Quoted
Ziadnu burlivu diskusiu som tu vyvolat nechcel... ale jednoducho som chcel, aby sa pisali dovody banu po slovensky...
urivok z pravidiel. Vsetky oficialne spravy by podla pravidiel fora ktore su schvalene GF mali byt pisane anglicky. No prave som si prezrel nase novinky a az na par vinimok je uz skoro vsetko bud dvojjazycne (od hausa) alebo cele po slovensky (od radeka).(nepocitam spravi od CoMa a TM Opqua) takze akosi neviem kde je problem. Raz za cas sa moze postastit ze nema clovek cas to prekladat a upravovat tak aby to dalo vobec nejaky zmysel v oboch jazykoch.
Quoted
Oficiálnym jazykom tohto Fóra je slovenčina a čeština. Jedinou výnimkou tohto pravidla sú Rôzne a všetky oficiálne správy tohto Fóra!
Pravdepodobne narazas na pravidlo busenia ktore sa niekolko krat menilo. tu chcem podotknut ze hodnotis pracu celeho teamu podla jedneho cloveka ktory zastaval funkciu GA pred hausom a zmyslel si ze si pravidlo busenia zmeni podla seba bez zvolenia GF. Nam ako GO neostavalo nic ine ako posluchnut. K tomuto uz len: Skus sa niekedy zamysliet co vsetko sme tu uz ako team porobili, kolko hodin sme stravili za PC koli tomu aby tu bol aspon trocha poriadok.
Quoted
To Haus - je zaujímavé že aj GO iného OGame než SK napísal že všade sa pravidlá vykladajú rovnako a na OGame.sk inak je to super vedieť že práca naších GO,MOD atď je u ostatných na smiech.Som na to partične hrdý.
a pochytit par slov pri hre podla mna nie je na zahodenie

Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH