Musim suhlasit. Keby sa uzavrela takato ticha dohoda medzi hracmi a fakt by sa dodrziavala (viem vzdy sa najdu vynimky, ale tym vieme strpcit hru, pripadne by to mozno mohlo ist do pravidiel a GM by mohli banovat, ale asi by to GF nepovolil), casom by GF prislo na to, ze sucasna novacikovska ochrana nic neriesi a zaviedli by nejaku stalu. Napriklad nemozes utocit na nikoho s viac ako x% tvojich bodov a on nemoze utocit na teba a sucasne nemozes utocit nanikoho kto ma menej ako y% tvojich bodov. To znamena rozsirenie 5000 - 20000 bodovej ochrany myslim. To znamena, ze by si kontinualne mohol stupat po rebricku a zacinat bojovat so silnejsimi hracmi, ale sucasne by si nemohol rabovat slabsich hracov.To samozrejme viem ja som len chcel reagovat na to ze sa tu zopar top hracou dohaduje co a ako urobit aby hra nestagnovala ale ak neuzavru tichu dohodu ze sa nebudu strapnovat utokmi na hracou a 200 poradi v rebricku nisie od nich nespravia nic a samozrejme porusenie spolocne potrestaju nezavisle od aliancie vzdy sa najde jeden blb ktory bude likvidovat tich slabich len pre zábavu nejde o graviton ale o to ze mnoho sylnich hracou zautoci len koli niceniu obrany a nie kvoli zisku a to je dovod ubitku hracou ak ma niekto nachita z lodami doma a znici mi ich fajn som babrak a zasluzil som si to ale utocit a nic neziskat skoncit z remizou tak to je chrapunstvo a viem ze to nie je len moj pripad
Nekdo prijde na trening karate , ja dostanu do hubymas pravdu ale chyba nie v top hracoch chyba je v samotnom nastaveni hry hra by mala byt nastavena tak aby sa dalo utocit iba na hraca ktory je v rebricku nizsie iba o povedzme 10 pozicii tym by sa zabranilo farmeniu a hra by bola zaujimavejsou kedze by musel protivnikou vyhladavat po celom uni a stahovat letku hore dole takto sa iba sedi na najsilnejsej planete a nici sa vsetko okolo a toto je presne to co znechucuje pri hrani takejto hry ja som na to upozornoval uz davbo a zbytocne nie je totiz problem prist na detske ihrisko a zbit vsetko doradu lebo som silnejsi problem je prist na traning karate a tam ukazovat ze som lepsi seberovnym toto je cela chyba tejto hry preto upada cim dalej viac
Tak co pujdu psat na forum jake je to hrozne , budu mu psat na jeho rucnik PM ze je parchant co jde po me , protoze jsem netrenoval ?
A to neberu v potaz , ze v te TOPce bude mit ali kolegu 
rofl
Quoted
REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH