You are not logged in.

1

Sunday, October 4th 2009, 12:24am

Next Generation OGame meets old OGame!

Quoted

V skratke o co ide ?

Na .org zacali davat novy redesign na stare vesmiry..

A nas to pravdepodobne neminie,otazka je,kedy to sem pride

a kedy sa zmenia vsetky vesmiry na novy redesign.

Ak si niekto chce precitat original .org verziu tak nech sa paci

(nahravaju novy design bez zmien ako astrofyzika a podobne kraviny
ale
taktiez sa nevylucuje v buducnosti,ze sa dodaju aj "novinky" do starych uni.

Osobne skoncim hned ako sa to zmeni.

2

Sunday, October 4th 2009, 8:27am

Ano GF uz zacalo davat novy redezijn na stare vesmiry.To je pravda. Samozrejme ako vsetko co sa robi zacalo sa to na nemeckych a anglickych serveroch. Ale postupom casu to pride aj ku nam , presny cas nevieme. Sledujeme to kazdy den takze ak sa objavi informacia ze prisli na rad .sk servery tak to urcite dame vediet na fore v sekcii novinky v hre.

3

Sunday, October 4th 2009, 8:45am

no mne by so ta tiez nelubilo mne sa paci ogame tak ako je a nechcem na nom nic menit!!
Nitr0X - Sk.Uni 3, ALI Karibati - 362.424 92rank
Fleet - 121rank
Vyskum - 50rank
No redesign for old universes!

4

Sunday, October 4th 2009, 9:12am

ak bude redesin ... koncim .. je podla mna je to kravina

Quoted

Im Going Back:D

5

Sunday, October 4th 2009, 9:17am

aj andromedu som hral ale prestalo ma to bavit orig. ogame je najlepsie a ziadne napodobeniny malo by to tak zostat ale ked sa gf tak rozhodnu tak nam zostane iba skoncit :surrender2:
Fleet - 121rank
Vyskum - 50rank

6

Sunday, October 4th 2009, 9:42am

Vraj to budu davat od najnovsich vesmirov, takze ked uvidia pokles hracov na UNI4, UNI3, je (mala) moznost, ze si to rozmyslia a my ostaneme v starej pohodovej verzii. Alebo nas zbavia zavislosti na ogame ;)
Nechame sa prekvapit.

7

Sunday, October 4th 2009, 6:18pm

JA dufam ze aspon 1. nechaju ako taky skanzen :D tiez si neprosim zmenu na uz zabehnute vesmiry
MOON - *6*
HOF - *25*
ADV-
*1*
DS - *8*

8

Sunday, October 4th 2009, 6:25pm

aj tak si neviem predstavit ze na stare vesmiri daju astrofyziku ako by to fungoval?? u novych hracov o.k. ale ty co maju 9 planet
Fleet - 121rank
Vyskum - 50rank

9

Sunday, October 4th 2009, 7:35pm

osobne by som bol rad aby stare vesmiry ostali ako pamätne ale to sa nestane z jednoducheho dovodu. Hru treba aktualizovat, opravovat vzniknute chyby. A to GF uz nebude robit. GF sa s marketingoveho hladiska neoplati zameriavat na stare obohrane vesmiry radsej budu updatovat redizajny. Preto si myslim ze uzivajte si stare vesmiry kym ich mame. Uvidime co si na nas GF pripravy :)

PS: aj redizajn ma svoje caro hlavne pre hracov co stare nehrali.

10

Sunday, October 4th 2009, 7:47pm

no len my mame 1 problem:D mi to stare hrame takze z carom sa mozme rozlucit:D
Fleet - 121rank
Vyskum - 50rank

11

Sunday, October 4th 2009, 7:50pm

asi tretine hracov to nebude zvladat internet a skoncia s ogame...dnes sa uni2 dostala pod 1000 hracov a uni3 pod 1200 - to uz je viac nez kriticke a oni to este zhorsuju...neviem o co im ide ved budu prichadzat o platicov co kupuju DM

12

Sunday, October 4th 2009, 7:56pm

Moj kamos videl ako vyzera prerobene stare uni na nove,nic sa tam v podstate nezmeni a symbol astrofyziky bude mat Expedicna technologia takze tento strach mat nemusis floppy. budete mat akurat zmeneny dyzajn hry to je vsetko.
:) :) :)
Videl to na starom Nemeckom uni ktore uz je prerobene na nove...

13

Sunday, October 4th 2009, 9:06pm

no neviem ako to bude s new werzii ale tiez sa mi to moc nepaci hram teraz na cz. serveri andromedu teda uni 10 a ma to tak nepritahuje ako ten nas stary redis. Jedine v com vidim plus v new redisaine je graficka uprava, nemsie zmeny a o cosi vylepsene pouzivanie v urcitych systemoch. Ale o vysielani letky to zase tak dobre nevypada.
2 x HOF

14

Sunday, October 4th 2009, 10:47pm

Akoze proti redizajnu nemam nic ak je na novom vesmire, ale toto co idu urobit vymaze tych par hracov co na starych kozmoch ostalo - a ja budem medzi nimi. Odmietam hrat s redizajnom. Je velmi neprakticky, pomaly a neda sa ani cez mobil hrat.
Mozete GF odkazat nech si n. dizajn strcia viete kam.
Universum 1 - SK - [OUE] - 18 HoF - 2 Adv - 6 Moon - 9 DS Destroyed - Terminated
Universum 4 - SK - [__DX__] - 1 HoF - Terminated
Universum 6 - SK - [X-COM] - 3 or more unpublished HoF´s - playing as KAPUDRANT
Universum 9 - CZ - [PDS] - 7 HoF - 1 Adv - Terminated

