Dear visitor, welcome to OGame SK. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
Ale na toto ste si pre istotu vytvorili nepisane pravidlo o neutoceni na satelity, aby ste boli chraneni. Nedaj boze aby jeden top hrac odstrelil satelity druhemu. Hned je z neho uboziak, posledny cigan, satelitak, a niczostrelka. A samozrejme spolu s ostatnimi ho utlacia pod ciernu zem
(Echh aka spinavost!) Podla mna, najdite riesenie ako satiky branit a nie spravit takuto spinavu tichu dohodu 
Myslim, ze by nebolo od veci ak by tu boli pocetne aliancie, kde by boli tak top hraci, ako aj pokrocili, priemerni alebo aj uplni novacikovia. Samotny vodca by to cele manazoval, top hraci by ucili menej zdatnych vsetkemu co vedia, ako sa perfektne branit za kazdych okolnosti , nech hra akymkolvek stylom, fleeter, miner, raider, korytnacka a samozrejme by ich chranili pred hracmi z inich aliancii. Nehovorim, ze by tu mali byt aliancie po 200 clenoch, ale myslim ze takich 30 clenov by sa dalo este ako tak zvladnut. I ked na org v pohode existuju aj 200 clenne aliancie
to je uz ale asi naozaj extrem
Myslim, ze tymto krokom by sa postupne zacal menit rebricek hodnot ogame a postupne by sa to mohlo pretranformovat (v podvedomi hracov) az do fazy kedy by top hrac bol ten kto by najlepsie manazoval takuto alianciu a dokazal ju takto aj nejlepsie chranit svojimi skusenostami, radami, a samotnym manazovanim ludi
Pretoze: Nie je problem, aby top hrac vyfarmil 50 slabsich za den. Problem je zabranit mu v tom! Ono sa to da, no na to treba skutocnych vodcov - nie farmarov
Tak co chalani? Skusime to takto???
Malokedy tu najdem nieco zmysluplne a nieco co by ma zaujalo. ale toto je perfekt, krasny pristup k hre. nancy mas moje uznanie. bohuzial v reale nezrealizovatelny. to by sa muselo otocit myslenie hracov o 180 stupnov. na slovenskych vesmiroch nieje priorita byt oblubeny a respektovany, ale byt diktator, rozsievat strach, znicit a zruinovat vsetko.
mna len tesi , ze po mne nieco v uni 2 ostalo. zaprve moj ucet ktory som predal do dobrych ruk a za druhe par ludi ktorych som naucil tuto hru hrat, aj ked to ako som tam dopadol tomu nenasvedcuje![]()
Takze podla Vas, je to utopia, proste treba to nechat tak a snad pride Harry Potter a vycaruje nam tu nejaky ten prilev hracov?
Quoted
Nancy vo veľa vecí máš pravdu. Pekne si sa rozpísala a zaspamovala to tu.No je to len utópia. Ja ti môžem len povedať, prečo je uni2 a uni3 na tom tak zle. Je to preto, lebo sa tam vo veľkom spájali hráči zo súperiacich až nepriateľských aliancií pre zisk, proti iným hráčom. Jednoducho si ich vytĺkli. Teraz sa im to vracia. Môžu si zato sami. Dôvody, ako že toto je ACS vesmír a letel som pre krásu z boja, neberiem. Ja si ani neviem predstaviť, že by u nás na uni4, niekto od nás letel z niekym z DX ( alebo v minulosti s hráčom z ali Pivo ) v spoločnom útoku. Niektorí hráči z iných aliancii to občas robia, no nedeje sa to až v takom veľkom merítku ako v ostatných vesmíroch. Preto je uni4 na tom lepšie. Verím, že je to aj vďaka mne. Lebo som proti tomu bojoval. :ABaD: A ukázalo sa, že som mal nakoniec pravdu. Aj keď som to veľa hráčom nepáčilo a budú kritizovať aj tieto riadky. uni1 nesledujem.
Malé názorné ukážky.
uni2
Top10 ACS Nr02 [TD: 536.665.000] ~ Jooker & Bomin [REV] & Merrevick [EVIL] vs Vulcans [BUFU]
uni3
Top10 ACS Nr03 [TD: 135.806.000] ~ Pedro11112 [SLA] & Letusik [W40K-E] & Ferinooo [D.W] vs. Toyo [Y.D.]
Myslim si, ze treba dat hlavky do kopy a naozaj daco skusit, inak sa nic nezacne diat, ci nie? 
A to spravil jeden jediny nosleeper
Kde su ti ostatni Farmari? Takze ano aj ten Tvoj postreh je dobry a dakujem Ti zan a aj na to by sa teda trebalo zamerat.
Sem tam sa im podari nejaky ten ulovok, no co sa stane ked taka pocetna aliancia porusi velke nepisane pravidlo a zacne trebars nekompromisne nicit satelity top farmarom ci nicit transporteriky, samozrejme s podporou skusenych hracov z aliancie ktori budu mat trebars falangy? Co potom spravia, ked uz nebudu mat tolko moznosti na co vyletiet a nebudu mat dost energie pre svoje doly a nebudu mat ako transportovat suroviny z planety na planetu? Zas budu musiet trosku prehodnotit svoju strategiu a to by bol dalsi maly krocik ku zmene
Takto postupne by sa dalo dopracovat k tomu, ze by pocetna aliancia dokazala velmi spomalit rozvoj farmarskej aliancie a mozno aj k prevratu ze by boli nakoniec farmari farmeni
No co by sa potom stalo? Asi by sa rozprchli kade lahsie, ci mozno nakoniec polavili a stali sa clenmi nejakej uspesnej aliancie? Nevedno. Ale ked to neskusime, tak sa to ani nikdy nedozvieme 
tak preco jednoducho nespravit nove nepisane pravidlo o tom ze APP utoky budu davat len clenovia aliancie? Ak by sa tu objavila taka "nekala" bitka, prisli by sme a zakopali utocnikov pod ciernu zem
A robili by sme to zakazdym takymto utokom, az kym by sa to nevrylo do ludi tak ako tieto dnesne nepisane pravidla
Ja by som to podporila urcite, ked by to dopomohlo zabranit odchodu hracom 
Podte skusme to
Kto bude najvacsim velitelom vsetkych cias? 

This post has been edited 1 times, last edit by "nancy" (Nov 19th 2009, 12:56am)
This post has been edited 1 times, last edit by "Nio" (Nov 19th 2009, 1:16am)
Quoted
Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

S týmto nesúhlasím. Ak si nevie hráč ochrániť produkciu a stavia satelity. Samozrejme, že o ne príde.To tiger: urcite poznas nepisane pravidlo o neutoceni na satelity, alebo na nocnu produkciu, ci tranporteriky a co ja viem este ake![]()
no s psychologickeho hladiska nema kazdy predispoziciu byt empaticky
Ja osobne nikomu nevravim aby nieco taketo robil, ja vravim kto ma chut nech sa do toho pusti tiez
Ja osobne skusim zohnat na uni4 cca 30 - 40 novych hracov a spolu s par dobrymi znamimi sa o nich budeme starat
a z ktorich potom niektori mozno pojdu tymto istym stylom a zalozia vlastnu velku alianciu a sami budu ucit dalsich novych, a tak dale a tak dale
Este raz kto ma chut nech to skusi. Na skodu to zrejme nebude 
S tim PS souhlasim , ale s tim nadtim nesouhlasim....S týmto nesúhlasím. Ak si nevie hráč ochrániť produkciu a stavia satelity. Samozrejme, že o ne príde.To tiger: urcite poznas nepisane pravidlo o neutoceni na satelity, alebo na nocnu produkciu, ci tranporteriky a co ja viem este ake![]()
PS : Čisto satelity nestrieľam. Ak nejde o väčšia množstvá. No keď tam má aj iné lode a suroviny pre ktoré sa oplatí letieť. Tak letím. :ABaD:
Quoted
REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008
This post has been edited 3 times, last edit by "tiger" (Nov 19th 2009, 7:04pm)
S týmto nesúhlasím. Ak si nevie hráč ochrániť produkciu a stavia satelity. Samozrejme, že o ne príde.
