je to tak ako hovori kolegapodla mna za to mozu podmienky.. na uni4 je podla mna 80% noobov a tym padom,
ak sa tam nachadza dobry hrac,priklad tiger,tak pozere vsetkych slabych.. moj nazor..
na uni1 tiez top hraci na zaciatku vesmiru killovali len slovakov..
priblizne tristvrte roka zahranicny skuseny hraci killovali len slovakov a preto maju taky naskok na u1..
Na uni 2 ma fiodorenko 4.879.285 bodov momentalne, a to je uni 2 najhorsi vesmir co sa tyka poctu hracov, tym padom aj cielov...
Tak to nie je. Z uni2 som tiež odišiel z prvého miesta. Ani neviem, ako môj účet dopadol. Podstatná je stratégia. Myslieť dopredu a flexibilita. Dokázať sa prispôsobiť.podla mna za to mozu podmienky.. na uni4 je podla mna 80% noobov a tym padom,
ak sa tam nachadza dobry hrac,priklad tiger,tak pozere vsetkych slabych.. moj nazor..
priblizne tristvrte roka zahranicny skuseny hraci killovali len slovakov a preto maju taky naskok na u1..

A chcel by si ? :ABaD:no uni3 teda darkness je na tom horsie lebo nemu raz rozbili celu letku a tigrovi este ne![]()
Dá sa. No keby som ti povedal ako nato. Nebolo by to potom pre teba moc jednoduché.Dnes som mal trošku voľného času a začal som pozerať štatistiku v jednotlivých vesmíroch čo hrám a niečo ma zarazilo...
uni 3 hráč na 1 mieste....darknes počet bodow 2100000 (zaokruhlene)
uni 4 hráč na 1 mieste....tiger počet bodow2600000
...neviem presne o koľko neskôr začal uni4 ale zdá sa mi to celkom divné...
ps:toto nie je uutok na tigra alebo také niečo len by som chcel vedieť ako sa dá predbehnuuť o pol mega bodov dobrý hráč akým je darkness...hm??? :search:
This post has been edited 3 times, last edit by "tiger" (Nov 10th 2009, 9:32pm)
podla mna to čo pišeš :priklad tiger,tak pozere vsetkych slabych.. tak bud nesleduješ suboje tigra nebo nechceš vidiet.Podla teba tie korytnačky čo dava Tiger dole su slabi hrači?vyskušaj letiet marec,devilman....a potom hodnot a ako dopadneš!podla mna za to mozu podmienky.. na uni4 je podla mna 80% noobov a tym padom,

Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH