You are not logged in.

21

Thursday, January 28th 2010, 1:42am

Tak vyjadrim sa tak trosku aj ja

Kedze som bol GO aj na inych vesmirch ako je uni1....

uni2/3/4/ adromeda ---> vsade sa pise po slovensky, hraci ,ktori niesu slovaci /cesi tam nemaju hrat
uni1 ---> len tu sa pisu bany po anj, nevidim v tom ziadny problem... pokial hrac ktory dostane ban mi napise nemam problem mu odpisat co dany ban znamena a preco ho dostal.Anglicitna sa pouziva pretoze to je medzinarodny vesmir (tz: nie len pre SVK). Pokial nevie co dany ban znamena ma si za prve precitat pravidla hry !!! a potom vlakno ktore tu uz je dost dlho !!! : http://board.ogame.sk/index.php?page=Thread&threadID=10495 ....
co sa tyka fora tak sa po anj pise len v casti NOVINKY kde sa pise aj anglicky aj slovensky, pokial niekde nieje pridana slovncina , tak sa to da normalne nahlasit ktoremukolvek MOD a dany text sa prelozi a doplni.... nic tazke a verim ze to vacsina ludi zvladne napisat.Dalej sa pise po anj v sekcii VESMIR 1 ... pise sa tam aj tak aj tak...tiez v tom nevidim problem

Priznavam sa ze velmi tomuto co tu pise vsetci nerozumiem... vsade kde chodim sa pouziva anglicitna pretoze to je uz pre normalneho cloveka nevyhnutnost vediet cudzi jazyk.... Nechcem tym povedat ze sa ma len tak hovorit. Len mi to je divne. Ako vravim , zbytocne sa tu zacinaju hadky podla mna(teda mi to tak pripada)... Verim , ze keby clovek ktory si to precita a nerozumie tomu, napise PM hocikomu z teamu , tak sa to jednoducho da prelozit a za chvilku to tam je....preco by ste nemohli aj vy prilozit ruku k dielu a pomoc nam(myslim teraz napr : dat navrhy ako daco zlepsit,alebo napr aj toto,pokial si vsimnete daku chybu)...kazdy je len clovek a kazdy robi chyby.

Achernar odcenujem snahu :

Quoted

Ziadnu burlivu diskusiu som tu vyvolat nechcel... ale jednoducho som chcel, aby sa pisali dovody banu po slovensky...
The world is full of kings and queens, who blind your eyes and steal your dream

22

Thursday, January 28th 2010, 2:12am

Boze moj... Prve co ma napadlo po precitani skoro celeho vlakna.
Mal by som k tomu co povedat ale napisem len tri veci:

Quoted

Oficiálnym jazykom tohto Fóra je slovenčina a čeština. Jedinou výnimkou tohto pravidla sú Rôzne a všetky oficiálne správy tohto Fóra!
urivok z pravidiel. Vsetky oficialne spravy by podla pravidiel fora ktore su schvalene GF mali byt pisane anglicky. No prave som si prezrel nase novinky a az na par vinimok je uz skoro vsetko bud dvojjazycne (od hausa) alebo cele po slovensky (od radeka).(nepocitam spravi od CoMa a TM Opqua) takze akosi neviem kde je problem. Raz za cas sa moze postastit ze nema clovek cas to prekladat a upravovat tak aby to dalo vobec nejaky zmysel v oboch jazykoch.

druha vec bude zabrdnutie do Brujaha:

Quoted

To Haus - je zaujímavé že aj GO iného OGame než SK napísal že všade sa pravidlá vykladajú rovnako a na OGame.sk inak je to super vedieť že práca naších GO,MOD atď je u ostatných na smiech.Som na to partične hrdý.
Pravdepodobne narazas na pravidlo busenia ktore sa niekolko krat menilo. tu chcem podotknut ze hodnotis pracu celeho teamu podla jedneho cloveka ktory zastaval funkciu GA pred hausom a zmyslel si ze si pravidlo busenia zmeni podla seba bez zvolenia GF. Nam ako GO neostavalo nic ine ako posluchnut. K tomuto uz len: Skus sa niekedy zamysliet co vsetko sme tu uz ako team porobili, kolko hodin sme stravili za PC koli tomu aby tu bol aspon trocha poriadok.

Posledna vec je preklad fora. Ani netusite aky je preklad fora zlozity. A to vobec nehovorim len o preklade textov, co mimochodom vobec nie je sranda aby to bolo jak pravopisne tak stylisticky spravne a este aby to aj davalo zmysel. Ti co vedia trocha anglicky vedia o com hovorim. Tazke na tom vsetkom je skoordinovat ludi. Snad si nemyslite ze nam ludia z GF len tak daju texty k foru a ze si ich tam nebodaj budeme aj samy nahadzovat a hrabat sa v kode fora.

Nakoniec: Anglictina je svetovy jazyk verim ze starsim rocnikom robi problem, a taktiez aj ludom co sa od malicka ucia nemcinu, sam nie som v anglictine najlepsi ale ajstak sa v zivote angline nevyhnete ;) a pochytit par slov pri hre podla mna nie je na zahodenie :)

23

Thursday, January 28th 2010, 9:15am

Tato diskusia je skutocne zbitocna ang. je medzinarodny jazyk a preto je normalne jeho pouzivanie skor by som bol za to aby sa riesil fakt ze je dost hracov z trvalim ban a predsa maju dovolenku aj ked je jasne ze si uz nezahraju

24

Thursday, January 28th 2010, 8:15pm

pre istotu ak si to niekto nevsimol :)

Perm bans with V mode

BA radek// myslim si ze vysvetleni bolo dost! closed