Veľmi jednoduché riešenie. Zo začiatku nestavať satelity žiadne. Vytiahnuť solárne elektrárne na 15. A fúzne na 10. Potom začať stavať postupne satelity s obranou proti farmeniu. Každá obrana sa dá zdolať. No tu stačí taká, ktorá odradí iných hráčov od návštevy. No samozrejme, zametať suroviny a lode na FS. Žiadna nočná stavba lodí. Keď nie je načo letieť. Nikto nepriletí.![]()
( Nejakú pomstu do toho nerátam. Alebo hoblovanie obrany. ) A máte návod ako nato. :ABaD: Jedna rada od tigra pre nováčikov. Ako sa nestať lamkou.
postupne stavať satelitov to je snáď VTIP 

jednoduchšie riešenie je postaviť nano budovy aspoň na 4 úroveň potom ukladať suroviny na satelitov a tak prevažať ich bezpečne na FS (aby ta neokradol suroviny niekto iný) ak hráč dosiahne max. suroviny tak hneď postaviť 8800 satelitov či koľko čo ja neviem nepamätám si . A takto niekto nevšimne hneď a s obranou výkašlať :banana2:
Nic logickejsieho ma nenapada. Dalsia vec, ked Ta nebavi citat tak ani nereaguj nech zbytocne nespamujes. Dakujem
No a pre ostatnich prosim drzte sa temy nech to tu nestrati na prehladnosti. Vdaka
Takze o co tu ide? Hladame nejaku moznost ako prilakat novych hracov
S týmto nesúhlasím. Ak si nevie hráč ochrániť produkciu a stavia satelity. Samozrejme, že o ne príde.
Veľmi jednoduché riešenie. Zo začiatku nestavať satelity žiadne. Vytiahnuť solárne elektrárne na 15. A fúzne na 10. Potom začať stavať postupne satelity s obranou proti farmeniu. Každá obrana sa dá zdolať. No tu stačí taká, ktorá odradí iných hráčov od návštevy. No samozrejme, zametať suroviny a lode na FS. Žiadna nočná stavba lodí. Keď nie je načo letieť. Nikto nepriletí.![]()
( Nejakú pomstu do toho nerátam. Alebo hoblovanie obrany. ) A máte návod ako nato. :ABaD: Jedna rada od tigra pre nováčikov. Ako sa nestať lamkou.
Jak rikam kdo nehral na uni8 tohle napise , kdo tam hral bude drzet usta.
Quoted
Nikto nepriletí.![]()
LOL --- ja jsem daval spatne radyTo sra: pokial Ti odislo z aliancie za mesiac 20 hracov tak to znamena len jedno jedine, ze si im daval zle rady a teraz si farmarom preto, lebo na vodcu urcite nemas. JednoducheNic logickejsieho ma nenapada. Dalsia vec, ked Ta nebavi citat tak ani nereaguj nech zbytocne nespamujes. Dakujem
No a pre ostatnich prosim drzte sa temy nech to tu nestrati na prehladnosti. Vdaka
Takze o co tu ide? Hladame nejaku moznost ako prilakat novych hracov
a Jsem spatny vudce
Doufam ze to neslysi REV asi me vyhodi s ali

Quoted
REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008
This post has been edited 1 times, last edit by "sRA" (Nov 20th 2009, 11:55am)
Nepotrebujem ísť na český server. Svoje som si zažil, keď som začal hrať uni2, ktorý bol už pekne rozbehnutý. Dlho som hral sám. Nepotrebujem sa za niekoho schovávať. Zo začiatku na mňa dosť často silnejší hráči lietali. No keď si 1, 2 alebo 10x odniesli nič.S týmto nesúhlasím. Ak si nevie hráč ochrániť produkciu a stavia satelity. Samozrejme, že o ne príde.
( Nejakú pomstu do toho nerátam. Alebo hoblovanie obrany. ) A máte návod ako nato. :ABaD: Jedna rada od tigra pre nováčikov. Ako sa nestať lamkou.Jak rikam kdo nehral na uni8 tohle napise , kdo tam hral bude drzet usta.
Quoted
Nikto nepriletí.![]()
Ale jak koukam presvedcovat te o opaku nema smysl ... vyzkousej si co jsem psal ... a pochopis
This post has been edited 4 times, last edit by "tiger" (Nov 20th 2009, 1:07pm)
Takze este raz, ospravedlnujem sa ak som sa dotkla Tvojho velkeho ega pane vudce numero unno kung-fu panda konichiwa HOWK!
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH