You are not logged in.

41

Sunday, November 22nd 2009, 10:41pm

To samozrejme viem ja som len chcel reagovat na to ze sa tu zopar top hracou dohaduje co a ako urobit aby hra nestagnovala ale ak neuzavru tichu dohodu ze sa nebudu strapnovat utokmi na hracou a 200 poradi v rebricku nisie od nich nespravia nic a samozrejme porusenie spolocne potrestaju nezavisle od aliancie vzdy sa najde jeden blb ktory bude likvidovat tich slabich len pre zábavu nejde o graviton ale o to ze mnoho sylnich hracou zautoci len koli niceniu obrany a nie kvoli zisku a to je dovod ubitku hracou ak ma niekto nachita z lodami doma a znici mi ich fajn som babrak a zasluzil som si to ale utocit a nic neziskat skoncit z remizou tak to je chrapunstvo a viem ze to nie je len moj pripad
Musim suhlasit. Keby sa uzavrela takato ticha dohoda medzi hracmi a fakt by sa dodrziavala (viem vzdy sa najdu vynimky, ale tym vieme strpcit hru, pripadne by to mozno mohlo ist do pravidiel a GM by mohli banovat, ale asi by to GF nepovolil), casom by GF prislo na to, ze sucasna novacikovska ochrana nic neriesi a zaviedli by nejaku stalu. Napriklad nemozes utocit na nikoho s viac ako x% tvojich bodov a on nemoze utocit na teba a sucasne nemozes utocit nanikoho kto ma menej ako y% tvojich bodov. To znamena rozsirenie 5000 - 20000 bodovej ochrany myslim. To znamena, ze by si kontinualne mohol stupat po rebricku a zacinat bojovat so silnejsimi hracmi, ale sucasne by si nemohol rabovat slabsich hracov.

42

Monday, November 23rd 2009, 1:06am

mas pravdu ale chyba nie v top hracoch chyba je v samotnom nastaveni hry hra by mala byt nastavena tak aby sa dalo utocit iba na hraca ktory je v rebricku nizsie iba o povedzme 10 pozicii tym by sa zabranilo farmeniu a hra by bola zaujimavejsou kedze by musel protivnikou vyhladavat po celom uni a stahovat letku hore dole takto sa iba sedi na najsilnejsej planete a nici sa vsetko okolo a toto je presne to co znechucuje pri hrani takejto hry ja som na to upozornoval uz davbo a zbytocne nie je totiz problem prist na detske ihrisko a zbit vsetko doradu lebo som silnejsi problem je prist na traning karate a tam ukazovat ze som lepsi seberovnym toto je cela chyba tejto hry preto upada cim dalej viac
Nekdo prijde na trening karate , ja dostanu do huby :) Tak co pujdu psat na forum jake je to hrozne , budu mu psat na jeho rucnik PM ze je parchant co jde po me , protoze jsem netrenoval ?
Nebo se postaram o to , aby priste lezel ne zemi on ???

Proc by mel bejt takzvanej TOP hrac (Tohle slovni spojeni me zacina opravdu sr.t ) omezenej herne jen kvuli tomu ze je lepsi nez ostatni.
Tve zamezeni farmeni je srandovni ... Vží se potom do toho lepsiho hrace co ma rank5 a pode tebe muze -10 tzn ze ma 14 hracu na ktere muze utocit , 126 planet a k nim treba moony ...
126 moznosti neco sejmout v 4491 systemech :D A to neberu v potaz , ze v te TOPce bude mit ali kolegu :D
Tomu rikam hra ktera by me opravdu bavila :D rofl

Quoted

REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008

43

Monday, November 23rd 2009, 8:04am

Tento link zostáva byť o ničom. Nech si každí uvedomí, že toto je bojová hra. Príspevky o ničom. Návrhy taktiež. nancy daj to uzavrieť. Ty ani nie si TOP hráčka. Len si známa. Nič viac. Aj týmto vláknom si sa chcela len zviditelniť. Obmedzovať dobrých hráčov, ktorí sa venujú tejto hre je pekná blbosť. Nech sa lamky pekne radšej viac snažia. Musia preto aj niečo obetovať. Zadarmo predsa nikto nič nedostane. Základné Informácie a návody sú na fóre. Nech čítajú a učia sa. Ak niečo nevedia, nech sa pýtajú a píšu. Nikto to robiť za nich nebude.

Otázky a odpovede

PS : Tejto hre pomôže predovšetkým reklama, možno zvýšenie nováčkovskej ochrany. Trebárs z 5.000 na 25.000 bodov.
Som proti redizajnu starých vesmírov. Pre dosť hráčov to bude znamenať koniec s ogame.

UNI2 SK minulosť : pri odchode TOP1 :ABaD: UNI4 SK minulosť : pri odchode TOP1

... vlastné účty ...

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

44

Monday, November 23rd 2009, 10:13am

myslim ze vsetko je povedane..LOCK :)

45

Monday, November 23rd 2009, 1:35pm

Cela tema je o nicom,az trapne mi to pride... kto je top hrac? nancy kandidujes na miss forum?

zatvorte to,lama ostane lamou,neni o com diskutovat.

ps: a podla mna,slovne spojenie "top hrac" vymysleli lamy a noobovia