You are not logged in.

41

Tuesday, November 3rd 2009, 10:33pm

Nov 3 - 814 hmm trocha lepšie ako minule.... len na ako dlho.

To haus : Kto tu spamuje ?
...späť v hre ...

42

Thursday, November 5th 2009, 12:53pm

uni 2

Magická hranica -> 800

od 664 -> neaký ten bod

:/

~ Alea iacta est ~
--------------
Ži a bojuj, tak aby po tebe bolo vidieť výsledky.
EX TOP 1 ~ Uni 4 ~ Body: 3,691,664 (Umiestnenie v rebríčku: 1 z 619)

43

Friday, November 6th 2009, 12:33am

1302 a aspon bod 903
bez ochrany 420 hracov
__DX__ two wordz for ya SUCK IT !!!

deuterium je pominutelne, trosky vsak nie, vase lode su vecne, stanu sa mojimi lodami

44

Monday, November 9th 2009, 3:19pm

9.11.- uni 3 - 835 hráčov z toho 684 ma aspoň 1 bod a bez ochrany je 385

45

Friday, November 13th 2009, 12:44pm

UNI 3
798 hráčov, z toho 652 má aspoň 1 bod
No redesign for old universes!

46

Friday, November 13th 2009, 3:18pm

13.11. - uni2 - 781 hráčov, z toho 647 ma aspoň 1 bod a bez ochrany je 438

47

Sunday, November 15th 2009, 4:24pm

---------- 15.11. - uni 4 - 1240 hracov - 859 aspon jeden bod - 407 vonku z (n) ----------

48

Sunday, November 15th 2009, 5:19pm

15.11 UNIT 2 - 775 hráČov 640 hráčov 1 a viac bodov a 437 hráčov bez ochrany

49

Tuesday, November 17th 2009, 10:14am

Quoted

Uni 1

1.118......

50

Tuesday, November 17th 2009, 12:52pm

uni3
767

51

Tuesday, November 17th 2009, 2:15pm

UNI2 - 766 zaregistrovanych hracov

52

Tuesday, November 17th 2009, 8:11pm

no čo.Letušik ruší učty =)

53

Tuesday, November 17th 2009, 8:27pm

no čo.Letušik ruší učty =)
Nasadni na bicykel a odstrel. :ABaD: Posty si naháňaj inde. Nikto nie je na teba zvedavý. :spammer:
uni4 - 1243 registrovaných hráčov
Som proti redizajnu starých vesmírov. Pre dosť hráčov to bude znamenať koniec s ogame.

UNI2 SK minulosť : pri odchode TOP1 :ABaD: UNI4 SK minulosť : pri odchode TOP1

... vlastné účty ...

54

Tuesday, November 17th 2009, 9:28pm

problem je v nas top hracoch :)

Tak som natrafila na tuto zaujimavu statistiku a ako pozeram tie cisla hracov su naozaj biedne. Uz dlhsiu dobu sa zamyslam nad tym, kde je vlastne problem, preco tolko hracov opusta hru. Iste, ze su znechuteni, ked su vela krat farmeni a casto top hracmi temer kazdy bozi den. Pre farmenich hracov je to presne take iste, ako keby Vam niekto denno denne zacal nicit solarne satelity a pekne poctivo. Myslim ze by Vas za tyzden trafil slak :D Ale na toto ste si pre istotu vytvorili nepisane pravidlo o neutoceni na satelity, aby ste boli chraneni. Nedaj boze aby jeden top hrac odstrelil satelity druhemu. Hned je z neho uboziak, posledny cigan, satelitak, a niczostrelka. A samozrejme spolu s ostatnimi ho utlacia pod ciernu zem :D (Echh aka spinavost!) Podla mna, najdite riesenie ako satiky branit a nie spravit takuto spinavu tichu dohodu :D
Okej pricinu teda mame, nebolo tazke ju vypatrat, horsie je najst k tomuto nejake vhodne riesenie. Na mojich cestach po roznych vesmiroch, kde som zbierala skusenosti som videla rozne aliancie. A ako sa tak pozeram do minulosti, tak tieto upadky hracov sposobuju prave TOP aliancie, kde su sami skuseni hraci. Ked sa aliancia tvori, beru len ludi, co velmi dobre vedia o com ogame je. Akonahle pride prihlaska od nejakeho novacika, vysmeju ho a sup s nim do kosa. Takito hraci sa za velmi kraty cas rozprestru po celom vesmire a na rad prichadza strasne rabovanie vsetkeho ziveho aj neziveho. Menej skuseny hrac nema sancu. Bud je farmeny, alebo nema ani na co letiet, lebo okolie je uz davno vybrakovane a na to ze by ho nejaka top aliancia vzala k sebe a co to ho naucila moze rovno zabudnut. (V niektorich pripadoch sa z neho stane aspon korytnacka, pretoze nenachadza lepsieho riesenia.Top hraci samozrejme strasne nadavaju na korytnacky, pretoze ich nevedia tak lahko zostrelit a zisky z nich su pomerne male) Prave toto je ten najvacsi problem. Problem top hracov, ktori sa teraz stazuju ze je malo ludi. Tento problem ste ale stvorili VY tak je teraz na VAS aby ste to zacali davat pekne do poriadku :) Myslim, ze by nebolo od veci ak by tu boli pocetne aliancie, kde by boli tak top hraci, ako aj pokrocili, priemerni alebo aj uplni novacikovia. Samotny vodca by to cele manazoval, top hraci by ucili menej zdatnych vsetkemu co vedia, ako sa perfektne branit za kazdych okolnosti , nech hra akymkolvek stylom, fleeter, miner, raider, korytnacka a samozrejme by ich chranili pred hracmi z inich aliancii. Nehovorim, ze by tu mali byt aliancie po 200 clenoch, ale myslim ze takich 30 clenov by sa dalo este ako tak zvladnut. I ked na org v pohode existuju aj 200 clenne aliancie :D to je uz ale asi naozaj extrem :) Myslim, ze tymto krokom by sa postupne zacal menit rebricek hodnot ogame a postupne by sa to mohlo pretranformovat (v podvedomi hracov) az do fazy kedy by top hrac bol ten kto by najlepsie manazoval takuto alianciu a dokazal ju takto aj nejlepsie chranit svojimi skusenostami, radami, a samotnym manazovanim ludi :) Pretoze: Nie je problem, aby top hrac vyfarmil 50 slabsich za den. Problem je zabranit mu v tom! Ono sa to da, no na to treba skutocnych vodcov - nie farmarov :D Tak co chalani? Skusime to takto???

55

Wednesday, November 18th 2009, 8:19am

Nancy vo veľa vecí máš pravdu. Pekne si sa rozpísala a zaspamovala to tu. :) No je to len utópia. Ja ti môžem len povedať, prečo je uni2 a uni3 na tom tak zle. Je to preto, lebo sa tam vo veľkom spájali hráči zo súperiacich až nepriateľských aliancií pre zisk, proti iným hráčom. Jednoducho si ich vytĺkli. Teraz sa im to vracia. Môžu si zato sami. Dôvody, ako že toto je ACS vesmír a letel som pre krásu z boja, neberiem. Ja si ani neviem predstaviť, že by u nás na uni4, niekto od nás letel z niekym z DX ( alebo v minulosti s hráčom z ali Pivo ) v spoločnom útoku. Niektorí hráči z iných aliancii to občas robia, no nedeje sa to až v takom veľkom merítku ako v ostatných vesmíroch. Preto je uni4 na tom lepšie. Verím, že je to aj vďaka mne. Lebo som proti tomu bojoval. :ABaD: A ukázalo sa, že som mal nakoniec pravdu. Aj keď som to veľa hráčom nepáčilo a budú kritizovať aj tieto riadky. uni1 nesledujem.

Malé názorné ukážky.

uni2
Top10 ACS Nr02 [TD: 536.665.000] ~ Jooker & Bomin [REV] & Merrevick [EVIL] vs Vulcans [BUFU]

uni3
Top10 ACS Nr03 [TD: 135.806.000] ~ Pedro11112 [SLA] & Letusik [W40K-E] & Ferinooo [D.W] vs. Toyo [Y.D.]

