Aka je buducnost? Pride redesign a uz tu nebudes a tym padom vymiznu aj tieto nezmyselne posty
To je moj postreh. Len by som chcela vediet, ci by si toto sem daval keby si bol trebars na 50. mieste v tabulke... To ego stale tlaci vsak tigrik? 
Aj takýto komentár patrí k uni4. No mám pre teba špatnú správu. Ostávam, aj keď príde redizajn. Mám ešte nejaké povinnosti. Raz budeš musieť vyliezť z FS (v), kam si zbabelo zaliezla. Top hráčka. :laugh:Nechapem zmysel tohto postu, skor mi to pripada tak, ze potrebujes ukazat ze si za rok nazbieral cez 3 milion bodov (gratulujem), k comu inemu by to asi bolo, ved Ta uz poznameAka je buducnost? Pride redesign a uz tu nebudes a tym padom vymiznu aj tieto nezmyselne posty
To je moj postreh. Len by som chcela vediet, ci by si toto sem daval keby si bol trebars na 50. mieste v tabulke... To ego stale tlaci vsak tigrik?
Závisť je prirodzená ľudská vlastnosť. Tiež beriem a myslím si svoje.na ukazovanie tvojich statistik mas predsa tvoje oblubene vlakno body, naco vytvaras dalsie vlakno o tom istom
daj si tie body do popdisu ked uz sa chces stale tak silno chvalit a nespamuj s dalsimi vlaknami :spammer:

This post has been edited 2 times, last edit by "tiger" (Dec 10th 2009, 8:03am)
Quoted
PS : Myslím, že každý uvedený hráč a aliancia si zaslúži, aby bolo zviditeľnené úsilie. Lebo za ten rok obetovali pre ogame toho veľa. Čas, úsilie, vedomosti ... . No to ľudia, ktorí dostali do vienka malosť, nikdy nepochopia.
This post has been edited 1 times, last edit by "Utopene Parky" (Dec 10th 2009, 8:12am)
Niekto dosiahne, to čo si naplánoval za krátky čas. A niekto to nedosiahne nikdy. A len sa naparuje ako ten tvoj smajlík. Lebo inšie nedokáže.:laugh: nj vsetci ti zavidime cas ktory si tu stravil
ale ked si to das do podpisu budeme ti zavidiet eeeeste viac![]()
Quoted
PS : Myslím, že každý uvedený hráč a aliancia si zaslúži, aby bolo zviditeľnené úsilie. Lebo za ten rok obetovali pre ogame toho veľa. Čas, úsilie, vedomosti ... . No to ľudia, ktorí dostali do vienka malosť, nikdy nepochopia.
za tymto ucelom sa uz vytvorilo vlakno BODY, tak je zbytocne vytvarat dalsie :pump:
2009-12-10, 08:44:29 - 1 * tiger 3.016.449 Už si aj nudný. Strata času s tebou. Kľudne to môžete
. Tušim Tiger zasa trafil do čierneho a Hus zagágala pravda Utopene Parky,ja viem že hráš na uni3 dlhšie a si tam kde si ???? :banana2: :banana2: :banana2:
Určite poznáš. Kto sa smeje naposledy, ten sa smeje najlepšie. A vôbec si ma nenapálila. Zabávať sa budem ja, keď vylezieš z v. No nato ty nemáš. Len provokovať, klamať, ohovárať. Tí čo ťa poznajú z českého fóra vedia o čom hovorím. V hre si sa tam tiež dlho neohriala. Rýchlo ťa vyprevadili.Tak, ako vidim nakoniec som mala pravdu, v opacnom pripade by si na mna ani nereagoval. Tiger ani si nevies predstavit, kolko zabavy mi prinasaju Tvoje reackie. Znovu Ta napalila mala hlupucka blondinka :laugh: Ozaj este stale sa hadas s tou kalkulackou o tom kolko je druha odmocnina z dvoch?![]()
Osobne to neberiem. Kašlem nato. Je mi to jedno. No viem, že to je pre tú roztržku okolo DX. Chýba ti nadhľad.Sami si to tu spamujete !!! Ked malo UNI3 UNI2 jeden rok nic podobne sa neotvaralo !!! Osobne to beriem ako Propagaciu hraca Tiger ktoreho nikto nehcvali tak sa potrebuje pochvalit sam ... neber to prosim ta Osobne ! Toto vlakno bude tak ci tak zaspamovne ( uz aj je ) + Zvrtne sa to do temy redesign ... a podobnych vlakien bolo velmi vela .
Tiger napisal si v 1.Poste : Ziaden SPAM ... a pritom tu najviac spamujes ...
Bol by som rad keby sa to to tu zavrelo![]()
PLS![]()
nejdem spamovat
neoplati sa
aj tak tu ma kazdy svoju pravdu, cudujem sa vam ostatnym, ze to tu rozoberate
mudrejsi ustupi 
ja si stale hram dookola svoje
uni 4 mi ukazala ako viem naozaj hrat, lebo vsetko v tomto uni som dokazal sam pre seba 
a svojimi vyjadreniami zamestnavali moju logiku
a moja logika je oukey 
tento vesmír vymrie a nic tomu nezabrani, lutujem len tie prebdele noci a straveny cas ked zrazu z toho nebude nic 

Quoted
No more in game.
Only in memories
Master Of Bublifuks
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH