Quoted
27.10 2009 uni1
1.234
914 > 0
otazka je kedy..
....ale neskoncil som a hram dalej a mam este vacsiu a silnejsiu flotilu ako predtym.... :thumbsup: :gamer:
Quoted
27.10 2009 uni1
1.234
914 > 0
aby som okomentoval tvoju myslienku,spojit vsetkych hracov do jedneho vesmiru a hrat
tak v skratke
ty si naozaj myslis ze vsetkym hracom sa chce zacinat od zaciatku?
neviem kolko to hras ty ale ja to hram rok a par mesiacov na u1

ja si myslim ze vecsina hracov opusta ogame preto lebo su ustavicne farmeny a nie preto ze nastupuje novy redesing (mozno to tu uz niekto napisal,vsetko som to necital iba tak narychlo)
ako napriklad toto
Útočník vyhral bitku!
Získava:
106.113 kovu, 54.001 kryštálov a 16.198 deutéria
Útočník stratil celkom 0 jednotiek.
Obranca stratil celkom 292.000 jednotiek.
mozno sa niektory pitate:ako to ma potom niekto hrat?
jednoducho,ze to niektorych prestane bavit
a nebol to len 1 utok
hrac co ma 2M bodov utoci na hraca co ma 230k bodov
pre mna to je nic tych 170k nasetrim za 1 den v pohode na 1 planete a tie strati boli iba obrana
resp. utoci za mizernych 150k surovin po odratani spotreby co ma za par hodin tazby
ale ako sa s tym vyrovnaju niektory co to absolvuju kazdy den niekolko krat
alebo ti co si ledva nasetria suroviny aby mohli postavit nejaku budovu
a niekto im ich zobere
ak chcete minimalizovat pokles hracov tak ich prestante farmit za tak malo surovin
to je len moj nazor

388 von z obrany...ked som zacinal zacal som na 1200 mieste a okolo 500 miesta som bol von z ochrany....ked som bol 388 bol to pre mna velky uspech....uni3 = 851 hráčov, stale klesá
iba 698 ma viac ako 1 bod a len 388 je von z ochrany
a to si odratajte, ze z tych 698 co su (i) alebo maju stale dovolenku ked to zhrniem tak na uni 3 mozno hra tak do 300 maximalne 350 ludi![]()
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH