Quoted
V skratke o co ide ?
Na .org zacali davat novy redesign na stare vesmiry..
A nas to pravdepodobne neminie,otazka je,kedy to sem pride
a kedy sa zmenia vsetky vesmiry na novy redesign.
Ak si niekto chce precitat original .org verziu tak nech sa paci
(nahravaju novy design bez zmien ako astrofyzika a podobne kraviny
ale
taktiez sa nevylucuje v buducnosti,ze sa dodaju aj "novinky" do starych uni.
Osobne skoncim hned ako sa to zmeni.
)This post has been edited 1 times, last edit by "tiger" (Oct 5th 2009, 9:30am)
naprosto suhlasim z tigrom je to na ... ale ten obrazok by mohol niekto spravit nieje to zly napad a tu anketu by som urcite vytvorilTiež som si vyskúšal Andromédu, aby som mohol porovnať. Ale z 800 miesta som sa vyšplhal na 6. Na 99% táto zmena bude pre mňa znamenať ende. Je to pomalé, neprehľadné, nezáživné a nedá sa hrať z mobilu. Je to vesmír pre minerov a korytnačky. Pre dravcov ako ja, tam nie je miesto. Hrám na 7 stálych a 2 útočné planéty. Čo už, ak si budem chcieť ešte niekedy zahrať sieťovku, tak sa poobzerám po hre mimo produkcie GF. Ale je to veľká škoda, zničiť tak dobrú hru. ( Bola stvorená pre šikovných, rozumných a inteligentných hráčov. Lamkám a deťom chýbať určite nebude. Tí môžu začať pomaly oslavovať.)
PS : MOD-y hoďte nejakú anketu. ( pre a proti redizajnu na starých vesmírov ) Nič to nezmení, ale aspoň budeme vedieť ako sa pozerajú nato viacerí hráči.
PS : Niekto by mohol spraviť malý obrázok. V ktorom by bolo : Som proti redizajnu na starých vesmíroch. Kto by chcel, ten by si ho dal do podpisu.
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH