You are not logged in.

41

Wednesday, October 14th 2009, 11:47am

ako je potom mozne ze madari maju specialny vesmir 5 ????!

Quoted

No more in game.
Only in memories
Master Of Bublifuks

42

Wednesday, October 14th 2009, 1:27pm

ako je potom mozne ze madari maju specialny vesmir 5 ????!
ogame team je moja odpoved..

na vsetkych ogame portaloch v pravidlach stoji,ze utocnik moze zautocit 6 krat na jednu planetu
a tym padom ak niekto ma 9 planet,mozes na neho zautocit 9x6...

samozrejme u nas inteligent prelozil pravidla po svojom a pravidla tu boli 6x na jedneho hraca.
( pravidla boli zmenene pred par mesiacmi a znova sa tu objavili tie iste stare pravidla..
nechapem niektorych clenov ogame teamu.. )

ak by ogame team chcel spravit siesty vesmir specialny,kde pojde obrana do trosiek,tak by to spravil..
tak isto si myslim ze ak by ogame team chcel ponechat uni1 na starom designe tak by to nebol ziaden problem

naivne si mysliet ze vsetky vesmiry na .de .org budu zmenene na novy redesign..
urcite ostane zopar vesmirov na starom designe..

43

Wednesday, October 14th 2009, 1:42pm

ja mam aj tak pocit ze cely SK ogame moze ist do hajzlu s takym pristupom...

Quoted

No more in game.
Only in memories
Master Of Bublifuks

44

Wednesday, October 14th 2009, 1:48pm

Ako keby tam uz davno nebol....

Zedols ma pravdu, hociaky vesmir moze byt special, len by to chcelo aj trochu vole...

A Vesmir so starym dizajnom je by som povedal aj menej nakladny, ako novy - nemusi sa nic menit, a nebudu tam ziadne updaty ani nic, kedze vyvoj stareho dizajnu nebude pokracovat.... Takze tiez by stacilo len napisat daku spravu GF, ze komunita ogame.sk by tymto padom len utrpela...

Nech si novy dizajn davaju na nove vesmiry... ale stare treba nechat na pokoji!
Universum 1 - SK - [OUE] - 18 HoF - 2 Adv - 6 Moon - 9 DS Destroyed - Terminated
Universum 4 - SK - [__DX__] - 1 HoF - Terminated
Universum 6 - SK - [X-COM] - 3 or more unpublished HoF´s - playing as KAPUDRANT
Universum 9 - CZ - [PDS] - 7 HoF - 1 Adv - Terminated

45

Wednesday, October 14th 2009, 3:01pm

Nechcem niekomu kazit iluzie ale SK ogame je vytiahnuty z hajzlu a dva krat ogrcany z mojho pohladu..

Nebudem sa tu viac rozpisovat,lebo to ziadnu cenu nema..

Polozim vam vsetkym jednu jedinu otazku.

Ak vedenie ogame-teamu na slovensku nema chut,ani motivaciu starat sa o tento portal,
starat sa o hracov ktory tu hraju a ktory su na 150% prednejsi ako niaky clen ogame teamu,
robit prostredie hratelne a čistit to od "zlych" ludi,ktory sa nachadzaju v prvom rade v ogame teame

tak potom na kereho barana ich tu mame?

Ogame team ma byt cisty,neskorumpovany team ludi,
ktorym zalezi v prvom rade na ludoch pre ktorych to vlastne robia v konecnom dvosledku..

BA radek// warn za urazku celeho timu ogame.sk

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

46

Wednesday, October 14th 2009, 3:05pm

ja sa hlboko ospravedlnujem..vacsinou je to 10 server, niekedy je to aj ine cislo ako napriklad na orgu alebo hu..
a vonkoncom to nie je ogame teamom ale je to GF team ktory tieto veci schvaluje sam bez toho aby s niekym komunikoval..
my nemame speci-vesmir a nemaju ho ani cesi, ani americania a oni maju viac vesmirov ako my ze?
tie pravidla boli preto tak spravene aby bola aspon nejaka ochrana slabsich hracov..co sa samozrejme nijak nepreukazalo+GF ma svoje pravidla ktore si my nesmieme menit..to sa samozrejme nevedelo dopredu ked sa to menilo...
tiez sa kazdy ucime...ked clovek spravi raz tak, je zle..ked spravi onak, je tiez zle... :dash:
ogame ma byt o hre, to je pravda, ogame ma byt aj o ludoch ale ogame je aj o pravidlach a ked ich niekto nedodrziava tak je potrestany..ked niekto niekoho nabonzuje bez JASNYCH opakujem JASNYCH dokazov tak cely ogame team nemoze a nespravi nic kedze na zaklade subjektivnych nazorov konat nechceme..
tato tema nebola zalozena koli tejto diskusii aky je ogame team ale old gen meets next gen a mal by to vediet aj zakladatel :rules:
PS: odporucam si precitat hierarchiu teamu, na koho a komu sa mozte stazovat...
:newbie:

47

Wednesday, October 14th 2009, 3:26pm

Quoted

ked niekto niekoho nabonzuje bez JASNYCH opakujem JASNYCH dokazov tak cely ogame team nemoze a nespravi nic kedze na zaklade subjektivnych nazorov konat nechceme..
nebudem sa vyjadrovat ku vsetkemu co si napisal ale napisal si v skratke

"vsetko oni,my nic" - dost dobre,to ako ked male dieta ukradne cukrik a ukaze na spoluziaka,to on,ja nic..

k tomu co mam v qoute len tolko,ze nikto na nikoho nic nebonzoval
dany hrac,ktory spolupracoval s operatorom sa sam priznal na fore kde zverejnil svoje praktiky s operatorom
a nebola to len jedna sprava... ak take vyjadrenia neberes vazne - tak potom nemame o com
(hlavna vec,ze ludia su na fore banovany za ovela banalnejsie priestupky)

cele je to o tom,ze po takychto kauzach si povie 50% hracov,naco dodrziavat pravidla
ked ani sam operator hry ziadne pravidla nedodrziava a "hra proti nam"...
( dostal som X sprav od ludi,ktory maju multi ucty spravu "hrat fer neni v mode na ogame.sk" )
samozrejme ze nikto neni zabanovany a smeju sa vsetkym do ksichtu

k redesignu len tolko,ze kde je vola,je cesta.. ked neni vola,neni cesta.

ps haus: mozno budes prekvapeny ale som v online kontakte s clovekom z GF..
a viem velmi dobre ake mame moznosti ako hraci.. a
:newbie: si nechaj

This post has been edited 1 times, last edit by "ZED0LS" (Oct 14th 2009, 3:33pm)

48

Wednesday, October 14th 2009, 6:50pm

ZEDOLS ty nevies nic o praci v time. Vsetko co pises su len domnenky,dohady, to co si od niekoho pocul atd.. Nikdy si nebol v time a tym padom nevies o tom nic!
Su urcite veci v ktorych maju urcite slovo timy ( sk,cz,de,org ...... ) a mozme tu nieco vyriesit popripade sa dohodnut s GF. Lenze existuju aj veci v ktorych nemame ziadne pravo a ktore su uz dopredu dane. To ze sa budu stare vesmiry menit na nove je uz definitivne rozhodnutie GF a jedine ostava sa s tym zmierit.

49

Wednesday, October 14th 2009, 6:57pm

to ste vraveli aj o specialnych uni, ze vzdy je to 10. uni v poradi...

Quoted

No more in game.
Only in memories
Master Of Bublifuks

50

Wednesday, October 14th 2009, 7:02pm

Ja ti takto poviem. Na uvodnej stranke najdes specialne uni ktore su:

Vesmír 50 je výročný - obsahuje 100 slnečných sústav v každej galaxii, 50 galaxií a beží dvojnásobnou rýchlosťou.

Vo vesmíroch 14, 15, 20 a 25 sa 30% zdrojov zo zničených obranných zariadení mení na trosky.

Vesmír 20 je jubilejný a nemá nováčikovskú ochranu, mesiace, rakety, Hviezdy smrti, bombardéry ani opakovanú streľbu. Neplatí tu pravidlo o agresivite.

Vesmír 18 má 19 galaxií.

Vesmír 60 beží dvojnásobnou rýchlosťou.

Vo vesmíre 66 neplatia pravidlá o agresivite a tlačení.

Vesmír 70 beží dvojnásobnou rýchlosťou a až 70% surovín sa mení na trosky.

---
Ja som nikdy zdorazdnujem nikdy nedostal spravu ze by niekto chcel specialny uni , obcas niekto nieco na fore spomenul ale nikdy nie viac ako par ludi nieco take pisalo. Po pravde neviem ci by si dal dat specialny aj na uni6 ked pride , fakt neviem ale tak spytal by som sa a bolo by.

51

Wednesday, October 14th 2009, 7:34pm

Urcite sa tu hovorilo, ze by sa chcel specialny vesmir skor, aby to aspon trocha zvysilo atraktivitu...napr trosky z obrany...a viem ze nam bolo povedane za specialny moze byt iba kazdy 10. uni.... pritom madari maju uni5 special

Quoted

No more in game.
Only in memories
Master Of Bublifuks

52

Wednesday, October 14th 2009, 9:44pm

Ja ti takto poviem.
Ja ti takto poviem,v Ss1 si mi dal dnes vecer warn za to,ze som sa ta opytal nieco po spanielsky.

Ako normalne nemam slov.. Tu si mi dal tiez warn,za to,ze som podla teba urazil cely ogame team.

Vies co radek? smejem sa ti,nebudem to ani komentovat...

Co sa tyka redesignu,tazko komunikovat s clenom z teamu,
ked namiesto komunikacie rozdava warn a tym padom clovek bude radsej ticho.. dobry pristup.. co dodat

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

53

Thursday, October 15th 2009, 9:47am

Povoleny jazyk na fore nie je spanielcina alebo sa mylim? Taktiez je zakazane urazat clenov teamu a dokonca aj ostatnych uzivatelov fora....!
o com este komunikovat? nemame na to dosah..a ked ty komunikujes s clenom GF, resp zamestnancom GF tak si to vybav sam ked vies ake mas moznosti ohladne redesignu o com je tato tema..koniec debaty, bavte sa o redesigne alebo o tom co vas na nom trapi a nie o warnoch --> aj to je zakazane?
robis sa stale hracom excellence a pritom neovladas ZAKLADNE pravidla fora...:)
cize :newbie: je na mieste si myslim...