15

Sunday, October 4th 2009, 11:27pm

no tak toto je pre mna neprijemna sprava, dufal som ze to zostane jak to je

vyskusal som si novy dizajn na cz org ale vzhladom k pomalosti netu a serveru si neviem predstavit ako tam nieco casujem presne na sekundy, vzdy som sa rad vratil sem na uni3 ale teraz uz nebude kde

tak mi zostane len nabehnut na poriadne rychly net alebo Ickarit....skoda ;(

mozno by bolo fajn ked sa bude davat specialny vesmir urobit jeden old school so starym dizajnom, ked bude vsetko bezat na novom ten old vesmir by mal poriadny uspech si myslim

16

Monday, October 5th 2009, 7:37am

najvacsia kok*ina aku som pocul.... stary vesmir by mal ostat starym a ne donho *ebat ten novy redizajn... posrali andromedu a teraz chcu posrat aj u1-u4 ? to je chore chlapci s GF...preco prosto nenechaju stary zasraty vesmir ???? preco ? ked niekto povie aby to pritiahlo ludi tak to pravda neni do rozbehnuteho vesmiru sa nikto nelogne...

ps: nedalo by sa to dako vyriesit s GF... ? ci by nespravili vynimku ?
Lieber sterben, als ein Sklave zu sein

17

Monday, October 5th 2009, 7:40am

no gf si myslia ze preto je tu tak malo hracov lebo je to stary vesmir
Fleet - 121rank
Vyskum - 50rank

18

Monday, October 5th 2009, 9:22am

Tiež som si vyskúšal Andromédu, aby som mohol porovnať. Ale z 800 miesta som sa vyšplhal na 6. Na 99% táto zmena bude pre mňa znamenať ende. Je to pomalé, neprehľadné, nezáživné a nedá sa hrať z mobilu. Je to vesmír pre minerov a korytnačky. Pre dravcov ako ja, tam nie je miesto. Hrám na 7 stálych a 2 útočné planéty. Čo už, ak si budem chcieť ešte niekedy zahrať sieťovku, tak sa poobzerám po hre mimo produkcie GF. Ale je to veľká škoda, zničiť tak dobrú hru. ( Bola stvorená pre šikovných, rozumných a inteligentných hráčov. Lamkám a deťom chýbať určite nebude. Tí môžu začať pomaly oslavovať. 8o )

PS : MOD-y hoďte nejakú anketu. ( pre a proti redizajnu na starých vesmírov ) Nič to nezmení, ale aspoň budeme vedieť ako sa pozerajú nato viacerí hráči.

PS : Niekto by mohol spraviť malý obrázok. V ktorom by bolo : Som proti redizajnu na starých vesmíroch. Kto by chcel, ten by si ho dal do podpisu.
Som proti redizajnu starých vesmírov. Pre dosť hráčov to bude znamenať koniec s ogame.

UNI2 SK minulosť : pri odchode TOP1 :ABaD: UNI4 SK minulosť : pri odchode TOP1

... vlastné účty ...

This post has been edited 1 times, last edit by "tiger" (Oct 5th 2009, 9:30am)

19

Monday, October 5th 2009, 10:06am

Tiež som si vyskúšal Andromédu, aby som mohol porovnať. Ale z 800 miesta som sa vyšplhal na 6. Na 99% táto zmena bude pre mňa znamenať ende. Je to pomalé, neprehľadné, nezáživné a nedá sa hrať z mobilu. Je to vesmír pre minerov a korytnačky. Pre dravcov ako ja, tam nie je miesto. Hrám na 7 stálych a 2 útočné planéty. Čo už, ak si budem chcieť ešte niekedy zahrať sieťovku, tak sa poobzerám po hre mimo produkcie GF. Ale je to veľká škoda, zničiť tak dobrú hru. ( Bola stvorená pre šikovných, rozumných a inteligentných hráčov. Lamkám a deťom chýbať určite nebude. Tí môžu začať pomaly oslavovať. 8o )

PS : MOD-y hoďte nejakú anketu. ( pre a proti redizajnu na starých vesmírov ) Nič to nezmení, ale aspoň budeme vedieť ako sa pozerajú nato viacerí hráči.

PS : Niekto by mohol spraviť malý obrázok. V ktorom by bolo : Som proti redizajnu na starých vesmíroch. Kto by chcel, ten by si ho dal do podpisu.
naprosto suhlasim z tigrom je to na ... ale ten obrazok by mohol niekto spravit nieje to zly napad a tu anketu by som urcite vytvoril
Fleet - 121rank
Vyskum - 50rank

20

Monday, October 5th 2009, 12:14pm

tiez suhlasim s tigrom, novy dizajn je krajsi, ale zbytocne komplikovanejsi. A dufam ze SK server zvladne aj novy dizajn, lebo ako vieme server laguje aj pri starych uni. Na novych UNI su novy hraci a hraci ktory neuspeli v starsich vesmiroch, zmena dizajnu na tych starych vesmiroch rozhodne vela hracov neprilaka.
Dnes (5.10.2009) situacia na UNI3 (poradie v rebríčku xx z 1.044)
ked sem hodia novy dizajn tak tam bude nieco ako : (poradie v rebríčku xx z 444) ale to tu uz asi aj tak neostanem vdaka new dizajnu, radsej by pomohlo propagovanie Ogame, a nie vymyslanie somarin od GF