You are not logged in.

1

Monday, April 27th 2009, 7:11pm

Sutaz - hodnosti na fore

Po dohode s nasim coma vyhlasujem sutaz o graficku podobu rankov tu na nasom fore. Grafickou podobou sa rozumie kompletná sada obrazkov, tematicky zladenych s ogame, pre funkcie:
Community Manager, Team Manager
Game Administrator, Super Game Operator, Game Operator, Trial Game Operator
Board Administrator, Super Board Moderator, Board Moderator, Trial Board Moderator
Graphics Contest Winner

Napríklad:

Obrazky musia byt vo formate JPG a ich velkost 150x50px.

Sutaz je zatial casovo neobmedzena , jej ukoncenie oznamim v tejto teme.

Odmeny pre vitaza:
1 miesto : 25 € + bude môcť používať špeciálny rank na fóre + grafika bude použitá na fóre.
2 miesto : 10 €
3 miesto: 3€

Ohladom penazi tak daju sa pouzit len a len v hrach od spolocnosti GF teda aj na ogame !!!

Vase grafické návrhy ukladajte ako odpoved k tejto teme. Posudzovat dané grafické navrhy bude cely tim ogame.sk

Ak mate nejake nejasnosti tak piste mi pm alebo email. Budem sa snazit odpovedat rychlo.

Pozna. Do tohto topicu vkladajte len a len svoje graficke navrhy !!! Ak chcete o nich diskutovat tak nato je sekcia Diskusia tak to respektujte.

2

Friday, May 8th 2009, 9:02pm

Ahojte mili uzivatelia,
sutaz dalej trva a pevne verim ze sa zapojite. Sutaz uz je dlhsiu dobu spustena a este sme nevideli ziadne navrhy , nuz ale som si isty ze my na ogame mame umelcov ktory sa takto coskoro realizuju.

Cakame na vase graficke navrhy !

Nieje to doublepost ale riadim sa pravidlom fora c.13 !

3

Thursday, June 11th 2009, 3:36pm

Taaaaakze :D o neco som as pokusil :D skoncilo to strasne ale dam to sem mozno sa rozhybete viacery a pridu aj nejake pekne :P

PS: Su optimalizovane uz na nove forum tam budu tie pozadia splyvat takze to bude trosku inaksie :P :P

Quoted

Moc prináša aj veľkú zodpovednosť.

4

Thursday, June 11th 2009, 8:53pm

fuuuuuuuu... :) nieco co ma mensiu velkost nepoznate??

smod radek// vytvorte s spame si o tomto temu ale tu sa vkladaju len uz hotove vytvory , je to jasne ?
keby ludia nerobili chyby nebolo by co robit a tym padom by nastal stav NUDA!!!
:vader:

5

Thursday, June 11th 2009, 10:01pm

jo zabudol som prihodit jak to asi bdue vyzerat na novom fore s tymito hodnostami :D

Porusim troska pravidla o velkosti obrazku ale snad mi to prepacite :)

Moc prináša aj veľkú zodpovednosť.

6

Wednesday, July 8th 2009, 8:11pm

Ahojte tymto postom uzatvaram sutaz o graficke ranky. Je len skoda ze sa takmer nik nezapojil okrem speedera21.
Vitaz je jasny teda gratulujem.
Teda :nclosed: