You are not logged in.

21

Monday, October 26th 2009, 11:29pm

26.10.2009 23,27hod
vesmir 3 : hracov 887 , z toho 735 ma > 0 bodov
Chcem byť slobodný, nie sledovaný ! http://www.loupak.cz/video/technika-a-pc/9091-co-je-acta

22

Tuesday, October 27th 2009, 9:39am

Na andromede už to nenápadne klesá. Posledné dva-tri dni, je to pod 3.000. Áno veľa hráčov je neaktívnych a v dovolenkovom režime. Verím tomu, že tieto čísla pôjdu ešte rapídne dole. V ostatných vesmíroch je to čo do počtu ešte horšie. ALE! Spolu vo všetkých vesmíroch je dostatok schopných (ak nie špičkových) aktívnych hráčov, ktorí by v jednom vesmíre mohli rozbehnúť plnohodnotný Ogame...
PS: Nechcem tým ale otvárať žiadnu debatu o jednotnom vesmíre apod.

23

Tuesday, October 27th 2009, 8:43pm

Quoted

27.10 2009 uni1

1.234
914 > 0

aby som okomentoval tvoju myslienku,spojit vsetkych hracov do jedneho vesmiru a hrat
tak v skratke
ty si naozaj myslis ze vsetkym hracom sa chce zacinat od zaciatku?
neviem kolko to hras ty ale ja to hram rok a par mesiacov na u1

ja som si na uni1 splnil svoj sen,ktory som mal od zaciatku co to hram
podarilo sa mi to ako prvemu slovakovi a to ma robi viac nez spokojnym..
proste som vyhral moju osobnu hru a koncim :) otazka je kedy..

kebyze nasi operatori su viac aktivny,tak sa uz davno vyjadria k zmene redesignu
a daju priblizny datum,kedy to mozeme ocakavat..
ci je to mesiac,tri mesiace alebo polroka,o tom tu nikto nehovori a to je najpodstatnejsie,pre mna aspon

24

Tuesday, October 27th 2009, 9:07pm

ja si myslim ze to bude mrzet hadam kazdeho kto vysiel z novacikovskej obrany....
ja konkretne hram OGame 7 mesiac mam 91 000 bodov a som na 194 priecke..hram na UNI 3...
a ak mi ten ucet zrusia na OGame jednoducho zabudnem....vela casu som pri tom stravil...pamatam si ako som setril na hyper pohon 6 a neveril som ale sa mi to podarilo za jeden den ked som zozbieral suroviny s planet....tiez si pamatam ako som 2 tyzdne setril na nano lvl 2 na jednej planete len tazbou...
a tiez si pamatam ked som prisiel o svoju, pre mna velku flotilu :( ....ale neskoncil som a hram dalej a mam este vacsiu a silnejsiu flotilu ako predtym.... :thumbsup: :gamer:
proste vsetka snaha vyjde navnivoc....a mozes zacat od zaciatku...a to uz moc dobre neni ;(

25

Tuesday, October 27th 2009, 11:41pm

Quoted

27.10 2009 uni1

1.234
914 > 0

aby som okomentoval tvoju myslienku,spojit vsetkych hracov do jedneho vesmiru a hrat
tak v skratke
ty si naozaj myslis ze vsetkym hracom sa chce zacinat od zaciatku?
neviem kolko to hras ty ale ja to hram rok a par mesiacov na u1

Či si naozaj myslím...? Nie je dôležité, čo si myslím a už vôbec nie či naozaj. Sprav pre nás oboch jedno: ak nemusíš, tak za mňa nemysli. Ak som niečo nechcel, tak otvárať to ako debatu, lebo koľko ľudí toľko názorov na vec. Návrh poďme všetci začať spolu od znova, je tak jednoznačne nezrealizovateľný, že to musí byť jasné každému, kto dokáže spočítať dva a dva. Teda aj malé dieťa. Ty si napríklad ako prvý slovák vyhral svoju osobnú hru. Keby existovali majstrovstvá v ogame, kde by sa stretla celá špička, nechcel by si to všetkým dokázať, nemal by si motiváciu potvrdiť svoje postavenie ? ! ? Samozrejme je to v rovine "Keby" - v rovine fantázie, ale oprav ma ak všetci, čo hráme túto scifi hru, nemáme radi fantastično... PS: Nemám patent na univerzálne blaho, toto je iba môj názor. Môžem byť aj úplne na omyle. Ale vždy budem zastávať hľadanie spôsobov, ako sa veci dajú, a nie hľadanie dôvodov, ako sa veci nedajú !

26

Wednesday, October 28th 2009, 9:57am

v skratke a strucne. ja nemusim nikomu nic dokazovat,zacal som hrat,dal som si ciel,splnil som si ho.
momentalne mam druhy sen,ktory o par dni sa stane realitov
a tym si potvrdim postavenie na uni1 a naozaj stastny skoncim. nikdy viac ogame. nikdy.

a keby bolo keby,tak potom by ludia od GF dostali rozum,
lebo musia vidiet totiz vlnu nespokojnosti ktora sa vzniesla po vyhlaseniach ze stare vesmiry caka zmena
a nechali by tu myslienku tak a pokracovalo by sa do konca na starych.. treba si uvedomit ze sa to netyka len slovenskeho ogame,ogame hra celoplosne desatisice hracov.. andromeda je z celeho ogame tak 10-15% max tipujem
ale neriesim,ja uz sa na tuto temu nebudem viac vyjadrovat,ja som uz zmiereny s koncom,nelutujem straveny cas tu
moja uloha bola splnena :)

27

Wednesday, October 28th 2009, 11:49am

Oct 28 : 816

za 4 dni 22 hráčov opustilo UNI 2 .... "krásna štatistka" ;(
...späť v hre ...

28

Wednesday, October 28th 2009, 12:35pm

Zedols neviem, kde si sa dočítal, že niekomu MUSÍŠ niečo dokazovať ? ? ? Ak ale reaguješ na mňa, tak ja som napísal ako myšlienku, nie ako pokyn, povinnosť. Zopakujem: ...nechcel by si... (nie že niečo musíš). Proste výzva, žiadna provokácia, alebo atak voči tebe. Splníš si cieľ, ktorý je/bol pre teba top? Chceš skončiť? Jasne, to je tvoja osobná vec. Ale, nikto nie je tak high, žeby už nemohol ísť ďalej, dosiahnuť viac. Ani Muhamad Ali, ani Michael Jordan, ani Pelé, ani Schumacher. Nepriamo ti dám za pravdu, je to otázka motivácie, ak nemáš chuť ísť ďalej, nechoď. Prídu iní, ktorí budú mať chuť a pôjdu. Ale ak by kvalita zostala bolo by to lepšie pre všetkých. Myslím si to...

29

Wednesday, October 28th 2009, 12:43pm

ja si myslim ze vecsina hracov opusta ogame preto lebo su ustavicne farmeny a nie preto ze nastupuje novy redesing (mozno to tu uz niekto napisal,vsetko som to necital iba tak narychlo)

ako napriklad toto
Útočník vyhral bitku!
Získava:
106.113 kovu, 54.001 kryštálov a 16.198 deutéria

Útočník stratil celkom 0 jednotiek.
Obranca stratil celkom 292.000 jednotiek.

mozno sa niektory pitate:ako to ma potom niekto hrat?

jednoducho,ze to niektorych prestane bavit

a nebol to len 1 utok
hrac co ma 2M bodov utoci na hraca co ma 230k bodov
pre mna to je nic tych 170k nasetrim za 1 den v pohode na 1 planete a tie strati boli iba obrana
resp. utoci za mizernych 150k surovin po odratani spotreby co ma za par hodin tazby

ale ako sa s tym vyrovnaju niektory co to absolvuju kazdy den niekolko krat
alebo ti co si ledva nasetria suroviny aby mohli postavit nejaku budovu
a niekto im ich zobere

ak chcete minimalizovat pokles hracov tak ich prestante farmit za tak malo surovin

to je len moj nazor

30

Wednesday, October 28th 2009, 3:15pm

uni 4 -1 343 hracov :omg: sak takmer polovica z toho kasle na ucet a nehraje

Calibre 5.56 mm
Weight 4.98 kg (with loaded magazine and optical sight)
Length 785 mm
Barrel length 518 mm
Muzzle velocity 940 m/s
Feed 30-round magazine
Effective range 400 m
Cyclic rate fo fire 610-775 rpm
Stop redesingu:omg:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

31

Wednesday, October 28th 2009, 5:37pm

ja si myslim ze vecsina hracov opusta ogame preto lebo su ustavicne farmeny a nie preto ze nastupuje novy redesing (mozno to tu uz niekto napisal,vsetko som to necital iba tak narychlo)

ako napriklad toto
Útočník vyhral bitku!
Získava:
106.113 kovu, 54.001 kryštálov a 16.198 deutéria

Útočník stratil celkom 0 jednotiek.
Obranca stratil celkom 292.000 jednotiek.

mozno sa niektory pitate:ako to ma potom niekto hrat?

jednoducho,ze to niektorych prestane bavit

a nebol to len 1 utok
hrac co ma 2M bodov utoci na hraca co ma 230k bodov
pre mna to je nic tych 170k nasetrim za 1 den v pohode na 1 planete a tie strati boli iba obrana
resp. utoci za mizernych 150k surovin po odratani spotreby co ma za par hodin tazby

ale ako sa s tym vyrovnaju niektory co to absolvuju kazdy den niekolko krat
alebo ti co si ledva nasetria suroviny aby mohli postavit nejaku budovu
a niekto im ich zobere

ak chcete minimalizovat pokles hracov tak ich prestante farmit za tak malo surovin

to je len moj nazor

A to chces povedat ze ty utocis len na hracou ktory maju zhruba tolko bodov co ty a na prekonanie ich obrany padne polovica tvojej letky neklam sam seba

A po druhe v uni 3 sa lahko daju farmit len takito hraci lebo ak nejaky hrac na chvilu preklzne pozornosti ostatnich prve co spravi postavi 500 TL proste obranu ktoru sa neoplati rozbijat ked som zacal hrat ogame 1 tak cielom hry bolo mat sylnu letku ktora budila respekt teraz sa kazdy opevni obranou a farmarci sa na takich hracoch o okich pises aspon v uni 3 je to moja skusenost

32

Thursday, October 29th 2009, 1:23pm

A to chces povedat ze ty utocis len na hracou ktory maju zhruba tolko
bodov co ty a na prekonanie ich obrany padne polovica tvojej letky
neklam sam seba

po tom co mi zostrelili letku nefarmim nikoho,stavam len budovy a vyskum
a urcite som pred tym nefarmil hracov co mali o viac ako 50k bodov menej ako ja a zisk lebol taky mali pre tolko bodov
a ak sa nahodov nasiel aj slabsi tak to len Icko

33

Monday, November 2nd 2009, 2:33pm

UNI 3 UZ JE IBA 850 HRACOV A KLESA

34

Monday, November 2nd 2009, 5:28pm

Quoted

27.10 2009 uni1

1.234
914 > 0

Quoted

2.11 2009 uni1

1.182

35

Monday, November 2nd 2009, 5:44pm

uni3 = 851 hráčov, stale klesá
iba 698 ma viac ako 1 bod a len 388 je von z ochrany
a to si odratajte, ze z tych 698 co su (i) alebo maju stale dovolenku ked to zhrniem tak na uni 3 mozno hra tak do 300 maximalne 350 ludi :(
UNI3.sk - stopo 3 807 616 rank=10, fleet=14, research=9, ali K9 COP
15. 12. 2011 - 11:03

36

Monday, November 2nd 2009, 5:49pm

uni4 :2.11. pocet hracov-1303
918 hracov ma viac ako bod
tendencia:zostupná
vecina "dovolenkuje" alebo ma iI

Calibre 5.56 mm
Weight 4.98 kg (with loaded magazine and optical sight)
Length 785 mm
Barrel length 518 mm
Muzzle velocity 940 m/s
Feed 30-round magazine
Effective range 400 m
Cyclic rate fo fire 610-775 rpm
Stop redesingu:omg:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

37

Monday, November 2nd 2009, 6:13pm

uni3 = 851 hráčov, stale klesá
iba 698 ma viac ako 1 bod a len 388 je von z ochrany
a to si odratajte, ze z tych 698 co su (i) alebo maju stale dovolenku ked to zhrniem tak na uni 3 mozno hra tak do 300 maximalne 350 ludi :(
388 von z obrany...ked som zacinal zacal som na 1200 mieste a okolo 500 miesta som bol von z ochrany....ked som bol 388 bol to pre mna velky uspech....
teraz by som bol len vonku z obrany :(

38

Monday, November 2nd 2009, 6:30pm

joj ja ked som zacinal bolo kolo 2200 hracov a ked som bol na 556 mieste tak som vysiel z ochrany
UNI3.sk - stopo 3 807 616 rank=10, fleet=14, research=9, ali K9 COP
15. 12. 2011 - 11:03

39

Monday, November 2nd 2009, 7:27pm

ja neviem... | 2.11. | uni2 | 810 hracov |
ked som sa registroval bolo okolo 9000
Jiin

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

40

Tuesday, November 3rd 2009, 11:24am

stop spam..tema bola zalozena s inym umyslom..dik..