You are not logged in.

1

Wednesday, December 9th 2009, 3:29pm

Uni 4 sk - prvý rok existencie

Tak dnes je to presne rok, čo bol spustený server uni4. Najmladší a posledný zo starých vesmírov. Aká bude je budúcnosť ? Čo ho čaká ? Prežije aj ďalší rok ? Prispejte svojimi komentármi a postrehmi. Prípadne plánmi do budúcnosti. Prihodím aj štatistiky, nech môžme možno o rok porovnať vývoj a pospomínať na staré dobré časy.

Štatistika (aktualizovaná 2009-12-09, 14:01:50)

Hráč - body
Poradie Hráč Aliancia bodov
1 * tiger 3.007.011
2 * Saruman SCS 1.713.857
3 * blondi SCS 1.292.490
4 * kuchy ORK 1.162.074
5 * trumatikkk BuFu 1.058.566

Hráč - flotila
1 * tiger 114.739
2 * Saruman SCS 65.601
3 * joco522 S.H. 41.727
4 * kuchy ORK 40.707
5 * KMD __DX__ 39.572

Hráč - výskum
1 * minos 173
2 * tiger 164
3 * marec85 SB_SVK 161
4 * bracer C.R. 158
5 + Saruman SCS 155

Aliancia - body
Poradie Aliancia Členov bodov Priemer na člena
1 * __DX__ 20 9.860.430 493.022
2 * SCS 11 6.469.515 588.138
3 * BuFu 24 5.151.137 214.631
4 * SB_SVK 18 5.005.965 278.109
5 * VPP 5 2.860.438 572.088

Aliancia - flotila
Poradie Aliancia Členov bodov Priemer na člena
1 * __DX__ 20 218.473 10.924
2 * SCS 11 111.709 10.155
3 * OEF 5 83.049 16.610
4 * HyTo 3 70.032 23.344
5 * VPP 5 63.329 12.666

PS : Vkladajte len príspevky týkajúce sa uni4 sk. Poprosil bych dodržiavať pravidlá fóra. Nie :spam3: .

Som proti redizajnu starých vesmírov. Pre dosť hráčov to bude znamenať koniec s ogame.

UNI2 SK minulosť : pri odchode TOP1 :ABaD: UNI4 SK minulosť : pri odchode TOP1

... vlastné účty ...

2

Thursday, December 10th 2009, 4:12am

Nechapem zmysel tohto postu, skor mi to pripada tak, ze potrebujes ukazat ze si za rok nazbieral cez 3 milion bodov (gratulujem), k comu inemu by to asi bolo, ved Ta uz pozname :) Aka je buducnost? Pride redesign a uz tu nebudes a tym padom vymiznu aj tieto nezmyselne posty :) To je moj postreh. Len by som chcela vediet, ci by si toto sem daval keby si bol trebars na 50. mieste v tabulke... To ego stale tlaci vsak tigrik? :)

3

Thursday, December 10th 2009, 6:19am

na ukazovanie tvojich statistik mas predsa tvoje oblubene vlakno body, naco vytvaras dalsie vlakno o tom istom

daj si tie body do popdisu ked uz sa chces stale tak silno chvalit a nespamuj s dalsimi vlaknami :spammer:

4

Thursday, December 10th 2009, 7:43am

Nechapem zmysel tohto postu, skor mi to pripada tak, ze potrebujes ukazat ze si za rok nazbieral cez 3 milion bodov (gratulujem), k comu inemu by to asi bolo, ved Ta uz pozname :) Aka je buducnost? Pride redesign a uz tu nebudes a tym padom vymiznu aj tieto nezmyselne posty :) To je moj postreh. Len by som chcela vediet, ci by si toto sem daval keby si bol trebars na 50. mieste v tabulke... To ego stale tlaci vsak tigrik? :)
Aj takýto komentár patrí k uni4. No mám pre teba špatnú správu. Ostávam, aj keď príde redizajn. Mám ešte nejaké povinnosti. Raz budeš musieť vyliezť z FS (v), kam si zbabelo zaliezla. Top hráčka. :laugh:

na ukazovanie tvojich statistik mas predsa tvoje oblubene vlakno body, naco vytvaras dalsie vlakno o tom istom

daj si tie body do popdisu ked uz sa chces stale tak silno chvalit a nespamuj s dalsimi vlaknami :spammer:
Závisť je prirodzená ľudská vlastnosť. Tiež beriem a myslím si svoje. :)

PS : Myslím, že každý uvedený hráč a aliancia si zaslúži, aby bolo zviditeľnené ich úsilie. Lebo za ten rok obetovali pre ogame toho veľa. Čas, vedomosti ... . No to ľudia, ktorí dostali do vienka malosť, nikdy nepochopia.
Som proti redizajnu starých vesmírov. Pre dosť hráčov to bude znamenať koniec s ogame.

... vlastné účty ...

This post has been edited 2 times, last edit by "tiger" (Dec 10th 2009, 8:03am)

5

Thursday, December 10th 2009, 8:06am

:laugh: nj vsetci ti zavidime cas ktory si tu stravil
ale ked si to das do podpisu budeme ti zavidiet eeeeste viac :P

Quoted

PS : Myslím, že každý uvedený hráč a aliancia si zaslúži, aby bolo zviditeľnené úsilie. Lebo za ten rok obetovali pre ogame toho veľa. Čas, úsilie, vedomosti ... . No to ľudia, ktorí dostali do vienka malosť, nikdy nepochopia.

za tymto ucelom sa uz vytvorilo vlakno BODY, tak je zbytocne vytvarat dalsie :pump:

This post has been edited 1 times, last edit by "Utopene Parky" (Dec 10th 2009, 8:12am)

6

Thursday, December 10th 2009, 8:48am

:laugh: nj vsetci ti zavidime cas ktory si tu stravil
ale ked si to das do podpisu budeme ti zavidiet eeeeste viac :P

Quoted

PS : Myslím, že každý uvedený hráč a aliancia si zaslúži, aby bolo zviditeľnené úsilie. Lebo za ten rok obetovali pre ogame toho veľa. Čas, úsilie, vedomosti ... . No to ľudia, ktorí dostali do vienka malosť, nikdy nepochopia.

za tymto ucelom sa uz vytvorilo vlakno BODY, tak je zbytocne vytvarat dalsie :pump:
Niekto dosiahne, to čo si naplánoval za krátky čas. A niekto to nedosiahne nikdy. A len sa naparuje ako ten tvoj smajlík. Lebo inšie nedokáže.

PS : Nech ťa pekne trhá od závisti. :rofl: 2009-12-10, 08:44:29 - 1 * tiger 3.016.449 Už si aj nudný. Strata času s tebou. Kľudne to môžete :nclosed:.

... vlastné účty ...

7

Thursday, December 10th 2009, 9:04am

poprosime teda o closed :thx:

8

Thursday, December 10th 2009, 11:50am

Tak, ako vidim nakoniec som mala pravdu, v opacnom pripade by si na mna ani nereagoval. Tiger ani si nevies predstavit, kolko zabavy mi prinasaju Tvoje reackie. Znovu Ta napalila mala hlupucka blondinka :laugh: Ozaj este stale sa hadas s tou kalkulackou o tom kolko je druha odmocnina z dvoch? :)

9

Thursday, December 10th 2009, 11:50am

Tušim Tiger zasa trafil do čierneho a Hus zagágala pravda Utopene Parky,ja viem že hráš na uni3 dlhšie a si tam kde si ???? :banana2: :banana2: :banana2:

Moon Down 13

10

Thursday, December 10th 2009, 12:30pm

Tušim Tiger zasa trafil do čierneho a Hus zagágala pravda Utopene Parky,ja viem že hráš na uni3 dlhšie a si tam kde si ???? :banana2: :banana2: :banana2:

tiger to chcel zamknut a ty tu zacnes flambovat :flamy:

na to kolko, co a kde hram sa ma pytaj cez PM

mam tam ucet rok , z toho tak 6mesiacov som mal dovolenku a napriek tomu som sa tam celkom zabavil, vytvoril som HUNTERS ,super chalanov s ktorymi sa rad stretnem ak to vyjde, ale to patri uz do ineho vlakna a to aky je ciel kazdeho na ogame ;)

11

Thursday, December 10th 2009, 12:32pm

Tak, ako vidim nakoniec som mala pravdu, v opacnom pripade by si na mna ani nereagoval. Tiger ani si nevies predstavit, kolko zabavy mi prinasaju Tvoje reackie. Znovu Ta napalila mala hlupucka blondinka :laugh: Ozaj este stale sa hadas s tou kalkulackou o tom kolko je druha odmocnina z dvoch? :)
Určite poznáš. Kto sa smeje naposledy, ten sa smeje najlepšie. A vôbec si ma nenapálila. Zabávať sa budem ja, keď vylezieš z v. No nato ty nemáš. Len provokovať, klamať, ohovárať. Tí čo ťa poznajú z českého fóra vedia o čom hovorím. V hre si sa tam tiež dlho neohriala. Rýchlo ťa vyprevadili. :)

... vlastné účty ...

12

Thursday, December 10th 2009, 2:44pm

Sami si to tu spamujete !!! Ked malo UNI3 UNI2 jeden rok nic podobne sa neotvaralo !!! Osobne to beriem ako Propagaciu hraca Tiger ktoreho nikto nehcvali tak sa potrebuje pochvalit sam ... neber to prosim ta Osobne ! Toto vlakno bude tak ci tak zaspamovne ( uz aj je ) + Zvrtne sa to do temy redesign ... a podobnych vlakien bolo velmi vela .
Tiger napisal si v 1.Poste : Ziaden SPAM ... a pritom tu najviac spamujes ...
Bol by som rad keby sa to to tu zavrelo :)

PLS :nclosed:
MOON - *6*
HOF - *25*
ADV-
*1*
DS - *8*

13

Thursday, December 10th 2009, 3:09pm

Ked malo UNI3 UNI2 jeden rok nic podobne sa neotvaralo !!!No nemohlo sa otvárať keď to nikoho nenapadlo.Na spam sa dá odpovedať len spamom. :(

Moon Down 13

14

Thursday, December 10th 2009, 3:31pm

Sami si to tu spamujete !!! Ked malo UNI3 UNI2 jeden rok nic podobne sa neotvaralo !!! Osobne to beriem ako Propagaciu hraca Tiger ktoreho nikto nehcvali tak sa potrebuje pochvalit sam ... neber to prosim ta Osobne ! Toto vlakno bude tak ci tak zaspamovne ( uz aj je ) + Zvrtne sa to do temy redesign ... a podobnych vlakien bolo velmi vela .
Tiger napisal si v 1.Poste : Ziaden SPAM ... a pritom tu najviac spamujes ...
Bol by som rad keby sa to to tu zavrelo :)

PLS :nclosed:
Osobne to neberiem. Kašlem nato. Je mi to jedno. No viem, že to je pre tú roztržku okolo DX. Chýba ti nadhľad.

... vlastné účty ...

15

Thursday, December 10th 2009, 3:54pm

:D nejdem spamovat :) neoplati sa :D aj tak tu ma kazdy svoju pravdu, cudujem sa vam ostatnym, ze to tu rozoberate :) mudrejsi ustupi :)
1 rok na uni 4 :) ja si stale hram dookola svoje :) uni 4 mi ukazala ako viem naozaj hrat, lebo vsetko v tomto uni som dokazal sam pre seba :)
spoznal som prima ludi, ale aj ludi ktori az tak príma niesu :D a svojimi vyjadreniami zamestnavali moju logiku :D a moja logika je oukey :)
smutný je pocet hracov :( tento vesmír vymrie a nic tomu nezabrani, lutujem len tie prebdele noci a straveny cas ked zrazu z toho nebude nic :(
that´s all :)

BA radek// na ziadost zakladatela vlakna closed!

Quoted

No more in game.
Only in memories
Master Of Bublifuks