You are not logged in.

1

Tuesday, February 2nd 2010, 4:37pm

astrofyzika

velka sprostost redizignu,na aku uroven ju mate vylepsenu

mod dodo/ presunute
RED DWARF,FUTURAMA,SG1,A ARE BEST

2

Tuesday, February 2nd 2010, 6:19pm

nooo s astro je kopec srandy, hlavne ked sa pozries na pocet surovin pre dalsi lvl , to zvyknem mavat chvilocku aj taky nepricetny smiech

3

Wednesday, February 3rd 2010, 6:15am

nooo s astro je kopec srandy, hlavne ked sa pozries na pocet surovin pre dalsi lvl , to zvyknem mavat chvilocku aj taky nepricetny smiech
presne tak a ešte aj zopár nadávok a len sa cez to preniest:-)

Citácia

SLOVENSKO DO TOHO

4

Wednesday, February 3rd 2010, 8:17am

ja vam nerozumim.tak to prestante hrat.uplne zbytecne zalozene vlakno.
at uz je to jak chce,tak astrofyzika tam je a nikdo ji nezrusi.neni co probirat

"Mak tal shree. Lok tak. Mekta satak VINTAGE
Tel kol,Hashak

5

Wednesday, February 3rd 2010, 2:06pm

nemyslim ze Astrofyzika je hlupost. Je to aspon trošku realnejšie.Myslíš že keby ogame bola realita tak že by si hned mohol lietat na kolonie,robit expedície? Astrofyzika je pre mna plus.Ale celkovo redizajn my vadí lebo sa neda hrat cez mobil.

6

Wednesday, February 3rd 2010, 2:21pm

Astrofyzika spomali celu hru... nemozes mat 9 kolonii ak nemas ekonomiku neviemkolko stotisicoveho hraca, a ked mas odzaciatku menej kolonii, mas slabsie tazenie, atd...

Mne to cez mobil ide... stiahnite si internet do vrecka od O2
Universum 1 - SK - [OUE] - 18 HoF - 2 Adv - 6 Moon - 9 DS Destroyed - Terminated
Universum 4 - SK - [__DX__] - 1 HoF - Terminated
Universum 6 - SK - [X-COM] - 3 or more unpublished HoF´s - playing as KAPUDRANT
Universum 9 - CZ - [PDS] - 7 HoF - 1 Adv - Terminated

7

Wednesday, February 3rd 2010, 2:25pm

no astrofyzika mi aj vadí aj nevadí.nevadí preto lebo môžeš mať viac ako 9 planét a vadí lebo je to príliš drahé.
a dostať astrofyziku v tých lepších leveloch čo i len o jednu úroven dá fakt zabrať. :)

8

Thursday, February 4th 2010, 10:18pm

No ja by som skôr povedal že astrofyziku vyrobili pre plnšie servery ako org kde sa logne na server aj 14.000 hráčov....a tak je to hneď zastavané planétami a je problém nájsť vhodnú planétu tak že si myslím že je to skôr pre také servery....začal som hrať Electru na org asi týždeň po jej otvorení no po chvíli tam bolo cez 10.000 hráčov a každý deň pribúdali nový....a kolonizovať planéty v G3 a G4 už bol problém a to mohli mať len po pár planét tak že si myslím že to nie je až taká zbytočná vec....i keď na naších serveroch to asi nevyužijeme z radosťou :D
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)