You are not logged in.

1

Sunday, February 7th 2010, 2:00pm

Chcem riesit moj bann

Ahoj HAUSIK

Uz od 4.2.2010 si mi dal bann.3x som ti pisal mail aby si ma odbanoval ze si zmenim nazvi planet.Pred tebu mi dal bann YCIAK na jeden den s takym istym dovodom za nevhodne pomenovanie planet. Takties som mu pisal nech mi posle nazvi planet ktore sa mu nepacia a ze ich premenujem.Pokial mi pamed sluzi jednu koloniu som mal pomenovanu 1.8 bol hlupak alebo tak nejak za tuto koloniu mam mat bann do roku 2037 ??? Haus nehnevaj sa ale je to trapne.Snazim sa stebou komunikovat ale na moje 3 maily co som ti poslal som zial nedostal odpoved.

Skoda zacinam mat zase pochybnosti o vas GO.TAka dobra hra ako je Ogame a mat taketo vedenie.No co uz mi ine ostava asi ako rozlucit sa smojim najlebsium uctom co som kedy mal v hre Ogame

Dufam ze mi aspon tu odpises DRAHY HAUS

2

Sunday, February 7th 2010, 3:43pm

Andrej, taky to vubec nechapu... Nevim, na co si hrajou, ale kazdopadne dostaneme oba warn, protoze o banech se na fore nediskutuje :D
A kdyz chce clovek neco resit, na maily neodpovidaji, na fore zamykaji temata, a po tydnu, kdyz uz jsou smazane logy ze hry (!), napisi odpoved, co by se dala shrnout jako: "nasrat"-
Není lehký hrát, když jste s každým kamarád.

109

"Vstávat na útok umí každej debil, skill je všechno prospat."

3

Sunday, February 7th 2010, 4:35pm

keď sa sem dostane MOD čo má práva tak nech toto zatvorí.....v pravidlách jasne stojí že o banoch sa na fóre nediskutuje na to sú tu maili alebo IRC
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)