You are not logged in.

Dear visitor, welcome to OGame SK. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Wednesday, November 18th 2009, 7:06pm

problem je v nas top hracoch :)

Ospravedlnujem sa tiger ze som Ti zaspamovala thread, no prilis som sa do toho zapalila. Ako vidim zacalo sa o tom diskutovat tak to teda presuniem sem.

Tak som natrafila na tuto zaujimavu statistiku a ako pozeram tie cisla hracov su naozaj biedne. Uz dlhsiu dobu sa zamyslam nad tym, kde je vlastne problem, preco tolko hracov opusta hru. Iste, ze su znechuteni, ked su vela krat farmeni a casto top hracmi temer kazdy bozi den. Pre farmenich hracov je to presne take iste, ako keby Vam niekto denno denne zacal nicit solarne satelity a pekne poctivo. Myslim ze by Vas za tyzden trafil slak :D Ale na toto ste si pre istotu vytvorili nepisane pravidlo o neutoceni na satelity, aby ste boli chraneni. Nedaj boze aby jeden top hrac odstrelil satelity druhemu. Hned je z neho uboziak, posledny cigan, satelitak, a niczostrelka. A samozrejme spolu s ostatnimi ho utlacia pod ciernu zem :D (Echh aka spinavost!) Podla mna, najdite riesenie ako satiky branit a nie spravit takuto spinavu tichu dohodu :D
Okej pricinu teda mame, nebolo tazke ju vypatrat, horsie je najst k tomuto nejake vhodne riesenie. Na mojich cestach po roznych vesmiroch, kde som zbierala skusenosti som videla rozne aliancie. A ako sa tak pozeram do minulosti, tak tieto upadky hracov sposobuju prave TOP aliancie, kde su sami skuseni hraci. Ked sa aliancia tvori, beru len ludi, co velmi dobre vedia o com ogame je. Akonahle pride prihlaska od nejakeho novacika, vysmeju ho a sup s nim do kosa. Takito hraci sa za velmi kraty cas rozprestru po celom vesmire a na rad prichadza strasne rabovanie vsetkeho ziveho aj neziveho. Menej skuseny hrac nema sancu. Bud je farmeny, alebo nema ani na co letiet, lebo okolie je uz davno vybrakovane a na to ze by ho nejaka top aliancia vzala k sebe a co to ho naucila moze rovno zabudnut. (V niektorich pripadoch sa z neho stane aspon korytnacka, pretoze nenachadza lepsieho riesenia.Top hraci samozrejme strasne nadavaju na korytnacky, pretoze ich nevedia tak lahko zostrelit a zisky z nich su pomerne male) Prave toto je ten najvacsi problem. Problem top hracov, ktori sa teraz stazuju ze je malo ludi. Tento problem ste ale stvorili VY tak je teraz na VAS aby ste to zacali davat pekne do poriadku :) Myslim, ze by nebolo od veci ak by tu boli pocetne aliancie, kde by boli tak top hraci, ako aj pokrocili, priemerni alebo aj uplni novacikovia. Samotny vodca by to cele manazoval, top hraci by ucili menej zdatnych vsetkemu co vedia, ako sa perfektne branit za kazdych okolnosti , nech hra akymkolvek stylom, fleeter, miner, raider, korytnacka a samozrejme by ich chranili pred hracmi z inich aliancii. Nehovorim, ze by tu mali byt aliancie po 200 clenoch, ale myslim ze takich 30 clenov by sa dalo este ako tak zvladnut. I ked na org v pohode existuju aj 200 clenne aliancie :D to je uz ale asi naozaj extrem :) Myslim, ze tymto krokom by sa postupne zacal menit rebricek hodnot ogame a postupne by sa to mohlo pretranformovat (v podvedomi hracov) az do fazy kedy by top hrac bol ten kto by najlepsie manazoval takuto alianciu a dokazal ju takto aj nejlepsie chranit svojimi skusenostami, radami, a samotnym manazovanim ludi :) Pretoze: Nie je problem, aby top hrac vyfarmil 50 slabsich za den. Problem je zabranit mu v tom! Ono sa to da, no na to treba skutocnych vodcov - nie farmarov :D Tak co chalani? Skusime to takto???

2

Wednesday, November 18th 2009, 11:15pm

Malokedy tu najdem nieco zmysluplne a nieco co by ma zaujalo. ale toto je perfekt, krasny pristup k hre. nancy mas moje uznanie. bohuzial v reale nezrealizovatelny. to by sa muselo otocit myslenie hracov o 180 stupnov. na slovenskych vesmiroch nieje priorita byt oblubeny a respektovany, ale byt diktator, rozsievat strach, znicit a zruinovat vsetko.

mna len tesi , ze po mne nieco v uni 2 ostalo. zaprve moj ucet ktory som predal do dobrych ruk a za druhe par ludi ktorych som naucil tuto hru hrat, aj ked to ako som tam dopadol tomu nenasvedcuje :D

3

Thursday, November 19th 2009, 12:36am

Malokedy tu najdem nieco zmysluplne a nieco co by ma zaujalo. ale toto je perfekt, krasny pristup k hre. nancy mas moje uznanie. bohuzial v reale nezrealizovatelny. to by sa muselo otocit myslenie hracov o 180 stupnov. na slovenskych vesmiroch nieje priorita byt oblubeny a respektovany, ale byt diktator, rozsievat strach, znicit a zruinovat vsetko.

mna len tesi , ze po mne nieco v uni 2 ostalo. zaprve moj ucet ktory som predal do dobrych ruk a za druhe par ludi ktorych som naucil tuto hru hrat, aj ked to ako som tam dopadol tomu nenasvedcuje :D

Quoted

Nancy vo veľa vecí máš pravdu. Pekne si sa rozpísala a zaspamovala to tu. :) No je to len utópia. Ja ti môžem len povedať, prečo je uni2 a uni3 na tom tak zle. Je to preto, lebo sa tam vo veľkom spájali hráči zo súperiacich až nepriateľských aliancií pre zisk, proti iným hráčom. Jednoducho si ich vytĺkli. Teraz sa im to vracia. Môžu si zato sami. Dôvody, ako že toto je ACS vesmír a letel som pre krásu z boja, neberiem. Ja si ani neviem predstaviť, že by u nás na uni4, niekto od nás letel z niekym z DX ( alebo v minulosti s hráčom z ali Pivo ) v spoločnom útoku. Niektorí hráči z iných aliancii to občas robia, no nedeje sa to až v takom veľkom merítku ako v ostatných vesmíroch. Preto je uni4 na tom lepšie. Verím, že je to aj vďaka mne. Lebo som proti tomu bojoval. :ABaD: A ukázalo sa, že som mal nakoniec pravdu. Aj keď som to veľa hráčom nepáčilo a budú kritizovať aj tieto riadky. uni1 nesledujem.

Malé názorné ukážky.

uni2
Top10 ACS Nr02 [TD: 536.665.000] ~ Jooker & Bomin [REV] & Merrevick [EVIL] vs Vulcans [BUFU]

uni3
Top10 ACS Nr03 [TD: 135.806.000] ~ Pedro11112 [SLA] & Letusik [W40K-E] & Ferinooo [D.W] vs. Toyo [Y.D.]
Takze podla Vas, je to utopia, proste treba to nechat tak a snad pride Harry Potter a vycaruje nam tu nejaky ten prilev hracov? :D Myslim si, ze treba dat hlavky do kopy a naozaj daco skusit, inak sa nic nezacne diat, ci nie? :)

To tiger, ano beriem to je Tvoj postreh a urcite aj toto je istym faktorom ktory sposobuje odliv hracov. Ja osobne si ale myslim ze to az take velke cisla nerobi, ale aj tak vsimol si si a je to dobre, pretoze vieme comu mame nejakym sposobom zabranit. Ja osobne som videla hraca na ceskom vesmire ktory v mojom okoli behom jedneho mesiaca donicil asi 50 hracov, nebolo tam absolutne nic, ostalo zopar icok a ostatni zrusili ucty :D A to spravil jeden jediny nosleeper :D Kde su ti ostatni Farmari? Takze ano aj ten Tvoj postreh je dobry a dakujem Ti zan a aj na to by sa teda trebalo zamerat.

To efo, vravis ze je to nerealizovatelne. Mozno, ale ked nic neskusime nebudeme vediet absolutne nic. Skusme si predstavit ako by to asi vyzeralo. Vo vesmire je 50 velkych pocetnych aliancii (tychto novych, kde skuseni radia neskusenim a chrania ich) Pomimo toho je tu zopar desiatok Mensich aliancii, ktori s tymto nesuhlasia a idu si svoj stary styl rabovania. Co sa moze diat? Casom sa slabsi hraci naucia branit, schovavat surovinky, robit poctive FS a ostatne kroky k tomu aby v pripade ze tu nie su, nebol ziaden zmyselny dvovod na nich utocit. Z coho budu potom top farmari zit? Budu asi musiet trosku pozmenit strategiu hrania a to bude prvy malicky krocik, zaciatok zmeny :) Sem tam sa im podari nejaky ten ulovok, no co sa stane ked taka pocetna aliancia porusi velke nepisane pravidlo a zacne trebars nekompromisne nicit satelity top farmarom ci nicit transporteriky, samozrejme s podporou skusenych hracov z aliancie ktori budu mat trebars falangy? Co potom spravia, ked uz nebudu mat tolko moznosti na co vyletiet a nebudu mat dost energie pre svoje doly a nebudu mat ako transportovat suroviny z planety na planetu? Zas budu musiet trosku prehodnotit svoju strategiu a to by bol dalsi maly krocik ku zmene :) Takto postupne by sa dalo dopracovat k tomu, ze by pocetna aliancia dokazala velmi spomalit rozvoj farmarskej aliancie a mozno aj k prevratu ze by boli nakoniec farmari farmeni :D No co by sa potom stalo? Asi by sa rozprchli kade lahsie, ci mozno nakoniec polavili a stali sa clenmi nejakej uspesnej aliancie? Nevedno. Ale ked to neskusime, tak sa to ani nikdy nedozvieme :)

To tiger: urcite poznas nepisane pravidlo o neutoceni na satelity, alebo na nocnu produkciu, ci tranporteriky a co ja viem este ake :D tak preco jednoducho nespravit nove nepisane pravidlo o tom ze APP utoky budu davat len clenovia aliancie? Ak by sa tu objavila taka "nekala" bitka, prisli by sme a zakopali utocnikov pod ciernu zem :D A robili by sme to zakazdym takymto utokom, az kym by sa to nevrylo do ludi tak ako tieto dnesne nepisane pravidla :) Ja by som to podporila urcite, ked by to dopomohlo zabranit odchodu hracom :)

Tak co kto sa prida? Ja uz teraz premyslam nad celou strategiou a urcite v dohladnej dobe otvorim novu alianciu a pustim sa do prace :) Podte skusme to :) Kto bude najvacsim velitelom vsetkych cias? :)

PS: samozrejme mozme si urcit nejake pravidla o poctoch clenov a trebars o minimalnom pocte novacikov a tak, proste treba o tom diskutovat a nieco spolu sklincujeme urcite! Verim tomu, ved je tu plno inteligentnich ludi :)

This post has been edited 1 times, last edit by "nancy" (Nov 19th 2009, 12:56am)

4

Thursday, November 19th 2009, 1:05am

No Toto...

Slusne napisana myslienka ja aj ked sem tam viletim na App z neakym kamošom to je proste tak ked sa z niekym poznaš tak prečo nie...
A celkom pekna myšlienka Nancy povedal by som ze priam užasna ale ukaž mi jedneho top hrača ktory by do toho siel ??? myslim ze ich nebude vela ja osobne som za ale hram len na Andromede konečne... staram sa uz len o jeden učet... a osobne mam skusenosti ze mi po utoku človek na ktoreho som utočil napiše že to hra 1 krat atd atd aj dnes som jednemu hračovi spravil celkom lacny Moon (aj ked som ich spravil uz asi 5 odkedy hram andromedu...) a pogratuloval som mu k nemu... a on mi napisal ze nevie čo ma s nim robit... tak som mu vysvetlil ako postupovat a čo na nom ma stavat a čo je uplna blbost ako napr (sklady)
:) :) :)
A tesi ma tiez ze jeden hrač na Andromede to hra uplne 1 krat a naučil som ho ako si chranit letku aj matroš ked tu nieje...lebo tiež mi pisal ze to este nehral atd tak som mu dal neake rady a teraz sa mu celkom dari aj ked ho preistotu kontrolujem ako som mu povedal ze ho budem kontrolovat či robi potctivo FS a tak... ale poznam aj hračou ktory taketo veci zneuživaju na neskutočny Farming atd taze je par Ludi čo by sa do toho aj pustili a ja sa kludne pridam k tejto myslienke a sa s nou aj stotožnujem...
:ly: Nancy...

This post has been edited 1 times, last edit by "Nio" (Nov 19th 2009, 1:16am)

5

Thursday, November 19th 2009, 7:58am

Nancy paci sa mi ako si sa zapalila :-))

Ja sa snazim novacikom pomahat , pokial o to stoja. Ja si myslim ,ze to ma vyznam len na Andromede (aj ked hram len v4) , pretoze ostatne vesmire su privelmi vymrete. Kazdemu vesmiru by prospelo 1000 novych hracov a taky prilev urcite nebude aj ked sa roztrhame. Mozes namietnut ,ze bez toho aby sme to skusili tak to nezistime, ale pozrime sa na to realne, mozme dosiahnut max udrzanie poctu hracov(to situaciu nevyriesi). Nuz ale drzim palce , a ak sa bude dat pomozem ti aj ja. :-) ;)

Ramzes

GO uni4, Andromeda, Capella

• Send private message

6

Thursday, November 19th 2009, 10:33am

Pekna tema, az na nedomyslenu vec, ze TOP hrac si urcite nenecha zostrelovat satelity a transpiky.. ja medzi nich nepatrim, a nik mi to nerobi, aj ked som v podstate rajder/fleeter..
Druha vec, tie ACS utoky medzi alianciami... vzdy padol , alebo v 99% hrac z top100, a takych myslim chranit netreba..
No pristupim k tvojmu napadu o uceni, v kazdom uni je par aliancii, kde su zastupeni hraci s roznymi skusenostami, a par takych kde su iba hraci z povedzme TOP 150... a nemoze sa povedat, ze najlepsie aliancie bojuju proti tym slabsim, vacsinou superia medzi sebou... jasne, popri tom vyberaju slabsich hracov, ktori ale casto nepocuvaju, co im skusenejsi pisu.. ja som zacinal na jar tohto roku,ako uplny novacik, po 2 mesiacoch som sa dostal do momentalne druhej naj ali v uni2 evil, a to len tym, ze som sa pytal skusenejsich, a ucil sa... na zaciatku mi bolo jedno koho sa pytam, oslovoval som hracov aj z TOP 10 a kazdy mi vzdy ochotne poradil.. takze z casti to je aj na samotnyh novacikoch, neplakat, ze ten ma farmi, ale pytat sa...
inak napad pekny, ked sa najde dakto na uni2 kto by taku zmenu organizoval, kludne sa zapojim.. aj ked vela uspechu to nebude mat, kedze su tam taky vyberaci fariem, proti ktorym ani moja letka na 23 mieste nestaci, a sam spravi viac skody, ako nasa 11 clenna aliancia....

Quoted

Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat
http://board.ogame.sk/board88-ogame-sk/b…at-na-irc-chat/

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

7

Thursday, November 19th 2009, 10:36am

ja vravim, prejdite sa po ceskom ogame, zahrajte si jeden server a zistite co je to spinavost :P

kazdopadne nancy to kapanecek zatocila cele typu my nezoberieme lamu do ali, on spravi zo seba zelvu a my potom nadavame ze je bunker :)
i ked ja mam v poslednej dobe kortynacky rad ... :chinese:

vysledok, prijmite lamu ktora sa bude citit velmi silna v silnej ali a budu ju farmit len za to aby si spravil niekto zarez na silnej ali..

8

Thursday, November 19th 2009, 4:24pm

To tiger: urcite poznas nepisane pravidlo o neutoceni na satelity, alebo na nocnu produkciu, ci tranporteriky a co ja viem este ake :D
S týmto nesúhlasím. Ak si nevie hráč ochrániť produkciu a stavia satelity. Samozrejme, že o ne príde.

PS : Čisto satelity nestrieľam. Ak nejde o väčšia množstvá. No keď tam má aj iné lode a suroviny pre ktoré sa oplatí letieť. Tak letím. :ABaD:
Som proti redizajnu starých vesmírov. Pre dosť hráčov to bude znamenať koniec s ogame.

UNI2 SK minulosť : pri odchode TOP1 :ABaD: UNI4 SK minulosť : pri odchode TOP1

... vlastné účty ...

9

Thursday, November 19th 2009, 5:39pm

pekna uvaha. :) no s psychologickeho hladiska nema kazdy predispoziciu byt empaticky

za prve:to aby sa nedalo zlucovat s inymi ludmi pri acs okrem aliancie by musel zariadit go,inak to nikdy nikto nebude uplatnovat,pretoze je to flexibilnejsie a nenechas si milionovy zisk ujst zhananim clenov z aliancie ktory su doobedu v praci.

za druhe :clovek ma podvedomu tendenciu priatelit sa so silnymi hracmi, resp.su lojalnejsi ku skusenym hracom ,koli strachu,koli zisku a inych relevantnych skutocnosti,takze je nelogicke zobrat slabsieho hraca do uspesnej aliancie,ktoru kazdy chce prezentovat a ziskavat prenu meno . a tym nehovorim ze je to spravne ,je to statystycka skutocnost.

za tretie:novacikovia by mali byt chraneny ovela vetsim limitom bodov, nie 5000 a si hodeny do vody a teraz plavaj medzi zralokmi ,malo by to byt selektizovane ak chcete zmenu! novacik sa postupne dostane do systemu medium hracov co bude prenho uspech kde sa moze postupne pripravovat na vyssi level a horsich hracov .tych sekcii by mohlo byt napr.5 a stale aktualizovat body pre vstup do vyssej kategorie pre vyvazenie hry.

iba vtedy sa moze stat .......:ze clovek s ovela mensimi skusenostami bude mat vetsiu armadu ako ty skuseny pretoze ju nadobudne v slabsej urovni .silnejsi sa budu navzajom nicit vo svojej triede.
to ci novacik o armadu pride alebo nie je uz irelevantne.

samozrejme aj to sa moze zvrhnut ze silnejsi hraci sa jednoducho spoja a nepustia slabsich do svojej urovne ale to su konspiracne teorie.

berte to ako navrh.. :flamy:

10

Thursday, November 19th 2009, 6:11pm

Vidim tu dost silny skeptizmus :D Ja osobne nikomu nevravim aby nieco taketo robil, ja vravim kto ma chut nech sa do toho pusti tiez :) Ja osobne skusim zohnat na uni4 cca 30 - 40 novych hracov a spolu s par dobrymi znamimi sa o nich budeme starat :)a z ktorich potom niektori mozno pojdu tymto istym stylom a zalozia vlastnu velku alianciu a sami budu ucit dalsich novych, a tak dale a tak dale :) Este raz kto ma chut nech to skusi. Na skodu to zrejme nebude :)

11

Thursday, November 19th 2009, 6:12pm

To tiger: urcite poznas nepisane pravidlo o neutoceni na satelity, alebo na nocnu produkciu, ci tranporteriky a co ja viem este ake :D
S týmto nesúhlasím. Ak si nevie hráč ochrániť produkciu a stavia satelity. Samozrejme, že o ne príde.

PS : Čisto satelity nestrieľam. Ak nejde o väčšia množstvá. No keď tam má aj iné lode a suroviny pre ktoré sa oplatí letieť. Tak letím. :ABaD:
S tim PS souhlasim , ale s tim nadtim nesouhlasim....
Kdo hral na uni8 tak sam chape o cem budu mluvit ... Tam se litalo a mozna stale lita jen na sataky , nocni produkce atd.
Ale to nechci resit ...
Sam po skonceni aktivniho hrani jsem sel s lama uctem do lama aliance ...
A poznal jsem jak je tezke u hrace co ma 30k bodu aby si ochranil svoji pordukci a o satakach vubec nemluvim ...
Za mesic co jsem se snazil je necemu naucit odeslo s aliance asi 20hracu ... nerikam ze to byli perspektivni hraci ....
Kazdej at si zabehne do nejakeho takove vesmiru at jde do lama ali a stravi tam trosku casu a pozna ze to neni jen o tom udrzet letku v poradku.
Je mi jasne ze hracum jako tiger nebo "Ja" by nedelalo problem zacit a dostat se nekam ... ale lidi kteri takto zacinaji se proste nemuzou udrzet.

ps : reakce a slohová cvičeni nademnou jsem necetl takze rauguji jen na tiger-a

Quoted

REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008

12

Thursday, November 19th 2009, 6:57pm

Veľmi jednoduché riešenie. Zo začiatku nestavať satelity žiadne. Vytiahnuť solárne elektrárne na 15. A fúzne na 10. Potom začať stavať postupne satelity s obranou proti farmeniu. Každá obrana sa dá zdolať. No tu stačí taká, ktorá odradí iných hráčov od návštevy. No samozrejme, zametať suroviny a lode na FS. Žiadna nočná stavba lodí. Keď nie je načo letieť. Nikto nepriletí.
:)
( Nejakú pomstu do toho nerátam. Alebo hoblovanie obrany. ) A máte návod ako nato. :ABaD: Jedna rada od tigra pre nováčikov. Ako sa nestať lamkou.
Som proti redizajnu starých vesmírov. Pre dosť hráčov to bude znamenať koniec s ogame.

... vlastné účty ...

This post has been edited 3 times, last edit by "tiger" (Nov 19th 2009, 7:04pm)

13

Thursday, November 19th 2009, 7:15pm

Veľmi jednoduché riešenie. Zo začiatku nestavať satelity žiadne. Vytiahnuť solárne elektrárne na 15. A fúzne na 10. Potom začať stavať postupne satelity s obranou proti farmeniu. Každá obrana sa dá zdolať. No tu stačí taká, ktorá odradí iných hráčov od návštevy. No samozrejme, zametať suroviny a lode na FS. Žiadna nočná stavba lodí. Keď nie je načo letieť. Nikto nepriletí.
( Nejakú pomstu do toho nerátam. Alebo hoblovanie obrany. ) A máte návod ako nato. :ABaD: Jedna rada od tigra pre nováčikov. Ako sa nestať lamkou.

tigerko stebou nesúhlasím :D postupne stavať satelitov to je snáď VTIP :D:D:D jednoduchšie riešenie je postaviť nano budovy aspoň na 4 úroveň potom ukladať suroviny na satelitov a tak prevažať ich bezpečne na FS (aby ta neokradol suroviny niekto iný) ak hráč dosiahne max. suroviny tak hneď postaviť 8800 satelitov či koľko čo ja neviem nepamätám si . A takto niekto nevšimne hneď a s obranou výkašlať :banana2:

14

Thursday, November 19th 2009, 7:25pm

My sme sa bavili o satelitoch potrebných na produkciu. Nie na gravitón. Čítaj pozornejšie. :)

... vlastné účty ...