18.11.2009

1.226 - počet registrovaných hráčov
411 - počet hráčov, ktorí majú viac ako 5.000 bodov
845 - počet hráčov, ktorí majú 1 bod a viac
Som proti redizajnu starých vesmírov. Pre dosť hráčov to bude znamenať koniec s ogame.

... vlastné účty ...

56

Wednesday, November 18th 2009, 9:26am

pocty a rozdiel hracov v jednotlivych uni je samozrejme dany casom kedy tie uni vznikali, na uni3 je ten pokles vacsi kedze sa tam diali veci ktore veeela hracov znechutili a tiez skore otvorenie uni4 , po uni4 vytvorili dalsi uni az za nejakych 9mesiacov co bol poriadny casovy rozdiel preto je to tam o nieco lepsie

neviem jak si prisiel na to ze je to ali utokmi roznych aliancii 90% hracov na kazdom uni su slabsi co su tu raz dva krat za tyzden a na tych nikto ali utokom ist nemusi

skusim priklad: andromeda tiez pekne klesa ma sucasne 2766 hracov a takych 2700 je tych na ktorych ali utokom nebudes vobec musiet ist, takze ak aj niekto znici jedneho z tych zostavajucich 66 ali utokom tak jeho odchodom sa to cislo moc nezmeni ( po zostrele takych hracov vacsinou nasleduje obnova alebo darovanie uctu, malokedy sa mazu )

pocet hracov sa znizuje tym ze vacsina z tych 66 hracov da denne min 20-50 utokov na tych zostavajucich 2700 ked sa len kazdy 50ty hrac po takom utoku rozhodne skoncit tak za dva tri mesiace mas ubytok hracov jak hovado, a to je to o com pisala Nancy

suhlasim s Nancy , kludne vytvorim ali na Andromede s 20-30 hracmi a budem im radit to co viem na prezitie to staci , len to musia byt taky co sa tomu budu trochu venovat :jojo:

57

Wednesday, November 18th 2009, 10:04am

Myslím si, že v tomto to nebude. A dôvod som pomenoval správne. Zostrelené účty väčšinou preberajú hráči, ktorí hrajú aj na iných vesmíroch. A tí sa o ne nestarajú, lebo nemajú na ne čas. Časom sa stanú neatraktívnymi, sú v íčku a postupne miznú. Iba pár prežije, na ktorých je dobrá ekonomika.

Vesmír 1
?

Vesmír 2
Start: 11-03-08 = 6 mesiacov (odhad)

Vesmír 3
Start: 11-09-08 = 6 mesiacov

Vesmír 4
Start: 09-12-08 = 3 mesiace

Vesmír 5 Andromeda
Štart: 25-08-09 = 8 mesiacov

Veľká aliancia :

Nevýhody :
1. Tak či tak tam bude hrať aktívne len pár hráčov.
2. Slabá komunikácia medzi hráčmi.
3. Nedôvera medzi hráčmi.

Už som :spammer: aj ja. :(

... vlastné účty ...

58

Wednesday, November 18th 2009, 12:41pm

UNI 1: 1113 hracov a z toho 306 hracov ktory maju 1 BOD a menej. Na to ze je to uni 1 tak sa stale znizuje pozet hracov. Namiesto toho aby rastol, alebo nejako stagnoval.
2 x HOF

59

Wednesday, November 18th 2009, 4:41pm

UNI1 : 1.117 hráčov !

to Tiger , Utopene , Nancy a spol : prosim drzte sa temy a nespamujte zbytocne :rules:
MOON - *6*
HOF - *23*
ADV-
*1*
DS - *7*

60

Thursday, November 19th 2009, 11:05pm

19.11.2009
uni1 --- 1.109 hracov --- 525 hracov vonku z (n) --- 841 hracov viac ako 1 bod

uni2 --- 763 hracov --- 429 hracov vonku z (n) --- 622 hracov viac ako 1 bod

uni3 --- 755 hracov --- 368 hracov vonku z (n) --- 620 hracov viac ako 1 bod

uni4 --- 1.229 hracov --- 412 hracov vonku z (n) --- 845 hracov viac ako 1 bod