You are not logged in.

1

Sunday, February 7th 2010, 9:48am

Co je viac? Prava vecsiny, alebo prava jednotlivca!

O com je akoze toto vlakno. Je to velmi jednoduche. Chcel by som pocut nejake nazory co sa tyka opakovanych WARMov a BANov alebo tazkeho porusenia pravidiel. :jojo:
Rad by som pocul najme nazory od GO a MOD a aj od skusenych hracov ktory si tho uz v tejto hre preskakali.
Casto v hra vidno NEPOUCITELNOST niektorych hracov. Opakovane a stale dookola robia prestupky proti pravidlam. Za tieio opakovane preciny by mali byt tvrdsie tresty ako trikrat a dost! Mozte sa vyhovorit ze aj tak je na Sk vesmiroch uz malo hracov a preco ich rady este takto zmensovat. Opak je vsak pravdov, kolko ludi skoncilo prave kvoli tym NEPOUCITELNYM co tu kazdemu dookola iba zneprijemnuju hru. A viac hracov skonci prave kvoli nim.
Alebo tvrdsie tresty napriklad pre hracov ktory vedome porusuju pravidla:
Vidno plno multy uctov novacikov ktory maju 10bodov. Zruste mu jeden ucet a napiste mu ze sa to nesmie. Naproti tomu su tu multiucty hracov z top 100 ktory pomocou viacerych IP adries a preposielania surovin cez neaktivnych hracov obysli iba z varovanim.
Hraju tu dokonca hraci ktory mali problemi s propagaciou nacizmu a aj tak po uprosikani GO hraju dalej.
Vynimky nad vynimky ....... :rules:
Napriklad urazky su lahke a tazke. Ale su tu aj opakovane. Dajte takymto hracom prepisat rukou pravidla hry 50x po slovensky a 50x po anglicky. Nech vam to poslu preskenovane. a ak ani tak si nezapametaju ako sa maju spravat prec s nimi.
Takze teraz poprosim vase postoje a nazory. Budem toto vlakno pozorne sledovat. Dakujem vopred LUDOM ktory toto nebudu brat na lahku vahu. :thx:
Keď vám poviem že som dobrý budete si myslieť že sa chvastám.

Keď vám poviem, že nie, budete vedieť že klamem.

2

Sunday, February 7th 2010, 10:23am

Vyjadrim sa len foru. Vela uzivatelov si mysli ze si moze dovolit vsetko. My moderatori davame sancu kazdemu a nie len jednu ale tych sanci je viac a ked si dany uzivatel neda povedat tak dostane ban. Podla okolnosti sa dlzka dava rozna. A potom (po bane) mozu nastat dve veci: bud si dany uzivatel vstupi do svedomia a zacne sa spravat normalne alebo druha moznost ze pokracuje dalej v urazani. A ked si uz dany uzivatel neda povedat tak nastupuju uz tvrdsie bany.Len ja sa drzim jedneho a to ze ak uzivatel dostane permanent ban na fore tak je takmer iste ze uz unban nebude! A ak mi neverite tak sa kludne opytajte kavickara,angel death .... Preto co je moc to je moc a ked niekto sa nevie vpratat do koze tak tu skonci.

Vela ludi si mysli ze sme "zli","nespravodlivy"...atd... ale take spravanie od clenov timu ako na .sk asi tazko inde uvidite. A to mi verte ze for som poprechadzal strasne moc ... vsetky slovenske/ceske to je samozrejmost + vela zahranicnych.

Cielom na fore je aby bolo co najviac ludi a aby sa proste toto forum vyuzivalo ale spravne to znamena ci uz ked niekto potrebuje radu, alebo nejaka diskusia si o niecom popisat a hlavne samozrejme ukazat svoje bitky na fore a podiskutovat si o tom......

3

Sunday, February 7th 2010, 11:23am

Aj ja sa vyjadrím iba na fórum. Musím dať za pravdu radekovi že niekedy sa robí až príliš veľa ústupkov a hráči si to nevedia rešpektovať ako už spomenul keď vyjdu z banu tak buď sa polepšia alebo sa ďalej hádajú......viď samotný príklad je BMX vyšiel z banu a za jeho správanie má po 3 dňoch ďalší ban ale nie za to že na ňom sedí niekto z MOD tímu ale za to jeho správanie......však si pozrite na uni3 vo vojne medzi ali SMRT a karibati ako sa tam správal......a to je viacero jemu podobných hráčov.....každý by si mal uvedomiť ako sa správa a že za svoje činy si musí znášať aj následky......ale väčšina hráčov je takých čo hneď píšu a hádajú sa a pritom si ani len neprečítali pravidlá hry.....ale nikto z tímu nedonúti hráčov aby si prečítali tie pravidlá a pritom nie je až také ťažké ich dodržiavať....potom máme aj mi menej roboty a ani toľko warnov a banov nelieta. V prvom rade si musia hráči uvedomiť ako sa správajú a až potom sa môžme pohnúť k lepšiemu....a nie keď ma niekto uráža tak mu to tým istým odplatím keď áno tak potom nech sa nečuduje že obíde tak isto ako ten čo ho urážal.....a tak isto je to aj z viacerými pravidlami. Keď ma niekto uráža tak ho ignorujem poprípade použijem tlačítko report a ďalej si ho nevšímam, a potom má pokoj aj dotyčný čo bol urážaní a aj MOD má o prácu menej. Tak ešte raz ako som spomínal pokiaľ si neuvedomia samotný hráči ako sa správajú voči sebe tak sa nikde nepohneme.
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

4

Sunday, February 7th 2010, 12:10pm

at nejsem MOD a nepatrim do GO tymu,tak zareaguji.souhlasim s Remonnes - the Last.to neni nic proti MODum.jen jsem zastancem tvrdsich trestu a ne cekat az to udela vickrat.sam jsem byl svedkem,kdy se dotycny smal,ze ho nic nezastavi.a take ze ne.
a co se tyka multi,o tom jsem uz tu psal nekolikrat.a dokonce i posilal udani.proste to tu je,a bodove naskoky,jsou dukazem.ted nejmenuji a nerikam ze to dela kazdy.jen aby si to nevzal nekdo osobne.multi ucty nejsou problemem jen tady na SK.ale vsude.a co se tyka GO tymu,verim ze delate svou praci jak nejlepe umite,ale muzete vyuzit sve moznosti lepe a zabranit tomu co se tady popripade deje.a slova,ze jste take lide a ze mate svuj osobni zivot,tak proc jste ty funkce braly?nechci vas urazet.to opravdu nedelam,jen se ptam.mam mezi vami kamarady,a vim ze delaji svou praci perfektne.jen me mrzi,ze kolikrat se obratim o radu,prosbu a cekam treba mesic na odpoved.a pritom je videt,ze MODi tu jsou.presto neodpovi.
asi jsem si usil na sebe bic.ale co,zivot me naucil rikat veci nahlas.nasledky si klidne ponesu

"Mak tal shree. Lok tak. Mekta satak VINTAGE
Tel kol,Hashak

5

Sunday, February 7th 2010, 4:39pm

no vintage nič osobne ale ako môže MOD odpovedať za GO? ak sa pýtaš na niečo ohľadom fóra tak ti mile rád pomôžem ale my s GO nemáme nič spoločné akurát tak to že sme v jednom tíme a že sa poznáme ale každý máme to svoje vyhradené miesto takže ak chceš niečo ohľadom fóra kľudne sa pýtaj ale nečakaj že ti MOD odpovie na niečo čo posudzuje GO a opačne......
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)

6

Sunday, February 7th 2010, 5:14pm

no vintage nič osobne ale ako môže MOD odpovedať za GO? ak sa pýtaš na niečo ohľadom fóra tak ti mile rád pomôžem ale my s GO nemáme nič spoločné akurát tak to že sme v jednom tíme a že sa poznáme ale každý máme to svoje vyhradené miesto takže ak chceš niečo ohľadom fóra kľudne sa pýtaj ale nečakaj že ti MOD odpovie na niečo čo posudzuje GO a opačne......

mou PM jsi dostal.myslim ze je vse OK

mod dodo/ pozor na spam

"Mak tal shree. Lok tak. Mekta satak VINTAGE
Tel kol,Hashak

7

Sunday, February 7th 2010, 8:28pm

Neviem. čo ktomuto povedat? Proste ze tie priestupky proti pravidlam a proti pravidlam foru su už neznesitelne.Hlavne BMX. Ten je nepoučitelny.Je tu viac takychto hračov a to by sa malo riešit jednoducho BANOM !!!

8

Sunday, February 7th 2010, 11:05pm

BMX ban dostal a mám taký pocit že keď vyjde z banu a bude znovu ukazovať svoje správanie tak si myslím že radek už zakročí a potom si uvedomí že čo spravil......ale ja osobne by som mu ešte poslal jednu PM v ktorej by som mu napísal že ak ešte raz dostane ban tak by bol per...ale nejdem sa k tomu vyjadrovať lebo o banoch sa na fóre nesmie rozprávať.....myslím si že radek je spravodlivý a veľmi trpezlivý ďalší postup ako proti BMXovi a aj proti iným hráčom treba nechať naňho :D.....určite si aj on povie že tak a prišiel čas na lámanie chleba :D

9

Sunday, February 7th 2010, 11:13pm

Nuz co sa tyka hry - ak ma niekto multi, a vie skakat z ip do ip, co zmoze GO? Ak sa clovek neprizna sam, tak asi nijako, ze? A ked nejaky zaciatocnik ma viac uctov a netusi ze to nemoze, a na jednom pc sa s tym hra - to uz ako dokaz myslim postacuje dost. Takze asi tolko k multi uctom - co sa da dokazat to je trestane, co sa dokazat neda - nuz to sa proste dokazat neda.

Co sa tyka fora - za tvrdsei tresty som aj ja. No ale ked sa niekomu udelia, hned je to nespravodlive, lebo ten to a tamta tamto. Lenze posudzuju to skoro vzdy zo svojho subjektivneho pohladu, ale najhorsie je, ze na taketo reci a reptanie, sa hned chyti dalsich 10 ludi, ktori tu pisu o nespravodlivosti. A pritom keby sa na forum pozerali objektivne, asi by boli tichsie... To je moja mienka ako hraca (byvaleho) a moderatora. Dakujem za pozornost.
Onen i-Estel Edain, u-chebin estel anim
You wanna revenge? I will give you the Revenge!
Nekric HOF, kym si nedoutocil...