15

Thursday, November 19th 2009, 8:04pm

heh postupne ste sa dostali od temy k taktikam stavania satelitov...

no v uni3 som mal moznost nieco take zazit, aliancia tak 20-25 clenov z toho 5ti co to hrali aj predtym.......postupne sa to riedilo aj napriek tomu ze sme im radili : niekto nemal cas, ineho to zase prestalo bavit, ( ale pokial si pamatam po zniceni letky neodysiel ani jeden )
no a po pol roku sme zostali 6-7

dalsi faktor je pocet hracov co to tu budu hrat a pocet uni, je tu moc uni na taky maly pocet hracov, cim viac sa bude dalsich uni otvarat tym bude mensi priemer na uni, a tiez ze kopa hracov hra na cz serveroch

kazdopadne to skusit treba, ani nie tak preto ze sa radikalne zvysi pocet hracov ale ze sa medzi tymi co zacinaju najde par takych ktorych to zacne bavit po tom ako dostanu dobre rady od ostatnych

PS: nj cz je v tomto brutalnejsie ale vzhladom na pocet hracov si to mozu dovolit, ja ked som tam zacinal tak na mna jeden hrac ovela vyssie postaveny posielal stale utoky,
zautocil, vratili sa mu lode a poslal zase od rana do vecera , takto to slo dva tyzdne az kym som sa nedostal na jeho uroven :chinese:

16

Friday, November 20th 2009, 1:31am

To sra: pokial Ti odislo z aliancie za mesiac 20 hracov tak to znamena len jedno jedine, ze si im daval zle rady a teraz si farmarom preto, lebo na vodcu urcite nemas. Jednoduche :) Nic logickejsieho ma nenapada. Dalsia vec, ked Ta nebavi citat tak ani nereaguj nech zbytocne nespamujes. Dakujem :) No a pre ostatnich prosim drzte sa temy nech to tu nestrati na prehladnosti. Vdaka :)Takze o co tu ide? Hladame nejaku moznost ako prilakat novych hracov :)

17

Friday, November 20th 2009, 11:49am

Quoted

Nikto nepriletí. :)
Jak rikam kdo nehral na uni8 tohle napise , kdo tam hral bude drzet usta.
Ale jak koukam presvedcovat te o opaku nema smysl ... vyzkousej si co jsem psal ... a pochopis

To sra: pokial Ti odislo z aliancie za mesiac 20 hracov tak to znamena len jedno jedine, ze si im daval zle rady a teraz si farmarom preto, lebo na vodcu urcite nemas. Jednoduche :) Nic logickejsieho ma nenapada. Dalsia vec, ked Ta nebavi citat tak ani nereaguj nech zbytocne nespamujes. Dakujem :) No a pre ostatnich prosim drzte sa temy nech to tu nestrati na prehladnosti. Vdaka :)Takze o co tu ide? Hladame nejaku moznost ako prilakat novych hracov :)

LOL --- ja jsem daval spatne rady :D a Jsem spatny vudce :D Doufam ze to neslysi REV asi me vyhodi s ali :D :D:D:D:D:D:D
O tohle nancy nejde ... krom lidi co odesli se mi povedlo vychovat 2 hrace kteri to ale nakonec stejne vzdali a odesli do jinych uni :)
Ale urcite ti poradim napred si zjisti s kym mluvis , na koho reagujes , poradne si precti co jsem psal a pak reaguj ...
Nic ve zlém.

