You are not logged in.

1

Friday, November 6th 2009, 8:12pm

taký drobný postreh

Dnes som mal trošku voľného času a začal som pozerať štatistiku v jednotlivých vesmíroch čo hrám a niečo ma zarazilo...
uni 3 hráč na 1 mieste....darknes počet bodow 2100000 (zaokruhlene)
uni 4 hráč na 1 mieste....tiger počet bodow2600000
...neviem presne o koľko neskôr začal uni4 ale zdá sa mi to celkom divné...
ps:toto nie je uutok na tigra alebo také niečo len by som chcel vedieť ako sa dá predbehnuuť o pol mega bodov dobrý hráč akým je darkness...hm??? :search:
new nick: danooo84-danulienko
:banana2:

2

Friday, November 6th 2009, 8:23pm

podla mna za to mozu podmienky.. na uni4 je podla mna 80% noobov a tym padom,
ak sa tam nachadza dobry hrac,priklad tiger,tak pozere vsetkych slabych.. moj nazor..

na uni1 tiez top hraci na zaciatku vesmiru killovali len slovakov..
priblizne tristvrte roka zahranicny skuseny hraci killovali len slovakov a preto maju taky naskok na u1..

3

Friday, November 6th 2009, 9:11pm

no uni3 teda darkness je na tom horsie lebo nemu raz rozbili celu letku a tigrovi este ne :D

4

Friday, November 6th 2009, 9:51pm

ak sa tam nachadza dobry hrac,priklad tiger,tak pozere vsetkych slabych.. moj nazor..

priblizne tristvrte roka zahranicny skuseny hraci killovali len slovakov a preto maju taky naskok na u1..
je to tak ako hovori kolega

5

Monday, November 9th 2009, 1:33am

a pokial viem tiger pravidelne nakupuje temnu hmotu...

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

6

Monday, November 9th 2009, 9:57am

a pokial viem tiger pravidelne nakupuje temnu hmotu...

a co ze si kupuje TH? aj ja si ju kupujem..koniec koncov mi to pomaha v hre..ked nieco potrebujem surne dostavat alebo zacat stavat tak mi to urcite viac pomoze ako cakat a FS s vela surkami...

Ramzes

GO uni4, Andromeda, Capella

• Send private message

7

Monday, November 9th 2009, 12:02pm

Na uni 2 ma fiodorenko 4.879.285 bodov momentalne, a to je uni 2 najhorsi vesmir co sa tyka poctu hracov, tym padom aj cielov...

Quoted

Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat
http://board.ogame.sk/board88-ogame-sk/b…at-na-irc-chat/

8

Monday, November 9th 2009, 10:00pm

Na uni 2 ma fiodorenko 4.879.285 bodov momentalne, a to je uni 2 najhorsi vesmir co sa tyka poctu hracov, tym padom aj cielov...

Avsak uni 2 bol spusteny asi pol roka po uni1 a viac ako pol roka trvalo kym spustili uni3 a uni4 bol o mesiac po uni3... takze tam je jasne preco ma top1 tolko bodov kolko ma...

pre zaujimavost, ked uz sme pri statistikach top hracov, na uni 1 ma generalwex 7.082.499 bodov, flotilu 176.390 a vo vyskume je najlepsi LTT ma 203...
Universum 1 - SK - [OUE] - 18 HoF - 2 Adv - 6 Moon - 9 DS Destroyed - Terminated
Universum 4 - SK - [__DX__] - 1 HoF - Terminated
Universum 6 - SK - [X-COM] - 3 or more unpublished HoF´s - playing as KAPUDRANT
Universum 9 - CZ - [PDS] - 7 HoF - 1 Adv - Terminated

Ramzes

GO uni4, Andromeda, Capella

• Send private message

9

Tuesday, November 10th 2009, 7:29pm

N uni 2 je vletke tiez prvy fiodo, s 181.838 lodami, a vyskum DUSI so 175 bodmi

Quoted

Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat
http://board.ogame.sk/board88-ogame-sk/b…at-na-irc-chat/

10

Tuesday, November 10th 2009, 9:19pm

Tak to nie je. Z uni2 som tiež odišiel z prvého miesta. Ani neviem, ako môj účet dopadol. Podstatná je stratégia. Myslieť dopredu a flexibilita. Dokázať sa prispôsobiť. :)

PS : Temnú hmotu používam iba na geológa. V tejto fáze hry sa už iní neoplatia.

no uni3 teda darkness je na tom horsie lebo nemu raz rozbili celu letku a tigrovi este ne :D
A chcel by si ? :ABaD:

Dnes som mal trošku voľného času a začal som pozerať štatistiku v jednotlivých vesmíroch čo hrám a niečo ma zarazilo...
uni 3 hráč na 1 mieste....darknes počet bodow 2100000 (zaokruhlene)
uni 4 hráč na 1 mieste....tiger počet bodow2600000
...neviem presne o koľko neskôr začal uni4 ale zdá sa mi to celkom divné...
ps:toto nie je uutok na tigra alebo také niečo len by som chcel vedieť ako sa dá predbehnuuť o pol mega bodov dobrý hráč akým je darkness...hm??? :search:
Dá sa. No keby som ti povedal ako nato. Nebolo by to potom pre teba moc jednoduché.
Som proti redizajnu starých vesmírov. Pre dosť hráčov to bude znamenať koniec s ogame.

UNI2 SK minulosť : pri odchode TOP1 :ABaD: UNI4 SK minulosť : pri odchode TOP1

... vlastné účty ...

This post has been edited 3 times, last edit by "tiger" (Nov 10th 2009, 9:32pm)

11

Tuesday, November 10th 2009, 9:37pm

podla mna to čo pišeš :priklad tiger,tak pozere vsetkych slabych.. tak bud nesleduješ suboje tigra nebo nechceš vidiet.Podla teba tie korytnačky čo dava Tiger dole su slabi hrači?vyskušaj letiet marec,devilman....a potom hodnot a ako dopadneš!

Moon Down 13

12

Tuesday, November 10th 2009, 9:49pm

Jeden tip dám. Vlaste som ho už aj tak napísal jednému hráčovi z OEF. Zamýšlali ste sa už nad tým ako zarobiť suroviny obchodovaním. Najprv medzi hráčmi a potom to šmyknúť obchodníkom. Porovnávali a študovali ste tie pomery. Robil som to zo začiatku. Je to taká drobnosť. No keď sa spojí viac takých drobností. :)
Som proti redizajnu starých vesmírov. Pre dosť hráčov to bude znamenať koniec s ogame.

UNI2 SK minulosť : pri odchode TOP1 :ABaD: UNI4 SK minulosť : pri odchode TOP1

... vlastné účty ...