This post has been edited 1 times, last edit by "Achernar" (Jan 26th 2010, 9:15pm)
jsem take pro pouzivani Slovenciny a nebo Cestiny.je tu spousta hracu,kteri nerozumeji anglicky.zmena by preci nemela byt tezka.mozna by to zabralo jedno odpolednePrivital by som pouzivat slovensky jazyk.... napriklad v banliste, ale aj v temach typu ferinoo left atd... Nie vsetci vedia po anglicky, a este stale mame aj nas vlastny jazyk.... nie sme na .org...
A cudzincov na uni 1 moze byt tak 10% celkoveho poctu hracov.... Slovakov mnohonasobne viac, takze skor by som povedal ze by sa mala pouzivat len slovencina pomaly...
A vysvetlite mi prosim, co znamena "IP Fleet Contact", "Unauthorized IP Check", "Indirect Pushing" a podobne.... lebo ak dostane clovek ban ani nevie za co.... ak dostanem ban napriklad za "porusenie pravidiel obchodu" alebo za "vaznu urazku", tak aspon viem za co ho mam....

Toto sa malo nastolit uz davno...nech mi nekto rozumne vysvetli zmysel toho ze ak nekto dostane permban tak aj s (v) ..k comu to je dobre?!
Quoted
Uz ked sme pri tych banoch, bolo by dobre dat trvale zabanovanym hracom (v sustave mam uz niekolko mesiacov, mozno aj pol roka merrevicka a trolla s banom) ban bez dovolenky, nech je z nich v tomto skomierajucom vesmire aspon nejaky uzitok okrem zaberania miesta v galaxii, ktoreho je vlastne aj tak vela... ale je skoda ich vymazavat...

Tak tomuto nikdy v živote nepochopím!!!STOP!!!!!! tejto zacinajucej xenofobnej debate...
:arrow
pravidla su dane uz nepamati, este ked ste o ogame ani nevedeli ze neexistuje(cest vynimkam+bez urazky)..
tito hraci su tu tolerovani pretoze v tych casoch jednoducho nebolo tolko slov. hracov aby mohol byt ciste slovensky ogame.sk server ako tomu je uz od UNI2..
cize preto je aj moja sprava pisana po anglicky lebo je mienena hracom UNI1 a nechcelo sa mi ju koli tomu prekladat(to si priznam)...a ked niekto nevie na uni1 po anglicky tak snad pochopi ze malman je novym GO uni1, ten kto nie tak si to necha prelozit alebo ma moze kludne kontaktovat cez PM...simple as that....
howgh!

) This post has been edited 1 times, last edit by "ZED0LS" (Jan 27th 2010, 3:32pm)
, ALE JE MI TO JEDNO, PRETOŽE SA MUSÍM VYJADRIŤ. EŠTE V ŽIADNEJ HRE SOM NEZAŽIL, ABY SA POUŽÍVALA ANGLIČTINA NA SLOVENSKÝCH SERVEROCH !!! NEODSUDZUJEM ANGLIČANOV, FRANCÚZOV, ŠPANIELOV, TALIANOV A ANI NIKOHO INÉHO KTO HRÁVA NA SLOVENSKYCH SERVEROCH Z POMEDZI CUDZINCOV, ALE OBMEDZOVAŤ PRAVÝCH SLOVÁKOV, KTORÍ OGAME HRAJÚ PRE ZÁBAVU A MOŽNO TO ANI TAK NEHRAJÚ ODBRE AKO VY OSTATNÝ, ALE SÚ HRDÝ NA TO, ŹE SÚ SLOVÁCI A VY ICH JEDNODUCHO ODJE*ETE A MÁTE ICH V PAŽI. TAK SA POTOM K*** NEČUDUJTE ŽE TU JE PRÁZDNO, KEĎ POVYŠUJETE ANGL, A I. ZAHRANICNÝCH HRÁČOV NAD SLOVÁKOV, KTORÝ DOKÁŽU VYUŽIŤ SVOJ POTENCIÁL AJ NAPRIEK TOMU, ŹE NEPOZNAJÚ ANGLIČTINU, TAK AKO OSTATNÝ. TOTO JE TYPICKÁ ĽUDSKÁ NAMYSLENOSŤ A VAČŠINE Z TOP HRÁČOV NECHÝBA. PROSTE TEN ČO TO NEVIE TU NEMÁ ČO ROBIŤ. KAŽDÝ SA UČÍ A VERÍM TOMU, ŹE AJ KEBY BOLO VIACEJ VECÍ POPÍSANÝCH V NEJAKÝCH NÁVODOCH NA FÓRE, TAK BY SME TU MALI VEĽA SKÚSENÝCH HRÁČOV. ALE NIEKTORÝM SEBCOM TO TAKTO PROSTE VYHOVUJE, PRETOŽE NAMIESTO TOHO ABY SKÚSENOSTI ROZDÁVALI, AKO ARCHERNAR
SI ICH NECHÁVAJÚ PRE SEBA A NA OSTATNÝCH SA Z VYSOKA VY*ERÚ !!!
tvoja namyslenost presahuje vsetky medze 

Moja anglictina nie je taka dobra aby som si dovolil pisat po anglicky.
Quoted
sme v 21. storoci.. uz dost zlyy je fakt ze tu vobec obmedzenia na jazyk suu
Quoted
odporucam ti pozriet si niektore ine fora ci su prelozene...
aj keby tu bol iba 1 Ang. hovoriaci hráč zaslúži si aby rozumel :blllll:
.... v pravidlách je napísané , že na tomto fóre sú povolené 2 jazyky ! tak na čo isť zas proti systému ???
aj keby tu bol iba 1 Ang. hovoriaci hráč zaslúži si aby rozumel :blllll:
This post has been edited 1 times, last edit by "slnko" (Jan 27th 2010, 11:34pm)
.... jeeej čo to tu je za prehnane otrtodoxné Nacionalistické zmýšlanie ! ....
3. Základy z AJ. ovláda už skoro každý , a kto nie je vážne obmedzený ! ... + žiadne tažke výrazi sa nepoužívajú ( ked im rozumiem i ja :ut: )

Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH