Nasadni na bicykel a odstrel. :ABaD: Posty si naháňaj inde. Nikto nie je na teba zvedavý. :spammer:no čo.Letušik ruší učty![]()
Ale na toto ste si pre istotu vytvorili nepisane pravidlo o neutoceni na satelity, aby ste boli chraneni. Nedaj boze aby jeden top hrac odstrelil satelity druhemu. Hned je z neho uboziak, posledny cigan, satelitak, a niczostrelka. A samozrejme spolu s ostatnimi ho utlacia pod ciernu zem
(Echh aka spinavost!) Podla mna, najdite riesenie ako satiky branit a nie spravit takuto spinavu tichu dohodu 
Myslim, ze by nebolo od veci ak by tu boli pocetne aliancie, kde by boli tak top hraci, ako aj pokrocili, priemerni alebo aj uplni novacikovia. Samotny vodca by to cele manazoval, top hraci by ucili menej zdatnych vsetkemu co vedia, ako sa perfektne branit za kazdych okolnosti , nech hra akymkolvek stylom, fleeter, miner, raider, korytnacka a samozrejme by ich chranili pred hracmi z inich aliancii. Nehovorim, ze by tu mali byt aliancie po 200 clenoch, ale myslim ze takich 30 clenov by sa dalo este ako tak zvladnut. I ked na org v pohode existuju aj 200 clenne aliancie
to je uz ale asi naozaj extrem
Myslim, ze tymto krokom by sa postupne zacal menit rebricek hodnot ogame a postupne by sa to mohlo pretranformovat (v podvedomi hracov) az do fazy kedy by top hrac bol ten kto by najlepsie manazoval takuto alianciu a dokazal ju takto aj nejlepsie chranit svojimi skusenostami, radami, a samotnym manazovanim ludi
Pretoze: Nie je problem, aby top hrac vyfarmil 50 slabsich za den. Problem je zabranit mu v tom! Ono sa to da, no na to treba skutocnych vodcov - nie farmarov
Tak co chalani? Skusime to takto???
No je to len utópia. Ja ti môžem len povedať, prečo je uni2 a uni3 na tom tak zle. Je to preto, lebo sa tam vo veľkom spájali hráči zo súperiacich až nepriateľských aliancií pre zisk, proti iným hráčom. Jednoducho si ich vytĺkli. Teraz sa im to vracia. Môžu si zato sami. Dôvody, ako že toto je ACS vesmír a letel som pre krásu z boja, neberiem. Ja si ani neviem predstaviť, že by u nás na uni4, niekto od nás letel z niekym z DX ( alebo v minulosti s hráčom z ali Pivo ) v spoločnom útoku. Niektorí hráči z iných aliancii to občas robia, no nedeje sa to až v takom veľkom merítku ako v ostatných vesmíroch. Preto je uni4 na tom lepšie. Verím, že je to aj vďaka mne. Lebo som proti tomu bojoval. :ABaD: A ukázalo sa, že som mal nakoniec pravdu. Aj keď som to veľa hráčom nepáčilo a budú kritizovať aj tieto riadky. uni1 nesledujem.
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH