You are not logged in.

1

Monday, January 30th 2012, 7:29pm

The link you are trying to reach is no longer available or is invalid.

Ked rozbalim a nasledne zbalim niektoru polozku vo fore (tlacitka + a -) a potom kliknem na "Mark all Forums as read" zobrazi sa mi hlaska "The link you are trying to reach is no longer available or is invalid." Nasledne musim kliknut opat na Forum a ked kliknem na "Mark all Forums as read" bez rozbalovania a zbalovania jednotlivych kategorii, tak to ide. Vie niekto co s tym?

2

Monday, January 30th 2012, 8:14pm

s týmto ti poradím iba kontaktovať administrátora, ten bude vedieť pomocť
(ale myslím si že ho zastihneš už iba zajtra)
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

3

Tuesday, January 31st 2012, 9:12am

mne to funguje bezproblemov...

4

Tuesday, January 31st 2012, 9:38am

vyskúšaj v prehliadači vymazať cache a cookies, často to je univerzálne riešenie na viacero podobných problémov
Say "what" again!

5

Tuesday, January 31st 2012, 7:39pm

Toto som uz skusal, no vyskusal som este raz. Nepomohlo. :-(

Inac pouzivam IE9. Moze to niekto vyskusat, co ma tiez IE9?

6

Tuesday, January 31st 2012, 7:55pm

a skúšal si to aj na inom prehliadači?
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)

7

Tuesday, January 31st 2012, 8:03pm

Iny prehliadac si nemienim nahadzovat z roznych dovodov. Ale skusal som to i na inom stroji, kde je nahodena tiez IE9 a tiez to tam nejde. Ale ltestoval som to en pod mojim accountom, takze to nie je relevantny vysledok. Mozno mam nieco zle nastavene v accounte (napriklad som si povypinal niektore sekcii vo fore a pod.).

Preto sa pytam, ci to moze niekto testnut tiez v IE9 pod inym acc.

8

Tuesday, January 31st 2012, 8:12pm

Skur***ých 15 minút mi trvalo, pokiaľ som IE updateol na verziu 9, OMG! Nielenže to počas inštalácie chcelo zatvoriť dobre že nie aj dvere do izby, ale ešte to aj chcelo reštartnúť windows. S radosťou to teraz odinštalujem a nikdy viac IE ani nepáchnem, Godzila mi vyhovuje oveľa viac.

Skúsil som sa prihlásiť, klikal som na + a -, potom na Mark all forums as read a nevyhodilo mi žiadnu chybovú hlášku, takže zrejme bude problém u teba. Moja rada: vyhoď IE von oknom, ak chceš rýchly prehliadač, tak veľa ľudí si pochvaľuje Chrome.
Say "what" again!

9

Thursday, February 2nd 2012, 1:44pm

sorry za double post, ale ako som klikal na tie pluská a mínuská, tak mi to pomenilo vzhľad odkazov na jednotlivé sekcie a neviem, ako to vrátiť do podobnej podoby. Chcem aby všetko vyzeralo tak, ako sekcie uni3 a 4.
Nejaká rada?

DesertEagle has attached the following image:
  • forum.png
Say "what" again!

10

Friday, February 3rd 2012, 8:06am

Edit Profile->Management->Forums on/off

Tam zaskrtni co chces a nechces mat zobrazene.

11

Friday, February 3rd 2012, 10:01am

To som už skúšal, ale nepomohlo. Ide o to , že ja chcem mať zobrazené všetko, ale tak, aby vo všetkých vesmíroch boli hneď aj odkazy na podsekcie. No nič, možno niečo vymyslím a možno sa s tým zmierim :D
Say "what" again!

12

Friday, February 3rd 2012, 10:52am

Tak som si to skusil nastavit i u seba pre vsetky vesmiry. A hold nefunguje to ani u mna. Pokial mam zapnute vsetky vesmiry, tak to funguje len pre uni 3 a uni 4. Takze bug fora.

Edit: Hladal som riesenie na ogame.org fore. Tu istu temu som nasiel aj tam. Ak som dobre cital, tak admini musia nieco nastavit pre tieto stare odkazy, aby to redirectlo na nove.

This post has been edited 1 times, last edit by "dudasl" (Feb 3rd 2012, 11:15am)

13

Wednesday, April 18th 2012, 6:47pm

Sorry za prispevok do starej temy, ale chcel by som upozornit na to, ze ked si nastavim jazyk fora ako slovensky, tak hlaska "The link you are trying to reach is no longer available or is invalid." sa uz nezobrazuje. Ked nastavenie prenem naspat na jazyk anglicky, tak to robi opat.

Tiez som skusal aj dolupopisany problem DesertEagla, no ten tu je stale aj s nastavenim slovenciny.

14

Wednesday, April 18th 2012, 7:47pm

nie len stará téma, ale aj doublepost :D

no pozeral som na to org, neviem čo tým mali na mysli, musím sa zajtra na to opýtať Paci

15

Thursday, April 19th 2012, 3:32pm

Paci mi napísala, aby si skúsil odstrániť chache and cookie, prípadne iný prehliadač
Neviem v čom máš problém ty, ale ja keď som to tak urobil, tak to funguje tak ako má

16

Thursday, April 19th 2012, 6:45pm

Sorry, mohol som hned dat navod na zreplikovanie:

1. V nastaveni zapnutia vypnutia casti fora, si zapni vsetko (hlavne vsetky vesmiry a vsetky sekcie v nich)
2. Chod na uvodnu stranku portalu a klikni na Fórum
3. Rozbal sekciu Game
4. V sekcii Game zbal vsetky vesmiry
5. Dostanes obrazok, ako hodil DesertEagle (vid nizsie v tomto vlakne)
6. Pre Vesmir 3 a Vesmir 4 vidis rovno aj podsekcie, kym pre ostatne vesmiry nie. Bolo by fajn, aby to bolo podobne aj pre ostatne vesmiry.

Toto je mozne zreplikovat vo viacerych prehliadacoch. Asi vsetkych...

17

Thursday, April 19th 2012, 6:53pm

ach tak, no dobre, ak na to nezabudnem, tak sa opýtam Paci, no dnes tu už nie je :(
aj ja som potreboval ešte niečo riešiť, a musím čakať do zajtra

18

Friday, April 20th 2012, 12:59pm

No a máme s tým problém

Písal som o tom dnes s Paci, a vskutku to je zaujímavý problém, ktorý avšak nijako nesúvisí s problémom na fóre
Ten link, čo sem niekedy dal dudali (z org) je pre starú verziu fóra, čiže problém sa tak nedá vyriešiť

Paci si myslí že to budú problémy s prehliadačom, preto som testoval ako sa len dalo, FF 5.0 Chrome 18, IE 8 a stále nič
Paci to skúšala na FF (okrem uni3 jej idú všetky) a na IE jej to šľape bez problémov

Skúšala sa registrovať ako nový hráč, a skúšala to aj ako hosť, no stále jej to fungovalo správe
Skúšala to aj na .de fóre, a pýtala sa aby to vyskúšali aj iný na inom fóre, a im to tiež šľape tak ako má

Takže fakt neviem kde je ten problém, no ja ho mám tiež
Máte na to niekto nejaké nápady? názory??

Môže to byť problém OS??

19

Monday, April 23rd 2012, 8:00am

Ten link uz neries, to uz bezi v pohode (od SK verzie). Skus sa prosim spytat skor na ten problem pri zobrazovani jednotlivych vesmirov.

20

Monday, April 23rd 2012, 12:06pm

No však práve to sme rozoberali...
a ten príspevok čo som písal vyššie je na jednotlivé vesmíry
nezobrazuje to ani mne, ale všetci ostatný s tým problém nemajú

ja som skúšal Chrome, FF, IE a nič (najnovšie verzie)
skúšal som to aj na inom OS a tiež nič, takže ja osobne som sa zmieril s tým ako to je (a to len vďaka pokusu, aby som zistil ako to je :D )