Jestli chces prilakat nov hrace a takoe temata uz se resi minimalne 2-3 roky tak udelej poradnou reklamu nic jineho nepomuze.
Takzvani TOP hraci muzou za odchod treba par desitek hracu ale ne celich vesmiru :)

Quoted

REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008

This post has been edited 1 times, last edit by "sRA" (Nov 20th 2009, 11:55am)

18

Friday, November 20th 2009, 12:45pm

mozno skôr ako najst sposob ako sem prilakat ludi by bolo lepsie najst spôsob ako ich tu udrzat. co ked pride za den aj 10 novych zracov no dalsich 15 odide preco su stale farmeny stale na nich niekto utoci no je to aj ich vina treba ich naucit hrat tuto hru ja ked som hral tak ma nik nefarmil komu sa oplati pre 300k suriek utocit na 300 rk, 150 ll, 60 tl, 60 ik, 10 gk, 10 pl + oba stity??? nikomu. toto treba hlavne neucit hracov aby si vedeli ochranit produkciu a davali FS. Dalej treba isto ochranu rozdelit do viacerych hladin napr 0-5000 bodov, 5001-10 000 bodov, 10 001-20 000 bodov ...
alebo dako podobne lebo nieje spravodlive ked zrac s 1mega bodov zautoci na nikoho kto nema ani 100k bodov to ho hned prestane bavit ,
tot môj navrh
UNI3.sk - stopo 3 807 616 rank=10, fleet=14, research=9, ali K9 COP
15. 12. 2011 - 11:03

19

Friday, November 20th 2009, 12:53pm

Quoted

Nikto nepriletí. :)
Jak rikam kdo nehral na uni8 tohle napise , kdo tam hral bude drzet usta.
Ale jak koukam presvedcovat te o opaku nema smysl ... vyzkousej si co jsem psal ... a pochopis

Nepotrebujem ísť na český server. Svoje som si zažil, keď som začal hrať uni2, ktorý bol už pekne rozbehnutý. Dlho som hral sám. Nepotrebujem sa za niekoho schovávať. Zo začiatku na mňa dosť často silnejší hráči lietali. No keď si 1, 2 alebo 10x odniesli nič.
( 0,0,0 ) Tak ich to prestalo baviť a radšej si našli iný ľahší ciel. Bola to len pre nich strata volného slotu, ktorý mohli využiť niekde inde. Na tom cz8 si to musel hrať zle. Vôbec to neznamená, že keď farmili
teba, budú zákonite farmiť aj iných. Malý návod ako nato, som napísal vyššie. :)

... vlastné účty ...

This post has been edited 4 times, last edit by "tiger" (Nov 20th 2009, 1:07pm)

20

Friday, November 20th 2009, 3:11pm

To Sra: nebudem si zistovat nic o nikom pretoze ma to absolutne nezaujima, keby som to mala robit zakazdym ked na niekoho reagujem tak by som 20 rokov nerobila nic ine len by som si zistovala informacie o ludoch. Reagovala som cisto logicky a domahala sa pomoci riesenia problemu a drzania sa diskusie tod vsjo. Ked si dobry vodca okej tu Ti hned skladam poklonu. Ale ako vidim Ty patris tiez medzi tich co vsade bol a vsetko vie. Treba spravit reklamu a basta fidli padla koniec. Netreba sa o to viac zaujimat. Prosim Ta a kto tu reklamu spravi? Ty? Alebo nejaky GO? Drzme sa realnych moznosti a ked nevies navrhnut nieco, co sa spravit da a nieco nove automaticky odhodis do kosa tak prosim naco pises? Neni treba taketo prispevky, pretoze absolutne nic nevyriesia :) Takze este raz, ospravedlnujem sa ak som sa dotkla Tvojho velkeho ega pane vudce numero unno kung-fu panda konichiwa HOWK! ;)