, ale ak som si tú planétu chcel vyhľadať tak mi ju nenašlo ako je to možné? je to len taktika hráča a si ju premenúva alebo čo?

2

Tuesday, December 6th 2011, 11:28am

Dôležitá otázka je, ako si ju dal vyhľadať. Ak si to robil cez ponuku Hľadaj v hornom menu a potom záložka Názvy planét, tak tam nájdeš iba domovské planéty. Najjednoduchšie to je priamo z bojovej správy - naľavo máš údaje útočníka, napravo údaje obrancu, v tvojom prípade si to bol ty. To, načo treba kliknúť, je v tvare:

"Nick útočníka" z planéty "Názov planéty" [x:x:x]

Namiesto tých x:x:x si domysli súradnice a keď na ne klikneš, tak ťa to presmeruje rovno na planétu, odkiaľ letel útok.
Say "what" again!

3

Tuesday, December 6th 2011, 11:43am

nemusel ta napadnut z planety ale mohol aj z mesiaca takze ked v bojovej sprave najdes suradnice a nesedi meno planety je tam mesiac tak prejdi kurzorom na mesiac a ukaze ti nazov mesiaca ak je pomenovany na 99% to bude tvoj pripad.
FREEDOM

4

Tuesday, December 6th 2011, 11:50am

nemusel ta napadnut z planety ale mohol aj z mesiaca takze ked v bojovej sprave najdes suradnice a nesedi meno planety je tam mesiac tak prejdi kurzorom na mesiac a ukaze ti nazov mesiaca ak je pomenovany na 99% to bude tvoj pripad.
jasne to je v tom, ďikí a moc

a nevie niekto akú obranu by som potreboval na toto :)

Malý transportér-630
Veľký transportér-1,261
Ľahký stíhač-94,196
Ťažký stíhač-131
Krížnik-20,009
Bojová loď1,001
Recyklátor10,138
Špionážna sonda236
Bombardér9
Devastátor3,397
Hviezda smrti5
Bojový krížnik4,978

This post has been edited 2 times, last edit by "xAViER" (Dec 6th 2011, 12:02pm)

5

Tuesday, December 6th 2011, 12:04pm

Veľmi veľkú ;-)
V PMke som ti poslal skype na seba, pridaj si ma, dám ti nejaké rady.
Say "what" again!

6

Tuesday, December 6th 2011, 7:09pm

Bjehna z planety Eridanus X:XXX:X

Tu letku jsem nekde videl :D :D :D

MOD Pohebak / súradnice sú zakázané zverejňovať.
Není lehký hrát, když jste s každým kamarád.

109

"Vstávat na útok umí každej debil, skill je všechno prospat."

This post has been edited 1 times, last edit by "bjehna" (Dec 6th 2011, 7:20pm)

7

Wednesday, December 7th 2011, 8:00pm

daj si ma, dám ti nejaké rady.
ba, pridaj si ma, dám ti nejaké rady.

Veľmi veľkú ;-)
V PMke som ti poslal skype na seba, pridaj si ma, dám ti nejaké rady.
Prepáč nič proti, ale nemám záujem o skype nápovedy, neber si to osobne ak niečo nebudem vedieť tak sa spýtam tuto.

8

Wednesday, December 7th 2011, 9:39pm

no takto odmietať takú pomoc?
nuž ako myslíš, ale uvažuj nad tým, že tu ti može občas niekto aj blbosť povedať, radšej by som si vybral niekoho skúseného a zvlášť ako je on
ale každopádne rozhodnutie je na tebe....

myslím si že zodpovedané bolo povedané, a tak nemá zmysel robiť ďalej off topic....
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)